Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 6:13 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1825 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1822, 1823, 1824, 1825, 1826, 1827, 1828 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Glaukom

Předmět příspěvku: Glaukom
Napsal: pát dub 02, 2010 12:15 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 12793

Xion píše:Co sa tyka tych nesirenych hrozienok, ja som objavil pre zmenu na trhu cloveka, co susi slivky sam, a hovoril ze su nesirene. Boli lahodne, najlepsie, ake som jedol, avsak povedal, ze tam davaju E202, ktory je neskodny. (no, je jasne, ako to myslel, v porovnani s tou sirou). Je to tato lat ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Nízký krevní tlak

Předmět příspěvku: Nízký krevní tlak
Napsal: pát dub 02, 2010 12:08 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 164404

Host píše:Tlak jsem měl už jako masožrout/vařák učebnicový, ale teď mi přijde že musí být občas mimo. Sice si ho neměřím a nevím jaký je, ale když rychle vstanu, tak se mi pomalu zatmí před očima. Během chvilky se to ale rychle srovná a vše je OK. Stalo se mi jednou při 5. dnu půstu, že jsem si to n ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát dub 02, 2010 10:11 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:V jakém poměru se ředí čistý chlorid hořečnatý s 1l vody ? Nepíšete k jakému účelu by to mělo sloužit, ale obecně na pití tak plná moka lžička do 0,3-1,5 litru vody a na mazání 2,5 % roztok, čili plastová malá lžička, což je tak 2,5-3 g, do 1 dcl vody a dát do rozprašovače. Používá se stejn ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Epsomská sůl

Předmět příspěvku: Epsomská sůl
Napsal: pát dub 02, 2010 10:05 am 

Odpovědi: 150
Zobrazení: 301754

Nevada píše:Dobrý den, Jardo, tak jsme si s Láďou - už také váš "pacient" pořídili konečně epsomskou sůl. Mohl byste nám poradit na co všechno je využitelná. Zdravím To se tady rozebíralo velice podrobně, ale shrnu to. Jednoznačně na jaterní kůry, dále na koupele, kde porovná jak hořčík tak síru i p ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ananas, papaja

Předmět příspěvku: Ananas, papaja
Napsal: pát dub 02, 2010 9:59 am 

Odpovědi: 63
Zobrazení: 108337

Xion píše:Tak v tom pripade vidim ako vhodnu alternativu zlepsovaku travenia, vylisovat tuto stavu spolu s ananasovou na Angeli, a vysledny produkt zamrazit na male kocky, a vzdy po tazsom jedle si tuto kocku dat. Popripade, kedze ananas sa odstavuje velmi tazko, tak rozmixovat tu stavu s kuskami an ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: čtv dub 01, 2010 10:51 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

mohy píše:Tak dobre som sa zasmial, ked si spomeniem, ako som manželku presviedčal, že nech to do seba kopne a nerobí drahoty, že je to trocha viac horké, tak sa skoro poblila. Až teraz som zistil, že užívame 2,5% roztok. Nejak mi uniklo v akom množstve sa to má rozrobiť a tak som usúdil, že keď je ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Zvracení

Předmět příspěvku: Zvracení
Napsal: čtv dub 01, 2010 10:46 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 13769

mohy píše:Po príchode z práce som skúsil malej dať trošku ananasu. Chutil jej, ale asi po 30 minutách putoval von. Asi po 40 minutách ma napadlo vyskúšať nastrúhané jabĺčko až na kašu. To spapala a od vtedy bol pokoj. Celý deň sa nám nedarilo do nej dostať tekutiny, ale vraj to v noci dobehla. Dnes ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv dub 01, 2010 10:41 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

ixi píše:Zaujala mě Vaše odpověď k sirné patlanině v tématu - Co ovlivníme... Zmiňujete, že původní postup výroby byl odlišný, z důvodu použití velmi tučného tvarohu. Vyrábím patlanici z kozího tvarohu a pokud se nemýlím, kozí mléčné výrobky jsou méně tučné než-li kravské. Pravidelně patlanici konzu ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Med

Předmět příspěvku: Med
Napsal: čtv dub 01, 2010 10:34 pm 

Odpovědi: 89
Zobrazení: 181863

Sybilla píše:Natrafila som na takýto zaujímavý med, ktorý nevyrábajú iba samotné včely. Nemali ste s tým niekto už skúsenosť? http://www.medar.sk/medar/1-jed-ova-medovica Je tom výborný med a dokud byl živ můj otec, tak naše včelaření mělo rozsah 80 úlů, čili o tom vím opravdu mnoho. Tento med byl v ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: čtv dub 01, 2010 10:14 pm 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

zuzis píše:Aha, tak to jsem nevedela, prominte. Klystyr provádím tak jednou za mesic, nekdy za 14 dni, jak kdy. Takze klystyrem cistit kazdy den a pote sanku. A kolik dni toho klystyru nez se vrhnout na sanku? A mozna asi naivni otazka, ale urina se jeste redi vodou do klystyru? Ja jen ze asi fakt 1 ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv dub 01, 2010 10:09 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Hořčík / jako práškový chlorid hořečnatý nebo kapsle např. od Finclubu / v jaké dávce by se měl podávat denně a omega 3 mastné kyseliny / např. kapsle jako doplněk stravy od NaturaMed / v jakém množství ... další očisty jater a žlučníku zatím vynechat nebo pokračovat a odstranit alespoň ty ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Natekani prstu

Předmět příspěvku: Natekani prstu
Napsal: čtv dub 01, 2010 10:03 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 13255

zuzis píše:Ocistu krevni lymfy jsem delala ted, a to popisuji v te prislusne diskuzi, proc u me nenastalo vycisteni strev po slanem roztoku. To chápu, ale ta se nepovedla, jak popisujete a já vám tedy radím ji provést znovu a tak jak vypadat má. Dle mého názoru by na to mělo být střevo připravené ví ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: čtv dub 01, 2010 9:45 pm 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

zuzis píše:Tak to máte pravdu s tím brichem. V mem okoli mam opravdu rovne brisko jen ja:)) A jakou ocistu strev mate na mysli? Ja znam jen sanku nebo klystyr. Vicedenni zadnou neznam. Stolici mam pravidelnou rano, tuhou a bez zapachu. A stetku (na zachod) doma ani nemam, nepotrebuji. Streva cistim ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: čtv dub 01, 2010 9:32 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Mat píše:Dá sa nejako eliminovat laxatívnost orechov okrem toho, že ich budem jest menej? JEm denne cca 80- 100g ale hned to aj spálim(rýchlochodza+beh cca 15km). Toto jedlo mi stačí na cca 10h, až potom sa dostaví mierny hlad. Ph ok. laktobacily dodávam prír. formou+tablety, ked jem orechy tak vyne ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: čtv dub 01, 2010 9:19 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

mohy píše:Blíži sa pomaly leto a všimol som si, že dosť žien nechodí napríklad na kúpaliska alebo celkovo k vode, pretože sú náchylné na rôzne ženské choroby. Z tohoto dôvodu si dovolím vratiť sa k téme, ktorá tu bola načrtnutá, možno by si aj zaslúžila vlastné vlákno. Nechám na Vás ako to posúdite. ...
Stránka 1825 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1822, 1823, 1824, 1825, 1826, 1827, 1828 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem