Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 7:55 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1817 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1814, 1815, 1816, 1817, 1818, 1819, 1820 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: pon dub 12, 2010 9:59 am 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

Xion píše:Tak robil som si ten test, este ho zopakujem, lebo nedoslo ku grgnutiu vobec. Takze je mozne, ze sa mi HCL netvori. Zaroven sa chcem opytat, ci to moze mat tento suvis. Uz 5 rokov, mi byva po ovoci na ranajky, rano nalacno tazko, a casto aj po ovocnej stave. Stava sa mi to na 100% s hrozno ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon dub 12, 2010 9:55 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

mohy píše:Trošku som hľadal po internet informácie o detoxikácií a lunárnych fázach a našiel som toto: Popozajtra je Mesiac v nove. Čím bližšie je k nemu, tým má organizmus väčšie detoxikačné shopnosti, ktoré vrcholia práve novom. Očistné a pôstne kúry je vhodné robiť práve v tento čas – pôst alebo ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon dub 12, 2010 6:55 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:Ked sa toho nadýchnem mám to po aktivácii okamžite prikryt nejakým hrubším papierom alebo to možem nechat tie 3 mnúty aj otvorené? ďakujem Já to aktivované 50 % kyselinou nechávám otevřené ve skleničce a zhruba po těch třech minutách to již solidně smrdí, čili tohoto se zvolna zhluboka nade ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: ned dub 11, 2010 11:09 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

lev píše:Jestli si dobře vzpomínám, někde tady píšete, že rajče je ovoce, což mě docela zarazilo. Doted jsem myslela, že rajče je zelenina, proto štávu z rajčat piju odpoledne, ale je-li to ovoce, měla bych tuto štávu pít spíš dopoledne? Taky cherry rajčata přidávám do zeleninového salátu, což je zř ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: ned dub 11, 2010 10:26 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

lev píše:Ted jste mě trochu zarazil s tím správným pH během hubnutí. Během hubnutí správné pH nemám, ale snažím se ho srovnat směsí melasy, jedlé sody, citronu a vody, jak jste mi doporučil. To, že není hodnota pH v pořádku přisuzuji zakyselování při hubnutí, ale na tom jsme se nadávno shodli, že ta ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti bříška u dítěte

Předmět příspěvku: Bolesti bříška u dítěte
Napsal: ned dub 11, 2010 10:15 pm 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 8979

susila píše:Dobrý den.Před 10dny jsem začala užívat Tibetskou houbu(dokonce mi začala i chutnat).Moje téměř 3-letá dcerka, kterou kojím, minulý čtvrtek zvracela(pravděpodobně po nějaké gumové věci jako jsou medvídci,což normálně nejí,ale neuhlídala jsem návštěvu),od včera si stěžuje na bolesti bříšk ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kvasenie, nakličovanie, fermentácia & obilie, strukoviny...

Napsal: ned dub 11, 2010 10:05 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 24230

NOWOCAYN píše:Obilniny, strukoviny ale aj oriešky majú ten "problém", že obsahujú kyselinu fytovú ( fytáty ), ktorá sa viaže na vápnik, železo, zinok atď.... dá sa tomu predísť namáčaním, ktoré samo o sebe ale nie je nejak extra účinné ( na druhej strane ani zavrhnutia hodné, lebo fytáty údajne pomá ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: ned dub 11, 2010 9:57 pm 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

Xion píše:Plati to na vsetko ovocie bez vynimky? Co tak taky banan, tiez po rozmixovani sa zle travi? Cize, napriklad do sirnej patlaniny je lepsie roztlacit ho vidlickou? A jablko nastruhat na nerezovom struhaci, ci aj to je zle? U banánu bych to asi neřešil, tam to tolik nevadí, ale to jablko radě ...

Napsal: ned dub 11, 2010 9:51 pm 

mohy píše:Pán Jarda chcem Vás poprosiť o radu: Neviem prečo som prehliadol, že deň pred jaterní očistou je treba konzumovať len ovocie, nejak mi ostala zafixovaná len tá jablková štava v deň očisty. Dnes na obed bola ryba+zemiakový šalát a okolo 17:30 dva koláče, čím som si asi vyprázdnil tak potreb ...

Napsal: ned dub 11, 2010 9:47 pm 

Xion píše:Tak mam to prakticky za sebou, tretia ocista. Mam pocit, ze ten dzusovy post tomu fakt neuveritelne prospel, lebo zo mna vyslo rekordne mnozstvo bordelu. Navyse, oproti predoslym dvom proceduram, tato prebehla priam idealne, ani mi nebolo prilis zle. Vysli zo mna aj 3 asi 1cm kamienky, a o ...

Napsal: ned dub 11, 2010 9:43 pm 

Maria píše:Nevim kam zaradit muj dotaz,tohle vlakno me prislo nejprihodnejsi. Dnesnim dnem mam 20.den pustu.Jiz 14 dni se mi cisti jatra,poslednich nekolik dni jiz neodchazi kousky zluce,ale "jen"tmava zapachajici voda. Takto dlouhe cisteni jater je u me normalni,pac moje jatra jsou celkove slabsi o ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: ned dub 11, 2010 9:33 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

lev píše:V článku se píše, že štáva ze zelí velmi rychle zbavuje otylosti. Můžete to nějak blíže vysvětlit, myslim, co přesněji se po požití v tělě děje, že má takový vliv na úbytek váhy? Dále bych chtěla vědět kolik je vhodné ji denně vypít a jestli se mi ředit? Když už mluvíme o úbytku váhy - na v ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Nečastá stolica

Předmět příspěvku: Nečastá stolica
Napsal: ned dub 11, 2010 9:21 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 9734

ariadna píše:Dobry den, rada by som sa spytala, ci je mozne sa domnievat ze to, ze mam stolicu v priemere len raz za dva dni, moze byt dosledkom maleho mnozstva zkonzumovanej potravy a jej "nie pevne" zlozenie. Stravujem sa prevazne na - ovocie doobedu, zelenina na obed (bud salat alebo dusena zelen ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Nachlazení

Předmět příspěvku: Nachlazení
Napsal: ned dub 11, 2010 9:12 pm 

Odpovědi: 136
Zobrazení: 241462

Host píše:Já překyselený nejsem a přesto mě rýma dostala protože na mě prská x lidí kolem. Většinou to na mě nemá dopad, ale teď se zřejmě někdě v "ochranném štítu" objevila trhlina... Zajímá mě ale spíš co fyzická aktivita? Když během nachlazení sportuju (fotbal, posilovna...) tak mi přijde, že se ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: ned dub 11, 2010 9:30 am 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

Sybilla píše:Aký je teda rozdiel v trávení medzi napr. dobre pokúsaným jablkom, zmixovaným, alebo nastrúhaným? Ja nemixujem, iba dobre kúšem, odšťavujem alebo strúham. Každý z týchto 3 spôsobov okrem šťavenia by teda znamenal zlé strávenie a teda kvasenie? Iné ovocie okrem jabĺk nemixujem ani nestrú ...
Stránka 1817 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1814, 1815, 1816, 1817, 1818, 1819, 1820 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem