Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 5:41 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1828 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1825, 1826, 1827, 1828, 1829, 1830, 1831 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: stř bře 31, 2010 7:49 am 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

Xion píše:Nene, DMSO urcite na to nechcem pouzivat, maximalne tak olej. Totiz, pouzivam 3% roztok vody, ale blbo sa mi to rozotiera, steka mi to vselikde... tak na napadlo ,ze olej by bol prijemnejsi, a navyse by mal aj mnoho inych blahodarnych ucinkov. Ano, to co vytecie z Angela ma dost vody, je t ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: úte bře 30, 2010 9:56 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

lev píše:Občas, když se nadechnu cítím v nose aceton. Nikdo jiný ho necítí a není ani cítit ze mě. Dřív se mi to stávalo po cvičení, ted se mi to stává i když nemám žádnou fyzickou zátěž a ještě k tomu mě občas pálí v nose, tak nevím jestli to spolu nějak souvisi. Cukrovku nemám, byla jsem na testec ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte bře 30, 2010 8:49 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Bronek píše:Dobrý den. Doporučil jsem sestřenici MMS, protože já jsem s ním měl dobrou zkušenost po tom, co jsem byl často nemocný. Ale ona říka, že se po 2 kapkách málem pozvracela a myslí, že je to tím, že je alergiská na chlor. Po sprchování chlorovanou vodou se jí dělá vyrážka atd.. Říkala to př ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: úte bře 30, 2010 8:42 pm 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

Xion píše:Jarda, chcem sa opytat, ci vidite ako vhodnu moznost rozpustit chlorid horecnaty do kokosoveho oleja, alebo kokosoveho masla (z Angel Juiceru) a natierat sa tym. Moze sa tym urychlit vstrebavanie? Moze sa ten horcik takto znehodnotit? Zaroven by to mohol byt dobry "krem na opalovanie" pred ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: úte bře 30, 2010 8:28 pm 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

Host píše:Předpokládám, že jste to už zkoušel, tak mě zajímá jakou dobu Vám ten očistec trval resp. jeden meloun+jeho šťávu zvládnu/měl bych vypít jakým tempem za jaký čas? To je velice individuální a nedá se soutěžit v rychlosti požívání melounů a melounové šťávy. Prostě to do sebe dostaňte, jak ne ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ananas, papaja

Předmět příspěvku: Ananas, papaja
Napsal: úte bře 30, 2010 8:22 pm 

Odpovědi: 63
Zobrazení: 108337

Xion píše:Chcem sa opytat, keby sa ananas pouzival na zajedenie tazsich jedal, akym sposobom by sa dal uskladnit na dlhsie, povedzme na tyzden-dva, aby boli k dispozicii male kusky. Nemusi byt cerstvy, samozrejme idealne by to bolo, ale cerstvy dozrety ananas mat stale po ruke je vcelku problem a je ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: úte bře 30, 2010 8:12 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

MICHALA píše:Dobrý den, mohu použít do sirné patlanice zatím než mi příjde čerstvý lněný olej třeba olej olivový, ořechový nebo olej z hroznových jader ( bohužel vše "nečerstvé" koupené běžně ve zdravé výživě ), jak jsou na tom vlastně se svou hodnotou podle Vás tyto oleje ? Zatím také marně sháním ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: úte bře 30, 2010 7:14 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Xion píše:Jarda, aky mate nazor na tento bylinny pripravok na odcervenie. Myslite, ze moze mat rovnaky ucinok ako Vermox? http://baron.cz/pes/odcervovaci-byliny- ... 00644.html Zní to celkem logicky, ale bylo by dobré znát, co tam vlastně dávají. Bylinné léčby na parazity existují a mají velice sluš ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Příklad denního pitného režimu

Předmět příspěvku: Příklad denního pitného režimu
Napsal: úte bře 30, 2010 7:07 pm 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 267679

melikana píše:Děkuji za dobře míněné rady,ale zůstanu u zlaté střední cesty.To pro mě znamená PITÍ TU JE ,takže když tělo žádá dostane tekutinu a jídlo tu okolo mě také JE takže když ho tělo žádá najím se. Vybočení na jakoukoliv stranu pro mé tělo znamená extrém a slepou uličku.Vy pomáháte hledat ce ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: úte bře 30, 2010 6:51 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

mohy píše:ano tu http://www.biomol.pl/index.php/cze/kont ... wej_wlosow Na samom vrchu stranky mate vlajky. Ked kliknete na cesku, budu stranky v cestine. Možná je to opravdu jednodušší udělat takto přímo, než do toho tahat prostředníka, ale někteří moji pacienti to přes ten Kaufland řešili a k napr ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: úte bře 30, 2010 9:45 am 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

Host píše:Pár zvídavých otázek: Provádět ráno nebo večer? Nalačno nebo s jakým min. odstupem od jídla? Samotná šťáva by ten účinek nevyvolala? Lepší je to provádět nalačno, tedy dopoledně, samotná šťáva by fungovala, ale je lepší i část jíst, aby to žaludek zvládal a nedošlo ke zvracení, či průjmu, ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: úte bře 30, 2010 9:13 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Petra píše:Nevíte někdo o spolehlivém zdroji na vlasovou analýzu? Díky Podívejte se u vás v Kauflandu, pod tímto řetězcem působí nějaká firma, která sbírá vzorky a zprostředkovává jejich analýzu v centrálních laboratořích v Polsku. Mají to za relativně rozumnou cenu, cca 1600,-Kč, pokud mám správné ...

Napsal: úte bře 30, 2010 6:50 am 

Xion píše:Zaujimalo by ma, ako maju postavene oblicky zvierata, ktore denne pasu len surovy ovozel a travy. Maju ine oblicky ako my? Ved oni musia byt v alkaloze cely zivot. Zvířata mají jinou trávící soustavu a jak některá jedí pouze zásaditou stravu, tak jiná jsou postavena pouze na kyselinotvorno ...

Napsal: pon bře 29, 2010 10:02 pm 

melikana píše:Děkuji za radu. PH si měřit nebudu - není to potřeba.Dřív jsem se snažil o co největší rozmanitost a vyváženost stravy.Oproti hodně sladkému ovoci jsem se snažil přijmout hodně zeleného,každý den různé oříšky atd..... Ihned od začátku jsem musel vynechat obiloviny-protože mě zahleňují ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: pon bře 29, 2010 9:53 pm 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

lev píše:To Ph se mi nějak srovnat nedaří. Myslím, že je to taky tím, že jím patlanici a piju kefír, jinak jen ovoce, zeleninu a štávy. Jenže omega 3 potřebuju, takže jsem v začarovaném kruhu. Čekám, že Ph prostě časem vystoupá samo, ale sám jste v některém článku psal, že pokud má člověk nadváhu a ...
Stránka 1828 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1825, 1826, 1827, 1828, 1829, 1830, 1831 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem