Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 10:06 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1804 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1801, 1802, 1803, 1804, 1805, 1806, 1807 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: sob dub 24, 2010 10:06 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

fdh píše:Tak to jsme se nepochopili. Mám do toho dát kefír s laktobacily nebo vodu s kysaného zelí nebo Psylium.... v jaký formě ty laktobacily... Osobně to nepoužívám, ale pokud bych to dělal, tak bych do vlažné vody vysypal pár tobolek laktobacilů, vše ostatní se mi příliš nezdá, ale to neznamená, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: sob dub 24, 2010 10:01 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Maybes píše:Děkuji za rychlou odpověď. SP si dělám z kefíru 250 g, 70 g oleje a 2-3 lžic lněného semínka a mám to tak na dvakrát a už jsem se Vás jednou ptala kdybych to snědla najednou (což jem nikdy neudělala), co by se stalo a Vy jste odpověděl, že nic, tak to bude jistě o.k. V tomto množství to ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob dub 24, 2010 9:58 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Pane Jardo , je vhodné popíjet Mg + Chanca Piedra před očistou nebo vysadit a popíjet pouze jabl. šťávu ? Asi by to nevadilo, ale jistotu nemám, čili já bych dával pouze tu jablečnou šťávu.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob dub 24, 2010 9:51 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

zuzis píše:Na vitakucharka.cz jsem našla různé recepty. Jsou tam i různé dezerty např. čoko kuličky. Mohou se tyto recepty považovat také jako za protikandidové? Je v tom vlastně jen oříšky, rozinky,carob a nebo kokos. Já jsem jich pár vyzkoušela a jsou vynikající. Taky mám pochybnosti o jednom rece ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob dub 24, 2010 9:48 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Salix píše:Jím teď jen zeleninu, šťávy a skromně ovoce a proplachuji, kudy to jen jde. Čtyři kila za pět dní jsou dole, pocit v krajině břišní je k nezaplacení. Hypoglykemie ustupuje každý den o kousek, asi o hodinu. Jsem sice permanentně sláb, vůbec se nesmím nervovat, protože pak končím ve velmi š ...

Napsal: sob dub 24, 2010 9:36 pm 

fdh píše:A jaký máte nápad na podání klyzmatu s probiotiky - v jaké podobě? Nechápu dotaz, již jsem ho v minulém příspěvku zodpověděl. Jednoznačně v roztoku teplé vody, cca 0,5 dcl, jako miniklyzma.

Napsal: sob dub 24, 2010 9:26 am 

fdh píše:Jaký máte názor na probiotické klystýry? Co jsem četl, tak v tobolkách je to většinou zničeno v žaludku kyselinami. Jak aplikovat takovýto klystýr a co do toho klystýru dát? Jsou opravdu kávový klystýry tak výborný na čištění kalů ve střevě jak se o nich píše? Jak aplikovat? To se neprovádí ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: sob dub 24, 2010 9:21 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Maybes píše:Lněný olej ředí krev, že? Ale v SP by by to nemělo vadit, jestli jsem to pochopila správně. Je vhodná sirná SP na nízký tlak 96/70, studené ruce, nohy? Dnes se mi na krátko spustilo z nosu a jsem dost unavená. Taky mě napadlo, jestli to nesouvisí s hormonální nerovnováhou - v lednu jsem ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: pát dub 23, 2010 10:13 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Mat píše:Zaujíma ma či by sa dalo predíst pelsniam namočením orechov cez noc do povedzme 5-tich aktivovaných kvapiek MMS? Je to možné alebo sa na tie mykotoxíny vykašlat a pravidelne čistit pečen? Ďakujem Asi ano, ale naši předci určitě MMS neměli a jejich imunitní systém tito toxiny zvládal. Čili s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát dub 23, 2010 9:44 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

fdh píše:Enzymy v živé stravě = mýtus par excellence 14.12.2009 18:59 Stále více lidí začíná objevovat zdraví prospěšnou sílu čerstvé nevařené potravy. Jelikož nám zdravější jídelníček často přináší řadu pozitivních, mnohdy až zázračných změn, lidé mají tendenci se nadšeně dělit o své poznatky s ost ...

Napsal: pát dub 23, 2010 9:28 pm 

Mat píše:Jem možné používat urinu s týmto bakteriálnym infektom na klystýr? Je to infekt z čreva, no pokračujem s aplikáciou MMS formou klystýru(MMS+urina, 1l). Len sa obávam, že ked už MMS ev. zničilo infekt v čreve aby som ho náhodou nepreniesol spatne do čreva infikovanou urinou. Ďakujem Na této ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Impetigo, pásový opar a podobné

Předmět příspěvku: Impetigo, pásový opar a podobné
Napsal: pát dub 23, 2010 9:23 pm 

Odpovědi: 88
Zobrazení: 252082

Lenka píše:Hezký večer, vnímám to taky tak, že ta psychika hraje minimálně stejnou roli. Jinak to mé impetigo se mi zatím v impetigo nezvrhlo, doufám, že to nezakřiknu. Svědí to přes noc, i přes den, musím "drbat", červené, chudák kůže už svraštělá a vysušená, přestože dávám mastné. Ale hnis žádný n ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: pát dub 23, 2010 9:03 pm 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

Mat píše:Ku tomu zavedeniu katetru potrebujem viac informácií. Na tom fóre som to nenašiel. Treba tam napustit celý liter vody a zadržat to tam alebo ako? Toto zrejme nebude nič príjemného, tak by som to rád vykonal správne a nexperimentoval. Ďakujem Já jsem to nikdy nedělal a jinou zkušenost, než t ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pát dub 23, 2010 6:55 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Maria píše:Zajimalo by mne,zda je mozne houbicky dat do sladke syrovatky. Zbyla mi po normalnim zkysnuti mleka a jeho odstredeni na tvaroh. Nemam jich zatim tolik,abych riskovala,ze mi zhynou,abych to vyzkousela sama. Tam nemají co jíst, čili by jim to asi zrovna moc neprospívalo, patrně by jste je ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pát dub 23, 2010 6:50 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Jasně. Ještě k té očistě střev. Měl by v nich být nervový systém podobný a podobně komplikovaný jako lidský mozek, který mimo jiné by měl vyrábět serotonin. Odtud zřejmě vliv na ps. a myšlení. To je pravda, já nazývám střevo našim primárním mozkem a ten v hlavě považuji za sekundární. ...
Stránka 1804 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1801, 1802, 1803, 1804, 1805, 1806, 1807 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem