Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 6:56 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1823 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1820, 1821, 1822, 1823, 1824, 1825, 1826 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: ned dub 04, 2010 7:53 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

Maybes píše:Nenašla jsem vlákno PH, tak jestli je tak se omlouvám. Jaké jsou ostře zásadité potraviny? Počítám do zásaditých všechnu čerstvou zeleninu a většinu ovoce, myslím, že švestky jsou kyselinotvorné... Je PH po ránu vždy kyselé, myslím na lačno? Já to tak zatím mám. Po ovoc. salátu se změnil ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Antikoncepce

Předmět příspěvku: Antikoncepce
Napsal: ned dub 04, 2010 7:39 pm 

Odpovědi: 65
Zobrazení: 136494

Maybes píše:Byla jsem tak neskutečně hloupá, že jsem brala HA 17 let. Po vysazení se měsíčky dostavily s denním zpožděním, což jsem byla ráda. Po přečtení diskuzí na netu ( poškození štítné žlázy, nadledvinek, rozhozený cyklus, neschopnost otěhotnět...), vím, že to zřejmě nebude jen tak srovnat tělo ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: ned dub 04, 2010 7:32 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Iva Minksová píše:Aha. Takhle to tedy je. Ještě by mne zajímalo to s tím hořčíkem? Já už ho beru 6 krát denně, polovinu plastové lžičky do 200 ml vody, koupu se denně v těch solí a několikrát denně se hořčíkem potírám. Stav průjmu vůbec žádný. Od začátku chodím ráno sama spontáně na stolici a potom ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Revmatoidní artritida

Předmět příspěvku: Revmatoidní artritida
Napsal: ned dub 04, 2010 7:25 pm 

Odpovědi: 101
Zobrazení: 190033

Sluníčko píše:Dobrý den Jardo, já jsem asi nějaké podivné stvoření, pač pořád bojuji s alkalózou! Aplikuji cca dvě mocca lžičky kys. askorbové denně (moje dávka do průjmu), včera jsem si dokonce dala vařený nezdravý oběd, tentokrát s hovězím vývarem, dále nezdravý dezert a přesto dnes ráno opět slin ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bílkoviny v moči

Předmět příspěvku: Bílkoviny v moči
Napsal: ned dub 04, 2010 7:44 am 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 19173

ixi píše:Dobrý den. Při měření pH moči téměř od začátku pozoruji, že mám v moči bílkoviny. Ráno méně, večer hodně. Často mám i sotva viditelné rosolovité až mléčné kousky, které v moči plavou. Asi tři roky jsem nebyla nemocná a nebrala žádné léky. Urologické problémy jsem neměla nikdy. Nic mě nebolí ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: ned dub 04, 2010 7:30 am 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Iva Minksová píše:Chtěla bych se zeptat ještě jednou na ph moče. Nemůžu to ve vyhledávači najít. Takže, když je ráno ph moče 7,5 - tak je to špatně? A jak je to s tou jedlou sodou. Někde se píše, že se může užívat, někde že moc ne. Mohu si třeba občas tu jedlou sodu dát? na 500ml tři plastové lžičky ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: sob dub 03, 2010 8:51 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Host píše:Klasický kuchyňský mixér ty ořechy taky rozemele? Po tom namáčení budou zřejme nacuclé vodou a tímpádem náchylnější k poškození, ale netuším, jestli se taková mandle vůbec potká s nožem v mixéru když bude poletovat v půllitru vody a o malých semínkách nemluvě... Je možné ten mixér/způsob z ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: sob dub 03, 2010 8:45 pm 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

Sybilla píše:Vďaka za radu. Tie brusinky som skúsila hneď ako to začalo a nasadila som dreň z čerstvých 3 x po 750 ml a nič. Keď ich nedostanem tak megabrusinky z lekárne bez chémie a cukru. Už je z toho vlastne chronický zápal, lebo to trvá podľa mňa už pridlho. Tak neviem, či sa oplatí v tej brusi ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: sob dub 03, 2010 7:09 pm 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

Host píše:Já to vůbec nezpochybňuju, naopak, docela mě překvapilo, že je to poklidná a pohodová procedura (narozdíl třeba od šanky, kde jsem trénoval spíš šavlové tance). Je nějaké doporučení ohledně četnosti jejího provádění? Co třeba 4x/ročně? To bohatě stačí a já to dělám prakticky vždy v létě na ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Nízký krevní tlak

Předmět příspěvku: Nízký krevní tlak
Napsal: sob dub 03, 2010 7:06 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 164404

Host píše:Nepředpokládám, že doporučujete BigMac ale napadá mě třeba avokádo... Vyzkoušejte ostrý slunečný humous, nebo jsou výborné ořechové ostré omáčky, které použijete jako zálivku na zeleninové saláty.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: sob dub 03, 2010 6:46 pm 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

Host píše:Tak jsem to testl a postřehy jsou následující: Během bezmála 3h rochnění v horké vaně (vodu je dobré průběžně dopouštět, aby byla pořád teplá) jsem v poklidném tempu spořádal 2 melouny, každý o váze cca 3kg, pokrájené na větší kousky. Dal jsem vždy 3-4 kousky melounu a zapil to větším hlte ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: sob dub 03, 2010 6:39 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Sybilla píše:Angel sa vplyvom hojného používania, začal na záhyboch sitka trochu zanášať, teda lepšie povedané farbiť ako od mrkvy. Napriek tomu, že idú cez neho v dosť veľkom množstve aj citrusy. Myslela som, že tie citrusy by ho mohli zároveň čistiť a nepomáha moc zrejme ani to, že posledná ide mr ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: sob dub 03, 2010 6:35 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

Maybes píše:Zdravím, Jardo, prosím Vás, jak často si měřit PH? Za jak dlouho se projeví změna PH, myslím, např. pokud sním něco kyselinotvorného a pak zásaditého, jestli mi rozumíte. Chci tím říct, jak poznám co mě překyseluje díky PH? V první fázi se pH měří při každém močení a sleduje se jeho závi ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Nízký krevní tlak

Předmět příspěvku: Nízký krevní tlak
Napsal: sob dub 03, 2010 6:28 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 164404

Host píše:Víno já rád, hlavně archivní kafe nepiju a když papriky tak klasické, ale pálivé někdy testnu. Jen mě zajímá jestli se ty pálivky dají zkombinovat s něčím, co tu pálivost částečně eliminuje? Pojídat je samotné mě nijak zvlášť neláká... Pálivou chuť velice dobře eliminují tuky a jakákoliv t ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: sob dub 03, 2010 6:15 pm 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

Sybilla píše:Zápal močového mechúra pretrváva stále, napriek tomu, že niekoľkonásobnými kultiváciami sa nenašli žiadne potvory. S pH som na tom celkom slušne, aspoň myslím, pohybuje sa okolo tých 6,8 za deň v priemere.Ladviny a močové cesty, všade píšu, že vyžadujú kyslé prostredie, tak rozmýšľam, č ...
Stránka 1823 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1820, 1821, 1822, 1823, 1824, 1825, 1826 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem