Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 10:47 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1802 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1799, 1800, 1801, 1802, 1803, 1804, 1805 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: úte dub 27, 2010 8:44 pm 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

mohy píše:Technická otázka hľadal som semeno vojtěšky, ale všade píšu len, že "semeno určené na naklíčovanie". Čiže keď tie semienka rosypem na záhrade, tak z toho normálne vyrastie vojtěška? Lebo všade odporúčajú nechať semienka naklíčiť a potom tie klíčky strihať a prídávať do jedla, logicky teda ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: úte dub 27, 2010 8:41 pm 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

Marco píše:Skutečně lze použít cokoliv? Tuhle jsem váhal nad plicníkem lékařským... Neexistují nějaké výjimky? Zatím používám kopřivu, smetánku a bršlici kozí nohu. Děkuji za radu. Ano, jde použít jakoukoliv vám známou a hlavně nejedovatou rostlinu, samozřejmě u silných léčivek s příslušnou opatrnos ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: úte dub 27, 2010 8:36 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

zuzis píše:Dobrý den. Na internetu jsem narazila na očistu nadledvinek. Na jaře posbírat ještě lepkajících pár listů břízy, udělat z něj odvar, vyluhovat a pít tři šálky denně tak po dobu čtyř dnů. Máte někdo s tím zkušenosti? Tak s tímto zkušenosti nemám, ale zní to zajímavě, nemáte ten návod zkopí ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Autismus - vyradenie kaseinu a lepku v praxi ...

Napsal: úte dub 27, 2010 8:28 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 24902

alififi píše:aha fajn ze som si myslela, je sojove mlieko je lepsie v suvislosti s tou B12 - sestra este narazila na *metyl B12* mimo ine na tejto stranke http://myaautizmus.wordpress.com/2009/08/31/metyl-b12/ nepocul ste nahodou o tom nieco, pripadne Vas nazor .. dakujem Tento typ vitamínu B 12 sic ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: úte dub 27, 2010 7:32 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Maria píše:Takzenakonec jsem se rozhodla "obetovat" par houbicek a dopadlo to na vybornou Resit jsem tim chtela to,ze po zhotoveni tvarohu mi zbylo hafo syrovatky,ktera mi nechutna ,jelikoz je moc sladka.Ale zakysana mi chutna.A lit do kanalu ji nebudu. Houbicky cile vsechen cukr v ni pekne pretvori ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: úte dub 27, 2010 7:29 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Zkoušel jsem to hledat na foru ale.. Při nedostatku té s vhodným vysokým ph, byly by při klyzmatu vlastní urinou s nízkým ph i při malém množství jejich opakování nějaké potíže? Někde jste psal že by tělo bylo schopné zpracovat 0,5 l vody za půl hodiny. Znamenalo by to při pitném režim ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: úte dub 27, 2010 7:19 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

Xion píše:Chcem sa opytat, ako rychlo sa kazi ostropestrecovy olej, aby som vedel, odkial asi mozem kupit. V predajnach je vacsinou v tmavych flaskach, ale pri izbovej teplote. Ako dlho pri tychto podmienkach vydrzi? Potrebuje byt tiez v chlade? Tak tady moc zkušeností nemám a pokud nějaké, tak se n ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Epsomská sůl

Předmět příspěvku: Epsomská sůl
Napsal: úte dub 27, 2010 6:58 pm 

Odpovědi: 150
Zobrazení: 301754

Dave píše:Po mailovem dotazu na epsomskou sul mistni lekarny mi prisla tato odpoved: Dobrý den, zmíněná látka se kdysi používala jako hořká sůl jako projímadlo, v současnosti je již překonaná a používají se jiná, účinnější, vesměs v kapkách. Síran hořečnatý ale můžeme najít v minerálkách typu Šarati ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: úte dub 27, 2010 10:39 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Lubyx píše:Dobry den, o den dva mi ma prist kefirka, ale nepasterizovane mlieko este nemam, mozem pouzit zatial aj mlieko z obchodu alebo radsej pockat na nepasterizovane.. myslim ci tym mozem niako hubicke uskodit.. Nemusíte čekat, houba slušně prosperuje i v plnotučném mléce z obchodu, ale čerstvé ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte dub 27, 2010 10:37 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Salix píše:Tak si myslím, že je to s dobrou a špatnou zprávou z vašich odpovědí přesně naopak. Jelikož zatímco státní kladivo na čarodějnice ovlivním jen zlomkem, odpovídajícím váze mého hlasu, to, jaký to všechno kolem na mně bude mít psychický dopad, mám pouze a jenom ve svých rukou. Takže odpověď ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte dub 27, 2010 9:01 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Salix píše:Dnes velmi zajímavý den. Konečně se mi povedl klystýr, natřikrát jsem do sebe dostal obsah nádoby (1,5 litru?). Pak jsem vypil půlitr šťávy z řapíkatého celeru, okurky, malé cibule a jednoho stroužku česneku, čímž jsem si lehce podráždil žlučník. Pak jsem jedl ořechy, čímž jsem si opět le ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Autismus - vyradenie kaseinu a lepku v praxi ...

Napsal: pon dub 26, 2010 9:16 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 24902

alififi píše:nasadili sme bezlepkovu dietu, umele mlieko nahradi segra sojovym ( aspon zatial ) - je pravda, ze maly mal v poslednej dobe sem-tam hnacky a bol unaveny co sa tyka odkyselenia, dostala som tip od *dgm* na knizku : K. Teppervein: Pryč s kyselostí! + sa pise pri autizme o nedostatku prir ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon dub 26, 2010 9:08 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:Zvolit optimálny postup je v tomto prípade, trochu zložité, kedže je to nevypočítatelné. Radšej teda pred jedlom a ked po tak jedine po varenom(príležitostne). Mimochodom používate to aj do bazénu? Zatím ne, protože ho dosud nemám dobudovaný, ale později to používat pravděpodobně budu.

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Masáže

Předmět příspěvku: Masáže
Napsal: pon dub 26, 2010 9:05 pm 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 20211

Mat píše:Zistil som, že ked si masírujem chodidlá, zo spodnej strany, hlavne pri korenoch prstov tak cítim výraznú celkovú úlavu, dokonca sa cítim tak dobre, že sa mi chce spat. Už som niekde čítal, že stimuláciou určitých bodov na chodidlách sa súčasne stimulujú aj jednotlivé orgány nášho tela. Tot ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon dub 26, 2010 8:10 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:V sobotu vyzkoušeno , nejhorší bylo 12 hrnků s citronem / od osmého už silou vůle / . Výsledek ... ráno jsem zjistil na prostěradle a tříslu červený flek / připočurnutí , nevím jest-li od řepy , která byla součástí šťávy nebo krev / . To bude spíš ta červená řepa, pochybuji, že by to vyvola ...
Stránka 1802 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1799, 1800, 1801, 1802, 1803, 1804, 1805 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem