Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 6:53 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1822 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1819, 1820, 1821, 1822, 1823, 1824, 1825 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: pon dub 05, 2010 7:11 pm 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

Sybilla píše:Na zápalové procesy sú vhodné 3 omega, ako tu čítam. Aký pomer ľanového oleja k tvarohu by bol optimálny aby sa urýchlil liečivý proces? Pomer 1:1 sa mi zdá moc veľa tuku. Mám na mysli základné množstvo tvarohu 250g. Čo potom jesť k tomu, aby to bolo kyselinotvorné a nemalo zbytočné tuk ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: pon dub 05, 2010 9:23 am 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:Pred chvílou sa vrátila matka z nemocnice, dala si tam púštat do žily nejaké "lieky", vraj ju neznesitelne bolia platničky, odvápnujú sa jej kosti a pýta sa ma čo má robit. Tak som jej teda poradil klystýr,odkyselenie, masívny prísun vápniku v org. forme(sezamové mlieko),horčík. Poslala ma ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon dub 05, 2010 8:43 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Xion píše:To je velmi dobry postup, dakujem! Zaroven ma napadlo pri odstavovani kokosu pridat aj zopar inych semien, napriklad slnecnicove obsahuju vitamin E, ktory moze byt dobry na kozu tiez. Alebo pocul som, ze aj sezamovy olej sa velmi dobre vstrebava do pokozky. Cize, spravit si taky mix, kde b ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Revmatoidní artritida

Předmět příspěvku: Revmatoidní artritida
Napsal: ned dub 04, 2010 9:25 pm 

Odpovědi: 101
Zobrazení: 190033

Sluníčko píše:Jardo děkuji, nikdy by měl nenapadlo, že to může být takový problém. V našem zdravotnictví není podle mě reálné, aby mě kyselinu chlorovodíkovou píchli. Navíc jsem na biologické léčbě a jiný lékař než revmatolog mě teď nepíchne vůbec nic, neboť se bojí. A ještě dotaz ze zajímavosti, op ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Zálievky

Předmět příspěvku: Zálievky
Napsal: ned dub 04, 2010 9:20 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 36372

mohy píše:Pan Jardo, chcem Vás poprosiť o pár zdravých Vašich obľúbených zálievok na zeleninové šaláty, okrem majonézy z čerstvých vajec. Ďakujem V tom je celkem problém, protože v mém případě jde zcela o volnou tvorbu a neřídím se žádnými konkrétními postupy, ale citem. Vrátím se k tomu po svátkách ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: ned dub 04, 2010 9:15 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Maybes píše:Kefír je výborný, jen jsem ještě neměla odvahu ho udělat z čerstvého mléka, převařila jsem ho i když vím, že jsem toho spoustu zničila, protože je to živý produkt. Děláte ho všichni z čerstvého mléka ? (v mém případě z automatu). S tím není problém, to řešit nemusíte, kefírky zlikvidují ...

Napsal: ned dub 04, 2010 9:11 pm 

MICHALA píše:Dobrý den, vyzkoušela jsem si první domácí kefír a teď přemýšlím, jak zcedíte kefírové houbičky, když se nechá kefír zhoustnout hodně (třeba v té lednici) ? Díky za radu Michala Celkem snadno to jde přes plastový ceník na nudle.

Napsal: ned dub 04, 2010 9:09 pm 

NOWOCAYN píše:to Jarda : Pán Jarda, 48 hodín robiť kefír v izbovej teplote v skrini ? Mám skúsenosť len s 24 hod. "robiacim sa" kefírom v izbovej teplote.... 48 hodín teda nie je veľa ? Z akých zdrojov máte ten čas ? Či ste na to prišli pokusom Vy ? O čo bude taký kefír ( zdravotne ) lepší ? Ďakujem ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned dub 04, 2010 9:05 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Xion píše:Mate pravdu, to mazanie je otravne, a nechce sa mi do toho, kym mam ten roztok vodny. Zaroven musim riesit, ci sa nehodou par hodin potom nebudem sprchovat, a nezmijem si to. Ale keby som mal ten kokosovy olej s horcikom, to by bola hracka rozotret, len zase nechce sa mi to namiesavat vzdy ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: ned dub 04, 2010 8:58 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Xion píše:O kolko sa lisi od orechoveho mlieka stava z Angela, ked ju vyrabam sposobom, ze lisujem mrkvu, a do toho prihadzujem pomerne vela mandli a sezamu? Bude vstrebatelnost priblizne rovnaka? Alebo, vacsina cennych latok skonci v drti, a tym padom sa ich do stavy dostane podstatne menej? Predpo ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned dub 04, 2010 8:47 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Mám k Vám ještě pár dotazů : - jaký je rozdíl ve vzhledu mezi cholest. a zvápen. kamenem / jak se v míse poznají / - proč nevyjdou zváp. kameny snadno jako cholest. - kamarád četl recept na očistu , kde se používá teplý olivový olej 3x po 100 ml - je rozdíl mezi teplým a studeným olejem v c ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: ned dub 04, 2010 8:40 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Maria píše:Teda Mate jsi jak v tom serialu Pat a Mat,vidim,ze delas vsechno proto,aby sis odpravil ledviny. Tak to máte naprostou pravdu.

Napsal: ned dub 04, 2010 8:38 pm 

Mat píše:Včera som začal na lačno 10 kvapkami a prišlo mi značne nevolno(žalúdok). Mal som intenzívny pocit na zvracanie+pálenie záhy. Dnes som tam dal hned po jedle rovno 40aktiv. kvapiek a nedeje sa nič. Budem postupne pridávat až ku 100. Jedlo po ktorom som to dal boli 2 banay,hrozinka,kokos,mand ...

Napsal: ned dub 04, 2010 8:05 pm 

Xion píše:Jarda, skusal som urobit aktivator ako 50% roztok kyseliny citronovej, ale aktivacia MMS prebieha nejak inak. Jednak, po zmiesani, zmes zacne byt oranzova velmi rychlo, snad po 10 sekundach, a jednak, po tych 3 minutach je uplne tmavooranzova. Treba aj pri tomto postupe cakat 3 minuty? Aby ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bílkoviny v moči

Předmět příspěvku: Bílkoviny v moči
Napsal: ned dub 04, 2010 7:59 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 19173

ixi píše:TriPhan mi je tam ukazuje a ne úplně málo. Já bych se tím nijak neznepokojovala, pokud to má být součástí očistného procesu, ale nikde k tomu nemohu najít žádné informace. Ta možná souvislost s nějakým skrytým zánětem mne trochu rozhodila. Zkusím se tím zatím nezabývat, ono se to tělo čistí ...
Stránka 1822 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1819, 1820, 1821, 1822, 1823, 1824, 1825 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem