Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 8:28 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1814 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1811, 1812, 1813, 1814, 1815, 1816, 1817 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: čtv dub 15, 2010 6:43 pm 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

Denny píše:………více o zjišťování pH a odkyselování těla - : Určení hodnoty pH moče odráží diagnosticky téměř přesně i stav tkáně a je přitom velmi snadno a levně proveditelné. Ideální biologická hodnota tkáně leží mezi pH 7,4 až 7,5, bohužel běžná hodnota často dosahuje sotva 5,5. Díky procesu odkyse ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Autopatie

Předmět příspěvku: Autopatie
Napsal: čtv dub 15, 2010 6:31 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 127722

Denny píše:Máš na mysli MMS nebo něco jiného? Mohl bys to prosím rozvést - jakým způsobem to docílit (případně nás navést, kde to popisuješ)? To jsi špatně četl, nejde o žádné MMS, ale naprosto obyčejnou kyselinu chlorovodíkovou, kterou si všichni sami vyrábíme v našem žaludku a zajišťují to parieta ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: čtv dub 15, 2010 4:54 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Denny píše:Ahoj Jardo, mám dotaz. Stačí mi do osmotické vody, případně zvlášť (při ,,normální" stravě) dodávat koloidní minerály? Běžně se užívá 1klž/d. To by asi bylo nutné vzít alespoň 2? Ovoce a zeleninu denně papám, ale nic moc a šťávy vůbec To se obávám, že bude asi málo, jde o demineralizovano ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: čtv dub 15, 2010 4:43 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

zuzis píše:Dobrý den. Mám momentálne jeden problém. Poslední dobou při aplikování klystýru, momentálně jedu každý den večer urinou (4den), mám potíže při vyprazdňování. 1,5l dělám na dvakrát. Ne že bych to do sebe nepustila celé, ale tady se psalo, že je to lepši na dvakrát, než nafukovat najednou s ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Urina

Předmět příspěvku: Urina
Napsal: čtv dub 15, 2010 4:34 pm 

Odpovědi: 185
Zobrazení: 275101

MICHALA píše:Dobrý den, mám dotaz za manžela. Chce si také nějakým způsobem zlepšit svůj zdrav. stav, má asi 8 kilo nadváhu ( to vždy přes zimu, kdy je méně aktivní), pije bylinkový čaj na hubnutí ( dvakrát denně před a po jídle), ráno patlanici, večer kefír, v práci čaj Lapacho a nyní začal pít mou ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv dub 15, 2010 4:24 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Denny píše:Rád bych si také vyráběl nějaký zakysaný nápoj, právě proti candidě. Jenže z čeho, i když nyní bydlím ,,na dědině", novodobí kapitalisti co se dalo rozkradli a tak si o kvalitním mléku mohu pouze nachat zdát. Kupuji sice občas tzv. kefírové mléko v krabici, s probiotickou kuturou, ale nej ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: čtv dub 15, 2010 4:09 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

MICHALA píše:Dobrý den, zhruba před 3 týdny jsem si vyčistila střeva sankou a opakovanými klystýry urinou, zhruba týden snídám patlanici, večer piji kefír, stolice dle Vašich popisů naprosto vpořádku akorát pouze 1krát denně. Urinu používám večer i na pokožku obličeje, dočetla jsem se o hodinové apl ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Nachlazení

Předmět příspěvku: Nachlazení
Napsal: čtv dub 15, 2010 3:13 pm 

Odpovědi: 136
Zobrazení: 241462

vevava píše:Ahoj, není to sice dotaz přímo na nachlazení, spíš na dlouhodobý zánět nosohltanu. Můj 5-letý syn jím už trpí více méně několik měsíců. Má to kolísavý průběh, ale zatím se to ještě nevrátilo k normálu, poslední týdny je to spíš stále stejné, velmi málo toho vysmrká, ale dýchací cesty má ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv dub 15, 2010 12:33 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Denny píše:Ahoj Jardo, mám dva dotazy. Proti candidě doporučuješ mj. zvýšený přísun cibule a česneku. Nedávno zesnulá americká lékařka Hulda Clark v jedné ze svých knih píše, že tato zelenina vyživuje rakovinu.... a zda se kefír dá dělat také z obyč. krabicového ,,mléka" 1,5% tuku, o kterém je známo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: čtv dub 15, 2010 8:03 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

mohy píše:Pán Jarda, Je tu už čas, keď sa ovce vyháňajú na pašu a už sa robí prvá jarná žinčica. Chcel by som poznať Váš názor na tento ovčí produkt. Mám na mysli priamo od baču, i keď v obchode som to ešte nevidel. Raz mi pán bača spomínal, že jedna mamička si chodila každý druhý deň pre čerstvú ži ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv dub 15, 2010 7:56 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Který den v květnu je TOP na očistu ? Vždy je to jak správně píše mohy dva dny před černým měsícem, kdy běžnému postupu při proceduře výrazně pomáhá i vrchol vysávací fáze měsíce.

Napsal: čtv dub 15, 2010 7:52 am 

mohy píše:Áno mali presne takú voskovú konzistenciu a plávali na povrchu. Tak to ste ma celkom potešil. Dá sa povedať ktoré sú horšie? Tie voskové čo plávajú na povrchu alebo tie čo mávajú až veľkosť švestky a neplávajú? To není o tom, který bordel je horší a který lepší, každý bordel je špatný a do ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Diabetes

Předmět příspěvku: Diabetes
Napsal: čtv dub 15, 2010 6:47 am 

Odpovědi: 209
Zobrazení: 361012

Lubyx píše:Napadla mi Sankhapraksalana ale z vasej odpovede predpokladam vypliva ze ide skor o pravidelnost procedury na kazde rano pre celkovy lepsi efekt pomocou urinovych klistyrov.. Ano, pravidelnost je v tomto případě mnohem vhodnější, ale pokud se na šankaprakšalánu cítíte, tak ji lze provádět ...

Napsal: čtv dub 15, 2010 6:43 am 

mohy píše:Očistu jater mám už tiež za sebou. Na koniec som to teda naplanoval na 13.4. Deň pred som zjedol jeden ovocny šalát na obed, večera žiadna. Tekutín bolo okolo 3 litrov. Druhý deň do 15:00 som vypil 2 litre jablkovej štavy, potom ďaľšie 2,5 litre tekutín. Celú očistu som si rovnako ako Xion ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: stř dub 14, 2010 9:57 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Iva Minksová píše:Dobrý večer pane Zajíček, od pondělí jsem dostala dost velké průjmy, asi 6 krát za den, dnes už se to zastavilo, byla i normální stolice večer. Ale trápí mne břicho, hodně bolí nad pupkem a podbřišek. Nevěděla jsem na kolik mám snížit hořčík, protože ty průjmy byly dost bolestivé, ...
Stránka 1814 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1811, 1812, 1813, 1814, 1815, 1816, 1817 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem