Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 7:56 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1816 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1813, 1814, 1815, 1816, 1817, 1818, 1819 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte dub 13, 2010 3:09 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Mat píše:Čo sa stane, ked niekto chce hned na druhý den po očiste miesto. ovo. štiav cpat chleba? Vravel som, že je to nebezbečné,(mimo to , že chleba ako taký je s-r-a-č-k-a). Čo sa može v takomto prípade stat? Niektorí ludia si totiž dajú resp. nedajú vysvetlit niektoré veci. Ďakujem Chleba určitě ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: úte dub 13, 2010 12:45 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

laco píše:dobry den, hlasim sa po odmlke,, - mms dobrate neviem ci mi nejako pomohlo snad ano.. - vyprazdnovanie sa zlepsilo o dost, ale blbol som cez sviatky s jedlom atd. takze sa hambim ale uz je to OK, chce to pevnu volu.. - momentalne som uz 4 tyzden chory :/ , nepomohlo mms ani megadavky C (60 ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Diabetes

Předmět příspěvku: Diabetes
Napsal: úte dub 13, 2010 12:35 pm 

Odpovědi: 209
Zobrazení: 361012

Lubyx píše:Zdravim, moj nevlastny otec ma cukrovku druheho typu, cpe do seba nespocet liekov a stale ma hladinu cukru velmi vysoku, casto nad 20, lekari uz nevedia co donho sypat a dnes sa ma spytal ci mu neviem pozriet niake rady z netu tak skusam tu.. ma asi 125 kil a stravuje sa docela nezdravo s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: úte dub 13, 2010 12:18 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Jaroslavx píše:Děkuji za odpověď. Samozřejmě pokud to není ku prospěchu věci, nadále to dělat nebudu. Vitamín C si dávám po snídani (ta je ovocná) a po večeři (ta je zeleninová) - tak tam je snad bioflavonoidů dost (i když šťáva by byla jistě vhodnější). Ten med je tam jenom na uklidnění sliznice. J ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte dub 13, 2010 10:27 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

MICHALA píše:Dočetla jsem se, že v případě koloidních minerálů, není pro tělo problém přebytky vyloučit a že se tedy neukládají na nevhodných místech. Je mi jasné, že určité množství odejde s močí, ale zajímal by mě Váš názor, zda nemohou uškodit a na nutnost dodávání těžce dostupných minerálů a sto ...

Napsal: úte dub 13, 2010 10:15 am 

alanpro píše:Dobrý den. Stravuji se jako většina lidí, jen omezuji některá jídla jako mléko, tučné maso, uzeniny. Člověk je od pravěku všežravec a tak zřejmě na rozdíl od Vás si myslím, že by v rozumné míře měl jíst i pro Vás škodlivé jídlo. Navíc, když dělá manuelní práci nebo sportuje potřebuje do ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte dub 13, 2010 10:09 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Lubyx píše:Dakujem za rady,este som sa vas xcel spytat na vas nazor ohladne kandidy a mms, uz tyzden som na cca 20 - 24 kvapiek za den v intervaloch 6x4 kvapiek, a xcel by som sa zbavit kandidy bo sa mi robili na pokozke take chrasty co strasne svrbia ( strasne vela sladkosti som papal), sladke som ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Poraďte jak alespoň malinko změnit nezdravý jídelníček

Napsal: pon dub 12, 2010 10:20 pm 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 46549

MICHALA píše:Xione a Jardo, děkuji za informace a za citlivé vnímání situace, Xione, což mi také velmi pomáhá. Zkusím si zjistit nějaké informace o tom vitaránském nepečeném chlebu a časem si kvalitní odšťavňovač určitě pořídím. Jen jsem se ještě chtěla zeptat na ta semena, zda se jejich prospěšné ú ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Cysty v tele

Předmět příspěvku: Cysty v tele
Napsal: pon dub 12, 2010 6:08 pm 

Odpovědi: 161
Zobrazení: 384753

lev píše:Co se týká těch cyst, máte absolutní pravdu, ale bohužel, je tam jedna, která se nějak zašroubovala kolem vaječníku a prý se odstranit musí, aby ten vaječník nezaškrtila nebo co. Myslíte, že ta operace - anestezie by mě mohla nějak výrazně zakyselit? Beru si s sebou do nemocnice jedlou sodu ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: pon dub 12, 2010 5:43 pm 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

Sybilla píše:Tak po mnohých peripetiách sa začína rysovať môj probblém. Je to zaujímavé a píšem to sem preto, že to možno pomôže aj niekomu inému. Zápal močového mechúra vôbec nemusí byť ako dôsledok infekcií, ale z neodstatku estrogénu. Prejavuje sa ako deficitný syndróm organického estrogénu a nem ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pon dub 12, 2010 5:08 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:K té firmě. Ten zakopaný pes by byl v podobě manipulačního poplatku 50 Kč a nutnosti využití přepravní firmy. Česká pošta by nepřevážela chemikálie. Při objednávce soli za 69 Kč to vycházelo při dobírce na 345 Kč i s DPH. Mají tam i hořčík o kterém jste psal. Je to ono?

Napsal: pon dub 12, 2010 5:00 pm 

sad píše:Jaroslave , cca v kolik hodin a jaké množství kozlíku mám vypít , abych usnul / nedaří se / . Mohu z polohy na boku přejít po 20 min. na polohu na zádech a mohu zítra jako lehkou stravu použít sirnou patlaninu ? Tak na to nejsem odborník, já to nepiji, spím i bez toho. Použijte postup z toh ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Holení

Předmět příspěvku: Holení
Napsal: pon dub 12, 2010 4:54 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 22374

Mat píše:Mohli by ste mi poradit prosím čo mám dat na už zarastajúci chlp? Je to príšerné a neviem čo mám s tým robit. Čo sa týka ochlpenia, tak naštastie mám iba nevýrazný porast okolo pupku,na prsiach, velmi málo na rukách, no na nohách(stehná lýtka) je to dost markantné a tam vzniká ten problém s ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Cysty v tele

Předmět příspěvku: Cysty v tele
Napsal: pon dub 12, 2010 4:32 pm 

Odpovědi: 161
Zobrazení: 384753

lev píše:Zdravím Vás, Pane Jardo. Včera v noci jsem si prošla peklem. Praskla mi cysta na vaječníku a takovou bolest jsem ještě nezažila. Doktor pak na ultrazvuku objevil další a objednal mě na operaci. Řekl mi, že ty cysty se mi udělaly z toho, jak jsem rychle zhubla( 20 kg za 2 a půl měsíce). Vyna ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Nachlazení

Předmět příspěvku: Nachlazení
Napsal: pon dub 12, 2010 10:04 am 

Odpovědi: 136
Zobrazení: 241462

Host píše:Rýmu jsem nakonec udolal za víkend pouhým přidáním cca poloviny větší cibule nadrobno pokrájené do sirné patlaniny. Přišlo mi, že cibule má taky síry dost tak se tam ztratí. Bylo cítit že dutiny protahuje fest... Cibulovité rostliny mají síry opravdu hodně a jsou do sirné patlanice vyložen ...
Stránka 1816 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1813, 1814, 1815, 1816, 1817, 1818, 1819 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem