Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 8:06 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1815 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1812, 1813, 1814, 1815, 1816, 1817, 1818 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Furunkl

Předmět příspěvku: Furunkl
Napsal: stř dub 14, 2010 9:45 pm 

Odpovědi: 19
Zobrazení: 33422

Inka píše:Dobrý den pane Jardo, jsem nyní v Africe a prozatím úspěšně užívám MMS na prevenci malárie. Nicméně postihla mě jiná nepříjemná věc a to velmi bolestivý furunkl na nose. Zkoušela jsem také aplikovat MMS, ale to moc nepomohlo, spíše to trochu poleptalo okolní kůži. Nemáte, prosím, nějakou r ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kvasenie, nakličovanie, fermentácia & obilie, strukoviny...

Napsal: stř dub 14, 2010 7:33 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 24230

NOWOCAYN píše:to Jarda : ste sacharidový typ, ale v mladosti ste sa podľa toho neriadil. Preto Vám spomínaná strava pomohla to Mohy : Ja nespochybňujem očistné a "samoopravovacie" schopnosti pôstu - nič také som ani nepísal. Napísal som len to, že pôst ako-taký nemá šancu zmeniť metabolizmus človeka ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Poraďte jak alespoň malinko změnit nezdravý jídelníček

Napsal: stř dub 14, 2010 7:16 pm 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 46549

MICHALA píše:Díky, čaj Lapacho mám, dám ho tedy i prckovi. Na vyšší přísun lněn. semene jsem si možná zvykla, pojídám ho více než dva roky, v době kojení proto, abych měla v mléce dost nenasycených mastných kyselin, tehdy jsem ho jedla kdykoliv jsem měla hlad, zhruba 6 - 8 polévkových lžic postupně ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista kloubů

Předmět příspěvku: Očista kloubů
Napsal: stř dub 14, 2010 7:09 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 469956

Denny píše:No já nevím, zda je vhodná nepřevařená urina, obsahující krom jiného, také živé baktérie. Přeci jen se mohou střevní stěnou dostat zpět do těla. A nebo se mýlím? Hezký den Všechno v těle obsahuje živé bakterie a pokud jsou v moči, tak jsou i ve střevě a prakticky všude, čili převařování n ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Autopatie

Předmět příspěvku: Autopatie
Napsal: stř dub 14, 2010 7:02 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 127722

Denny píše:Tak aby toho nebylo málo, přidávám léčení pomocí autopatie. Je to svým způsobem také očista. Slibuje zbavení se parazitů jakými jsou candida albicans, chlamydie a toxoplasmoza a spousty jiných problémů. Více se dočtete zde http://www.autopatie.cz/clanky/autopati ... xikace.htm Je to nepoc ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Diabetes

Předmět příspěvku: Diabetes
Napsal: stř dub 14, 2010 10:05 am 

Odpovědi: 209
Zobrazení: 361012

Lubyx píše:ok, vsetko som mu povedal a je ochotny postupovat podla toho co poviete... takze treba zacat ocistou hrubeho creva.. viete mi teda povedat ako danu ocistu aplikovat v praxi? za rady vopred velmi pekne dakujem Potřebné informace jsou zde http://www.zdravi-az.cz/Ocista_tlusteho_streva_00.ph ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř dub 14, 2010 10:01 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

sad píše:Je možné kombinovat sirnou patlaninu / dávka z 250g tvarohu - poměr 1:1 - 14 dní / s ohřátými brambory ve slupce a zeleninou / rajče , ředkvička , paprika , cibule , kysané zelí / a dávat si to jako oběd nebo je vhodné samostatné a spíše jako svačinu rozdělit na 2x / léčení zánětu stěn žluč ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Poraďte jak alespoň malinko změnit nezdravý jídelníček

Napsal: stř dub 14, 2010 9:56 am 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 46549

MICHALA píše:Díky za odpověď, netušila jsem, že by to množství semen mohlo uškodit, nejí je každý den, spíš tak nárazově jednou za pět dní, omezím mu to max. na ty dvě lžíce.( i já jedla mnohonásobně vyšší množství - chutnalo mi to). Nerozumím tomu nízkému tlaku, nic takového opravdu nejsem schopna ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř dub 14, 2010 8:25 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

NOWOCAYN píše:to Jarda : Zaujímavé, že živočíšne produkty nezanášajú črevá eskimákom, ani ostatným kmeňom a našim predkom tak isto nezanášali... keď ich správne skombinujem a rozkušem, správne pripravím ( aby boli jemné - ľahko ich trávilo ), a aby boli čo najčerstvejšie a v bio kvalite, tak neverím ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kvasenie, nakličovanie, fermentácia & obilie, strukoviny...

Napsal: stř dub 14, 2010 6:46 am 

NOWOCAYN píše:Pán Jarda, pokiaľ viem, tak kefír užívate takmer denne 5dcl.... tiež je kvasený. Ja už nechcem kvasiť obilniny ani strukoviny, ani orechy ( aj tak som s tým začal len pred týždňom ) - napísal som to. A pokiaľ nebudem kombinovať živočíšne výrobky s obilninami a ovocím, tak žiadne kvasen ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte dub 13, 2010 9:32 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

alanpro píše:Dobrý den. Nikdy jsem netvrdil, že moje názory jsou ty správné. Ale, které vůbec jsou? Abych se vrátil k jádru věci, což je již zmíněná únava a časté nachlazení. Co my Vy, z Vašeho pohledu a zkušeností radíte? Nejsem proti zkusit věci o kterých se tady hovoří. Dle mého názoru zanesené a ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Hubnuti

Předmět příspěvku: Hubnuti
Napsal: úte dub 13, 2010 8:33 pm 

Odpovědi: 108
Zobrazení: 278391

frilo píše:Dobrý deň. Jardo mám na vás dosť akútnu otázku, ktorú sa snažím vyriešiť už pár mesiacov, tým myslím moju váhu, 55 kg, čo je na moju výšku 175 cm naozaj strašne málo

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte dub 13, 2010 8:23 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

NOWOCAYN píše:Odkedy som zaradil pangamín ( 12 tabletiek denne ), tak sa mi zdá že práve od toho momentu sa mi začali tvoriť povrchové vyrážky na lícnych ( nie čeľustných ) kostiach... k čomu tá dráha prináleží - k akému vnútornému orgánu prináleží lícna oblasť tváre ? Začínam mať pocit, že u mňa ti ...

Napsal: úte dub 13, 2010 8:10 pm 

NOWOCAYN píše:Mám otázku : V ktorej časti obilnín a strukovín sa nachádzajú fytáty ? V šupke ? Ak áno, tak lúpaná pohánka, pšeno, kváskový chlieb ( 2-3 dňový ), lúpaná šošovica... by mali obsahovať minimum fytátov, ktoré sa v čreve viažu na vápnik, železo, a iné minerály... Dalej som sa dočítal, že ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte dub 13, 2010 7:37 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Sarka píše:Jardo, ještě jednou díky za Váš návod a ochotu zodpovídat další a další dotazy, jsem z jaterní kúry nadšená, teď při druhé ze mne vylezlo hrozně moc šutříků a vidět je v míse je nechutné, ale i oblažující Překvapilo mne, že ze mě jde voda s kameny ještě teď, po páté odpoledne, ale vnímám ...
Stránka 1815 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1812, 1813, 1814, 1815, 1816, 1817, 1818 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem