Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 5:40 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 181 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Zahlenění

Předmět příspěvku: Zahlenění
Napsal: ned bře 22, 2020 8:43 pm 

Odpovědi: 163
Zobrazení: 381923

VitekH píše:Myslím to tak, že vnímání věcí - ať už tělesných, či mentálních je subjektivní. Jak chcete vytvořit objektivní dotazník? Vždyť to víte. Jestli to dává smysl, tak já ho nevidim. Tedy blbě řečeno - já nejsem povahově stálý - když můj dodavatel nedodává zboží a nevyjadřuje se přesně, tak js ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Zahlenění

Předmět příspěvku: Zahlenění
Napsal: ned bře 22, 2020 5:58 pm 

Odpovědi: 163
Zobrazení: 381923

VitekH píše:No, psal jsem pánovi, co to vymyslel, či vede, jelikož mi tam některé otázky přijdou naprosto nesmyslné - ono škatulkování. Jinak jsem vypozoroval, že mě v podstatě bylo takové teplo po sladkém - kešu, to odeznělo - myslim (stalo se to teprve před dvěma týdny asi), postupem času, ale zůs ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: ned bře 22, 2020 4:55 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

joler11 píše:Vo vlákne Prehladne, strucne a aktualizovane navody som natrafil na požiadavku od Xiona : Cez uvedený link, ktorý ma zaujal, som sa dostal k súborom popisujúcim skúsenosti Dr. Fergusona, Dr. Allena, Dr. Guya, Dr. Howela, Dr. Beszeditza (https://www.omforum.cz/forum.php?t=83). Ich skúsen ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: ned bře 22, 2020 4:46 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Daryl píše:To je fakt, rozdíl mezi česckou a švýcarskou povahou je velký. Dost se divím, proč staří lidé nedodržují doporučení a jsou tak často venku. Kdyby mi bylo přes 70 let, tak nevylezu a nákupy si nějak zajistím. Normální člověk pokud nemusí ven neleze, ale z okna koukám jak naší ulicí korzují ...

Napsal: ned bře 22, 2020 3:09 pm 

Daryl píše:Je ovšem nutno podotknout, že plíce to ničí většinou velmi starým lidem (zhruba kolem 80 let). Myslím, že nejlepší způsob boje s koronavirem mají Švýcaři, kteří izolují staré lidi, ale ostatní norálně fungují. Tady jde předevší o staré lidi, ti by měli být maximálně chráněni. Problém je t ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Vitamín D3 a K2

Předmět příspěvku: Vitamín D3 a K2
Napsal: ned bře 22, 2020 3:02 pm 

Odpovědi: 255
Zobrazení: 520130

thomas4492 píše:Ďakujem idem mi aj o to či musí byť s K2. Prípadne dávat ten D3 čo som linkol 1000 UI denne po 2 tabletách ? 5000 UI sú vypredané. Možno by boli aj bez K2 len neviem či je to dobre ? Tak asi je lepší dávat oboje.

Napsal: ned bře 22, 2020 2:54 pm 

Daryl píše:Docela mě překvapuje, jak se celý svět nechal vyděsit vládnoucí garniturou a podlehl strachu. Velice málo lidí pochopilo, že ve skutečnosti se koronavirus využívá k umělému vyvolání finanční krize. V poslední době jsem zaznamenal jen tyhle dva rozumné názory na celou situaci: https://www. ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: ned bře 22, 2020 2:05 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

VitekH píše:Tak mě napadá, jelikož to navazuje na jednu část konverzace mezi panem Jardou a někým: Ta voda, kterou pili naši předci, tím, že byla v půdě, nebo např. z tůně atp. tak do ní se z půdy nedostávají nějaké látky ? teď nemyslím bakterie, ale minerály? To záleží o jakém teritoriu se bavíte. ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned bře 22, 2020 1:59 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:ok. uz je tyzden co som zaradil oreganovy olej + od vcera candex, ale takmer hned (2-3dni) po brani oreg. oleja sa mi opat vyhadzalo celo a tvar, oholil som sa a stav sa zlepsil ale po par dnoch opat vidim to iste a citim jemne palenie pokozky a hlavne je to pre mna esteticky problem, a ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Vitamín D3 a K2

Předmět příspěvku: Vitamín D3 a K2
Napsal: ned bře 22, 2020 1:55 pm 

Odpovědi: 255
Zobrazení: 520130

thomas4492 píše:Ahoj viete mi poradit dobrý vitamín D3 . Pozeral som po https://www.brainmarket.sk/now-vitamin- ... ch-kapsli/ je to dobrá forma ? Prípadne iní z tejto stránky. Ďakujem Ta firma co uvádíte v odkazu je dobrá, ale já bych koupil spíše silnější to se může hlavně v jarním období kdy je t ...

Napsal: ned bře 22, 2020 8:14 am 

sanch79 píše:zdravím, mě by jenom zajímalo, co se stane s virem v buňce po přepnutí do ketózy...má to na něj nějakej vliv? Odpověď neznám, tedy spíše úvaha, ale předpokládám že to nebude mít zásadní vliv, virus má jiný životní cyklus než bakterie a houby a tím pádem i jiné možnosti se replikovat.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: sob bře 21, 2020 10:05 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Sikora píše:Před časem jsem si objednal u Vás tablety vápníku - jak je užívat? Mám na myslí ráné, večer, po jídle atd.?? děkuji za odpověď Vápník ideálně večer, těsně před spaním a s odstupem od jídla.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: sob bře 21, 2020 10:03 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Sikora píše:Dobrý den, chci se zeptat jestli budu čistit ústní dutinu a zuby 5 kapkami MMS aktivovaných kys.citronovou co na plomby? Nebude se vylučovat rtuť? děkuji za odpověď Na to neumím s jistotou odpovědět, ale spíše ano než ne přeci jenom jde o celkem agresivní látky. Možná by v takové případě ...

Napsal: sob bře 21, 2020 10:01 pm 

Sikora píše:taky možná zajímavá informace!Co vy nato pane Jardo?? http://orgo-net.blogspot.com/2020/03/le ... dnech.html No nevím, zatím se mě celá věc jeví tak že se silně liší jak úmrtnost v jednotlivých regionech tak aplikovaná fungující léčba, což vypadá buď že ten šmejd hodně rychle mutuje, neb ...

Napsal: sob bře 21, 2020 3:55 pm 

playaa píše:Konopi tedy vyzkousim, bude to pro me nova zkusenost, jsem zvedavy do jakeho stavu me to uvede. Souhlas, ze huleni v zadnem pripade, konopne mleko bude asi nejschudnejsi varianta i s ohledem na snadnou pripravu. Mohu se jeste zeptat na ty bylinky na psychiku? Aspon heslovite at vim co ma ...
Stránka 181 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem