Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 9:00 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1810 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1807, 1808, 1809, 1810, 1811, 1812, 1813 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: pon dub 19, 2010 4:26 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

Jana píše:Takže, když nalačno, tak tedy zapít vodou, šťávou ne? A je divné, že na jídlo se nemá pít, ale vitamín C se má vzít po jídle.... já než do sebe narvu ty 4 tobolky, tak vypiju určitě nejméně 1/4 l vody, to nevadí? Ano je vhodnější voda, ta šťáva se již chová jinak, ne sice přímo jako jídlo, ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Tekutiny vnitřně a zvenčí.

Předmět příspěvku: Tekutiny vnitřně a zvenčí.
Napsal: pon dub 19, 2010 3:54 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 110588

Denny píše:Tak bych rád věděl, proč jsem nikdy v životě neměl suché rty, i když jsem pil do 1l tekutin denně. Nyní mám pocit, že se doslova topím, když vypiju 1,5l vody za den Samozřejmě, že v mimořádných situacích jsem schopen vypít i více, jako před vyšetřením na kolonoskopii jsem musel vypít za 2 ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon dub 19, 2010 10:13 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Salix píše:Dobrý den Jardo, Mate, Xione a další Než toto píšu, snažil jsem se přečíst celou diskuzi o Candidě. Asi před třemi dny jsem po dvou letech hledání a trápení, co způsobuje mé cyklické stavy "na umření", neurozu a deprese, v podstatě intuitivně našel Candidu na netu. Zkusil ji jen podráždit ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: pon dub 19, 2010 9:51 am 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

Mat píše:V poslednej dobe meriam častešie Ph aj počas dna. Dnes som meral o 15.00 a bol som na 6, pričom ráno som bol pod 5. Cítil som sa ako keby som mal umriet. Príšerné. Musel som si íst lahnút. Potom som dal jedlú sódu, a zrazil som to a teraz večer je to už ok. To je neuveritelné ako mi to v po ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: pon dub 19, 2010 7:53 am 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Iva Minksová píše:Do té lahve mám dát kolik toho hořčíku? 1 lžičku nebo víc? Myslím do 1, 5 l vody? Pravda je, že cítím hodně velký stres, moc mi nepomáhá rodina a jsem na to úplně sama. Hádky taky moc nepřidají, respektivě nějaká nervozita z jejich strany, kterou přenášejí na mně. Dost mne to vyčer ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Nadcha u deti

Předmět příspěvku: Nadcha u deti
Napsal: ned dub 18, 2010 9:35 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 8577

cimo píše:zdravym vas Jarda zo Slovenska a poprosil by som o radu uz dlhsie riesim asi pred 1 rokom teraz ma skoro 3 rocky a to je dost silna nadcha ktora uz 2 krat presla do ociciek ktore sa zapalili presne spojivky mavala to tak 2az 3 krat do roka.teraz zasa dostala nadchu a streśne kasle a ma pri ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: ned dub 18, 2010 9:25 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Sikora píše:Mléko nadojí sousedka já si jej od něj vemu a nechám ho v hrnci odstát tak 2 dny než zkysne.Jedná se mě o to jestli to nezanáší střeva jako klasické mléko. Jestli to je zdraví prospěšné Je to určitě lepší, než čerstvé mléko, ale i tak mnohem horší, než domácí kefír, kde to před vámi již ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: ned dub 18, 2010 9:21 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

ixi píše:Dobrý den, je nějak omezena doba, po kterou se může ostropestřec každodenně užívat? Jsem téměř na konci prvního balíčku semen, tak jestli dát nějakou pauzu nebo pokračovat hned s dalším. Díky. Ostropestřec se dá užívat celkem dlouhodobě, ale nějaké přestávky si udělejte, aby si tělo nezvykl ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: ned dub 18, 2010 9:16 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Iva Minksová píše:Dobrý večer, pane Zajíček průjmy stále trvají, 4 denně, není to už osm. Ale první průjem proběhne hned po ranní dávce hořčíku, dávám půl lžičky a vždy, když ho vypiju. Fakt nevím, kolik ho mám dávat nebo z čeho to je. Od pátku jsem začala mírně krvácet, měsíčky jsem měla 2. 4. Zvýš ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: ned dub 18, 2010 8:52 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Sikora píše:Rád bych znal Váš názor na kyšku z nepasterizovaného domácího kravského mléka.Dík Sice netuším jak přesně si to sám vyrábíte, ale pokud to neprojde potravinářským průmyslem, tak to bude asi v pořádku. Já si ji nevyrábím, čili přímou zkušenost s tím nemám a dávám přednost tradičnímu domác ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: ned dub 18, 2010 8:39 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Sikora píše:Dobrý den! Chtěl bych se zeptat ma jednu zvláštnost. Když někdy mám 3 aktivní kapky MMS tak hrozně smrdí.Dneska jsem si myl vlasy ve 20 aktivovaných kapkách a vůbec není nic cítit.Mám na mysli kapky, které ještě nezředím vodou Díky To je nějaké divné, podle mě to smrdí stále více, úměrně ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Strava a stravování dětí - od batolat až do dospělosti

Napsal: ned dub 18, 2010 8:31 pm 

Odpovědi: 196
Zobrazení: 230609

Sikora píše:Moje sestřenice má malé dítě zhruba 5-ti měsíční a pořád kojí svým mateřským mlékem - jiné jídlo její dítě nejí. Defekaci má 1x za 2 týdny. Nevidíte v tom problém. Doktorka ji říkala, že je to v pořádku. Děkuji Sice to opravdu zásadně nevadí, ale dle mého názoru to ideální není a může to ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned dub 18, 2010 6:18 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

lev píše:Kolik mg vitaminu C denně je vhodné podávat tříletému nachlazenému dítěti? Jediné omezení je vyvolání průjmu, jinak to nelze odhadnout, protože dávka se velice liší podle individuálních potřeb organizmu. Například u dospělého zdravého člověka je horní hranice cca 10 000 mg a u nemocného i 7 ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: ned dub 18, 2010 6:12 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

Xion píše:V tomto clanku sa spomina zaujimavy postup, ako vylepsit kuru na ostropestrece marianskom. Teda, ze semienka namlet a zamiesat s bodliakovym olejom. http://www.varimezdrave.cz/jarni-ocista-pro-nase-jatra Uvadza sa vsak, ze treba uzivat 3x denne cajovu lyzicku po jedle. Jarda, Vy by ste to ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: ned dub 18, 2010 5:52 pm 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

lev píše:No u mě je to pH spíš nižší. Ten kompot má 300 gramů. Kolik lžic těch brusinek mám do sebe denně obrátit a jak dlouhou dobu? Je lepší ten džus vypít dopoledne nebo odpoledne? Tam se nemusí aplikovat nějaké koňské dávky, bohatě by měla stačit jedna plná lžíce denně a můžete to rozdělit třeba ...
Stránka 1810 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1807, 1808, 1809, 1810, 1811, 1812, 1813 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem