Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 8:44 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1812 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1809, 1810, 1811, 1812, 1813, 1814, 1815 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyzařování elektromagnetických polí, záření slunce, nebo růz

Napsal: sob dub 17, 2010 6:34 pm 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 224541

Mat píše:Ešte ma zaujíma jedna vec. Včera som sa opaloval cca 40 min a celkom dost ma pri tom pálila pokožka na tvári. V minulosti som sa viac-krát spálil a zaujíma ma či je vhodné začínat s takýmto časovým intervalom alebo začat skor s 15 a postupne pridávat. Nechcel by som sa opat spálit. Ďakujem ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Prasacia chrípka

Předmět příspěvku: Prasacia chrípka
Napsal: sob dub 17, 2010 9:37 am 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 22174

Batles píše:No jo, když slyším nebo čtu o prasečí chřipce, tak se řehtám, až se za bachor popadám...... To je snad poprvé, co těm všivákům z farmaceutických koncernů něco nevyšlo tak, jak plánovali. A že plánovali důkladně...... Mudrc Vít to je taky jeden bezohledný lump ( i když asi pod tlakem) To ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát dub 16, 2010 10:11 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

vdmackovi píše:Kolik to je - velká davka hořčíku? mám latentní tetanii, takže s horčíkem mám problém. A co ten hořčík s tím kamenem udělá? Dávky hořčíku se postupně pomalu navyšují, až do stavu průjmu a poté se vrátíte na předchozí dávku, kterou tělo akceptovalo. To je vaše denní dávka, která je u k ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Prasacia chrípka

Předmět příspěvku: Prasacia chrípka
Napsal: pát dub 16, 2010 9:25 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 22174

MICHALA píše:Dobrý den, ráda bych se zeptala na možnou prevenci proti střevní chřipce ( samozřejmě zdravý živ. styl) a na možnost léčby a zmírnění příznaků a to jak pro dospělé tak pro velmi malé děti. Díky Michala Jednoznačná špička na prevenci je MMS a pak samozřejmě velice nízká kyselost po dobu ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pát dub 16, 2010 9:11 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

sad píše:Pane Jardo , v návodu jsem četl , že by se měl ještě přidávat kajenský pepř . O co jde a je to nutné ? Sehnal jsem si stolní mixer a výsledek je úplně o něčem jiném , než s ručním a je to velice chutné . Dávku rozdělím na 2x - dopoledne s 1 banánem a několik hroznů vína a odpoledne s kyselý ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: pát dub 16, 2010 9:01 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Sybilla píše:Do čistého, neriedeného Sava? Ano do čistého neředěného Sava, ale do toho na desinfekci studny, ne do toho na podlahu.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: pát dub 16, 2010 8:57 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Denny píše:Koupil jsem si RO a jsem z toho trošku jelen. Nechápu proč na té červené hadičce, kterou má odtékat odpadní voda je ještě nějaký restriktor (což jsem se dočetl, že je omezovač průtoku,který reguluje tlak na membránu). Mám tu regulaci chápat tak, že restriktor vytváří jistý protitlak na me ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Destilace vody

Předmět příspěvku: Destilace vody
Napsal: pát dub 16, 2010 8:42 pm 

Odpovědi: 282
Zobrazení: 492549

Marco píše:Zřejmě jsem vulgární materialista. Představoval jsem si, že molekula vody právě roztáté, je zcela identická s molekulou vody právě zkondenzované. Píšete, že je kvalitativní rozdíl mezi těmito molekulami. Jak se o tom mohu v laboratorních podmínkách přesvědčit? Netýká se tento problém shlu ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pát dub 16, 2010 3:28 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Petra píše:Dobrý den Jardo, prolítla jsem znovu toto vlákno a chci se jen ujistit. Beru třetí den MMS. První den 1-1-1-1-2, druhý 2-2-3-3-4 a třetí jsem začala 4-5 - ....s tím že budu pořád zvyšovat co dávka, to kapka navíc. Zatím jsem nezaznamela žádné reakce. Jsem z toho nesmírně překvapená. Ani n ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovoce se šlupkou

Předmět příspěvku: Ovoce se šlupkou
Napsal: pát dub 16, 2010 2:49 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 22178

Hanka píše:Dobrý den, dnes jsem se dočetla, že ananas mohu odšťavňovat i se slupkou. Co vy na to? Ananas: možná vás to překvapí, ale v případě ananasu doporučujeme jak do centrifugy, tak zejména do šnekových lisů vkládat ananas celý včetně kůry / slupky (tj. neoloupaný - ale pochopitelně velmi pečli ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Destilace vody

Předmět příspěvku: Destilace vody
Napsal: pát dub 16, 2010 10:14 am 

Odpovědi: 282
Zobrazení: 492549

Marco píše:Můžete mi prosím doporučit nějakou literaturu na téma "krystalické mřížky". Nějak tomu zatím nerozumím... Bohužel nemohu, to dává holá logika pohybu vody v přírodě a fyzikální změny vody v laboratorních podmínkách, kde se můžete o těchto vlastnostech přesvědčit. Tytéž vlastnosti má i buně ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: pát dub 16, 2010 10:06 am 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

Mat píše:Ok. Ked by sa to prehuplo do alklózy, tak v takom prípade možem dat viac orechov alebo slneč semena? Alebo existuje ešte nejaký druh potraviny, ktorá sa dá kombinovat s ovocím a zníži mi Ph? Ďakujem Nemusí to být nutně potravina, klidně stačí větší dávka vitamínu C.

Napsal: pát dub 16, 2010 10:04 am 

Denny píše:Ahoj. Očisty dělám, jak mě napadne a kdy se mi do nich chce - nejdříve však po 14ti dnech! Vidíš, včera jsem kecal, že dnes dám šestou, ale protože se mi dnes nechce, odložím to na jindy. Pokračuji v hubení bakterií pomocí přístroje nazvaného zapper. Je to síla, když to přeženeš, pak tě t ...

Napsal: pát dub 16, 2010 10:01 am 

sad píše:Děkuji moc pane Jardo , ještě jeden technický dotaz - kolik dní před očistou přestat se sirnou patlaninou ? Stačí ji nepoužívat den až dva před vlastním dnem procedury.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Prostata

Předmět příspěvku: Prostata
Napsal: pát dub 16, 2010 8:15 am 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 292728

zuzis píše:Dobrý den. Chtěla bych se poradit, jak potají pomoct otci. Má problémy s prostatou a chodí postupně na nějaká vyšetření a bere léky. Chtěla bych mu nějak pomoci, než se to rozjede a bude zle. Bohužel je závislý na dnešní stravě a měnit nic nehodlá. Nemohu s ním hnout. Mohl byste mi poradi ...
Stránka 1812 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1809, 1810, 1811, 1812, 1813, 1814, 1815 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem