Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 5:37 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 182 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: sob bře 21, 2020 3:31 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

prokera píše:Děkuji za odpověď. A z jakého důvodu myslíte, že mohou tyto injekce průběh později spíše zhoršovat? Děkuji ještě jednou. Člen ash vám to vysvětluje podle mě správně, tedy pokud imunita již bude přepálená a vy ji ještě našponujete patrně se vrhne na vlastní tkáně, což je hlavní problém t ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: sob bře 21, 2020 3:25 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

VitekH píše:Tak jsem našel dvě protichůdné informace a to, že kešu a pistácie se mají dávat do vody a naopak. "Kešu, piniové, makadamiové, pistáciové a brazilské oříšky nenámáčíme, protože obsahují vysoké množství tuků a došlo by k jejich fermentaci." je to tak, či ne? Já tedy osobně dával pistácie ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Bradavice

Předmět příspěvku: Bradavice
Napsal: sob bře 21, 2020 3:18 pm 

Odpovědi: 42
Zobrazení: 122133

SirMarthy píše:Dobrý den, řeším u své 6 leté dcery problémy s kůží na čele. Již delší dobu má na čele malé puchýřky v barvě kůže. Nevím zda se jedná o nějaké bradavičky nebo plíseň. Před týdnem, když chytila nějakého vira, tak ji puchýřky zrudly. Nyní je již zdravá, puchýřky jsou opět v barvě kůže, ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Prehľadné, stručné a aktualizované návody fóra Zdraví-AZ

Napsal: sob bře 21, 2020 2:23 pm 

Odpovědi: 160
Zobrazení: 609295

VitekH píše:Vysvětlí mi někdo pojem "hrubší křen" ? u návodu na odhlenění? Díky. Pokud to bylo psané slovensky tedy jde o křen silnější.

Napsal: sob bře 21, 2020 2:20 pm 

Alopat píše:Ano, přesně tyto suroviny jsem už minulou zimu koupil tetě 70+, ale vypadá to, že ani současná hrozba ji nedonutí užívat uměle vyrobené doplňky, pokud je nedostala od bílého pláště. Právě proto píšu že by nařízení mělo jít shora, prostě toto budete brát nařídil to doktor a většina by pos ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Postup ke zjištění stavů hormonů

Předmět příspěvku: Postup ke zjištění stavů hormonů
Napsal: sob bře 21, 2020 12:33 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 69910

Michall89 píše:Jardo vím, že jak jsme se bavili, tak jste říkal, že zopakovat testy kortizolu a dalších hormonů ze slin má cenu až tak za 3-4 měsíce, ale zapomněl jsem se zeptat, jestli mám předtím vynechat suplementaci DHEA, pregnenolonu a adrenal cortexu a případně, jak dlouho před testama? Protož ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: sob bře 21, 2020 12:27 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Michall89 píše:Jardo, zkuste si tu knížku přečíst myslím, že jak jsme se bavili, tak jste říkal, že jste ji nečetl. Velmi by mě zajímal váš názor na ni a myslím že by to mohlo být zajímavé i pro vás. Je celá v češtině a kdybyste ji nenašel můžu vám ji poslat. Každopádně mohlo by to teda být tak, že ...

Napsal: sob bře 21, 2020 12:23 pm 

Návštěvník píše:Ahoj, zdravim vsechny diskutujici z Holandska, kde jiz 5 let ziju a pracuju. Chtel bych vam vsem poprat pevne zdravi a hlavne abyste zustali mentalne silni a vyrovnani v techto dnech. Ja sam jsem zde stovky kilometru od rodiny, mam jen par dobrych kolegu z prace... polaci, cesi, rumu ...

Napsal: sob bře 21, 2020 11:41 am 

Sikora píše:Taky zajímavý názor!! http://orgo-net.blogspot.com/2020/03/pl ... demie.html Zajímavé kolik různých variant vysvětlení vzniku a šíření tohoto svinstva již dnes existuje. Tím se ovšem pouze potvrzuje že za tím je nějaká špína protože pokud by šlo o přírodního šmejda bude jasné jak stanovi ...

Napsal: sob bře 21, 2020 11:27 am 

Alopat píše:Dle zlostné reakce ministra zdravotnictví Dr. Peková svým levnějším testem a vysvětlením laboratorního původu viru zasáhla do předem připravené akce, jejíž výsledkem je konečné řešení důchodové reformy, zastavení výroby a propouštění, celosvětová hospodářská krize a superinflace (očekáva ...

Napsal: sob bře 21, 2020 11:20 am 

prokera píše:Dobrý den pane Jardo, jaký máte názor na urinové injekce v tomto případě? Z předchozích let s nimi mám výborné zkušenosti při virózách a tak nějak spoléhám, že i v tomto případě by mohly pomoci. Alespoň zlehčit průběh, když už ne víc... Pokud to zde již někdo zmiňoval, omlouvám se, strá ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: pát bře 20, 2020 1:02 pm 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

VitekH píše:Pokud momentálně nemám žádný mixér, kterým bych to udělal, mohu použít maceraci ? To asi moc fungovat nebude, ale vyzkoušejte.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Zahlenění

Předmět příspěvku: Zahlenění
Napsal: pát bře 20, 2020 1:01 pm 

Odpovědi: 163
Zobrazení: 381923

VitekH píše:Zdravim. Zeptal bych se - trpím zahleněním už docela dlouho. V minulosti jsem nejedl moc zdravě, kouřil, hulil, trochu pil - na chuť - leč zpětně bych to nenazval asi ani tak, bral pervitin občas na party a snědl nějaké to LSD. No - vždy jsem byl hubenej. Poté, co jsem s tim docela rázně ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: pát bře 20, 2020 12:56 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Michall89 píše:Zkouším tedy poslat: Zajímavé a docela logické vysvětlení nicméně jak se tam píše to by mělo jít vyladit i úpravou rychlosti metabolizmu a předpokládám i dodáváním konkrétních vitamínů které nasměrují dodávaný vápník správným směrem.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Askorbat sodny

Předmět příspěvku: Askorbat sodny
Napsal: pát bře 20, 2020 12:19 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 208030

JanV píše:Už se mi to podařilo zjistit. Askorbát vápenatý je bohužel kyselina askorbová a přidany vápník. Askorbát hořečnatý - kyselina askorbová s hořčíkem atd.. Pokud se ke kyselině askorbové přidají bioflavonoidy tak stoupne jak využitelnost, vstřebatelnost tamní doba po kterou kys. Ask. Koluje v ...
Stránka 182 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem