Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 8:31 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1813 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1810, 1811, 1812, 1813, 1814, 1815, 1816 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: pát dub 16, 2010 7:49 am 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

Xion píše:Nuz neviem, traja dlhorocni vitariani si merali pH, ranna moc pH 9. To by mali byt po smrti, podla toho co pisu, sa citia celkom bajecne. Alebo, ze by nevedeli merat? Ani nemusim pisat, ze na to maju celkom iny nazor. Co na to hovorite Jarda? Viac tu:

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát dub 16, 2010 6:49 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Toxiny jsou součást odpadu z očisty nebo jsou ze zažívacího t. ? Pokud se nad tím zamyslíte, tak játra jsou takový filtr v akváriu a pokud by jste zadělaný filtr vypral v tom akváriu, tak vám chcípnou rybičky, čili je nutné ten sajrajt co nejrychleji dostat ven. Navíc těsně před černým měsí ...

Napsal: čtv dub 15, 2010 9:40 pm 

sad píše:Pane Jardo , můžete napsat co je vhodné dodávat do silně zásaditých klystýru . Děkuji Můžete na to mít připravenou zásaditou urinu a naprostá většina bylinných čajů má zásaditou povahu. V nouzi by se dala přidat v rozumném množství i dobře rozpuštěná jedlá soda.

Napsal: čtv dub 15, 2010 9:35 pm 

vdmackovi píše:Na sonu mi byl zjištěn cca 1cm velký žlučníkový kámen. To znamená, že je asi tvrdý a né voskový,že? Nemůže mi tedy při kůře vyvolat žlučníkovou koliku? Může to jeho vypuzení bolet? Oni se dost pletou, doporučuji vám si toto vlákno celé prostudovat a to vám odpoví na váš dotaz. Já bych ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Autopatie

Předmět příspěvku: Autopatie
Napsal: čtv dub 15, 2010 9:30 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 127722

Mat píše:Dá sa nejako pozitívne ovplyvnit tvorba kyseliny chlorovodíkovej relatívne zdravou stravou(ovo/zel,orechy,štavy,patlanina...) alebo to nemá so sposobom stravovania nič spoločné a jej tvorba sa bude vekom znižovat automaticky? Ďakujem Trochu také, ale hlavní problém není strava, nýbrž trvalé ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: čtv dub 15, 2010 9:26 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

zuzis píše:U mne je možné oboje. I když držím tak na 80% proticandidovou dietu, tak jsme závislá na medu. A to roztažené střevo může být také. Dřív mi tohle nedělalo. A vše vyšlo ven. To až ted po všech těch kůrách co aplikuju. Takže bych mohla začít s MMS jednou kapkou do klystýru? A mohu použít za ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Křečové žíly

Předmět příspěvku: Křečové žíly
Napsal: čtv dub 15, 2010 9:10 pm 

Odpovědi: 160
Zobrazení: 304095

jirina.nyrova píše:Problémy s křečovými žilami mám už delší dobu. Mám k tomu dědičné dispozice. Používám kompresní punčochy Avicenum od Aries a mám to stabilizovaný. Dobře se dá vybrat i na www.aries-shop.cz Má někdo podobné problémy a zkušenosti? To není řešení problému, ale řešení důsledků, což z ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Furunkl

Předmět příspěvku: Furunkl
Napsal: čtv dub 15, 2010 9:07 pm 

Odpovědi: 19
Zobrazení: 33422

Inka píše:Děkuji mnohokrát za odpověď, tak snad to postupně samo zmizí, nemám zde bohužel žádné hojící masti atd. Zkusím přijládat aspoň teplý zábal, to by snad mělo hojení urychlit. No, ale vlastní urinu tam asi máte, tak to vyzkoušejte formou obkladu a možná se to vytáhne na povrch, kde to půjde v ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Rakovina varlat a vyléčení pomocí MMS1 a MMS3.

Napsal: čtv dub 15, 2010 9:03 pm 

Odpovědi: 28
Zobrazení: 46946

Batles píše:Nedá mi to, musím to sem napsat - mám dobrou zprávu - osobní zkušenost s rakovinou varlat u syna. 22 února mu vyoperovali varle, o pár dní později laboratoř potvrdila rakovinu. Ihned měl nastoupit chemoterapii a ozařování. Po velmi vážném rozhovoru se mnou chemošku odmítl a já mu sestavi ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: čtv dub 15, 2010 8:42 pm 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

Mat píše:Ked mám momentálne nižšie Ph(merané dnes o 12.00, hodnota cca 5,5) a celý den len ovocie a orechy tak v tomto prípade sa dá aplikovat iba jedla soda alebo melónová štava nie? Ďakujem Ano jde to zvednout těmi uvedenými prostředky, případně okurková, nebo ředkvová šťáva mají pH 9 a zvednou to ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: čtv dub 15, 2010 8:36 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Sybilla píše:Myslím, že výstižne a vyčerpávajúco a zaujímavo o tom, že je to skutočne veľmi zdravé, píše prof. Ebringer tuto:

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: čtv dub 15, 2010 7:57 pm 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

lev píše:Pane Jardo, dnes jsem se bohužel dostala na hodnotu pH nad 8. Myslíte, že to pro jednou nevadí? Měla jsem totiž tu lžičku sody a pak jsem si ještě odštavnila okurky. Ted jsem si dala kefír, abych to pH srazila. Člověk by musel být na této hodnotě pH asi delší čas, aby omdléval, nebo takto v ...

Napsal: čtv dub 15, 2010 7:53 pm 

Denny píše:Já jsem prováděl svých dosavadních 5 očist, jak před černým měsícem, tak před úplňkem a také v ,,mezidobí", ale nevšiml jsem si nikdy, že by kamínků bylo více či méně. Zato ty největší, vyšly právě o úplňku a těsně po něm Na další se chystám již zítra. Ty jsi tak zanesený, že je naprosto ...

Napsal: čtv dub 15, 2010 7:50 pm 

sad píše:Pane Jardo , jaká je vysoká dávka Mg v 1 dcl vody ? Dávám 4 plný lžičky 2x denně / ráno a k večeru / , ale průjem se zatím nedostavil ? Mám za sebou 3 očistu a vždy po 4 dávce epsonské soli , když vychází kameny a spol. , tak cítím pálení v konečníku , jako kdyby tekla vařící voda , je to n ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: čtv dub 15, 2010 7:23 pm 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

Petra píše:Pořád experimentuju, co se týká pH. A pořád nevím jak na to. Asi týden se mi dařilo držet tak, jak by mělo být, tzn. v odpoledních hodinách vystoupat nad 7. Jinak teď zase často večer i po ránu kolem 7,5 - pochopila jsem dobře z tohoto příspěvku, že je třeba pokusit to srovnat jedlou sodo ...
Stránka 1813 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1810, 1811, 1812, 1813, 1814, 1815, 1816 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem