Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 5:39 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 183 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: pát bře 20, 2020 12:13 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Kometa píše:Já vím, ten rozhovor s Pekovou jsem viděla, skvělá pani. Mandle už mam jak rudé švestky, ale ví bůh proč. CHvíli už jsem podezřívala jestli to nemam popálený od toho všeho pálivého co jím, ale si ne, zas tak ostrý to nemam a určitě by mi to neudělalo tu trošku zvýšenou teplotu. Díky, prá ...

Napsal: pát bře 20, 2020 11:55 am 

Tomáš a píše:Zdravím Jardo. Sledoval jsem fórum už před léty. Proto bych chtěl znát váš názor pokud budete mít čas. Začli mi fakt silné bolesti hlavy přibližně před měsícem. Dělám ostrahu venku přes noc a ta zima tomu asi taky moc nedala. Začlo to bolestí hlavy v zátylku, pokud jsem si nevzal prášek ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: čtv bře 19, 2020 8:39 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Michall89 píše:Jako příloha to právě nešlo vložit, tak jsem to dal ještě na uložto: https://uloz.to/file/yaIYaQNpvm1l/vystrizek11-png Mrkněte prosím na to. U těch metabolických typů, jde o to, že například ty bílkovinnové typy potřebují mnohem víc vápníku úplně mimo rozsah normy a to hodně nad pro o ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: čtv bře 19, 2020 8:16 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

VitekH píše:Ještě mě napadá - já mohu vodu filtrovat přes onu reverzní osmozu, nebo nemáte nějaký odkaz, jak to udělat, pokud si nemohu dovolit udělat samostatný kohoutek? Přijde mi škoda plýtvat vodu i např. na mytí nádobí.. Jinak tedy pokud tvrdíte, že voda je ok (pardon, jsem zblblý z milionu odk ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: čtv bře 19, 2020 8:06 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

VitekH píše:Zdravim, bohužel je tu strašně moc informací, tak se ptám.. Pořídil jsem si klystýr. Prý se má přidávat sůl, kolik tak? A nebude to pálit při vylučování, případně lze tomu předejít tušim nějakou mastičkou.. Díky Tak lze, nicméně pro dlouhodobější aplikace je lepší citrónová šťáva protože ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Proč přibývá procento gayů???

Předmět příspěvku: Proč přibývá procento gayů???
Napsal: čtv bře 19, 2020 8:01 pm 

Odpovědi: 76
Zobrazení: 156503

VitekH píše:Napsal tady někdo, že za to může globální oteplování? .. pardon. Zajímavá verze vysvětlení i když globální oteplování je jinak fake jak vyšitej, ale souviset to může, oboje je zmatek v kedlubně.

Napsal: čtv bře 19, 2020 7:30 pm 

Alopat píše:Itálie nám ukázala, že i v průmyslově vyspělé zemi není problém nechat část občanů zkapat, i když testy, prevence a léčba existuje, ale mafie kolem regulačního orgánu by na tom nevydělala. Lidičky, tohle je spiknutí a podvod jak Brno, potažmo dvojčata. COVID-19: consider cytokine storm s ...

Napsal: čtv bře 19, 2020 5:33 pm 

Yushihara píše:Prosím mám jednorázovou roušku z nanovláken s názvem který je na straně napsán Respimask. Tedy tato: https://www.italdent.cz/2-stomatologie/ ... enka-1177/ Nenapadá vás jak tu roušku dezinfikovat/sterilizovat po použití, aby se nezničila? Nikde jsem to nenašel a když jsem se ptal přím ...

Napsal: čtv bře 19, 2020 5:29 pm 

Kometa píše:Jsou tady někde sepsány typy jak se snažit chránit? Domnívám se, že ať uděláme co uděláme, nějaké množství virů se do nás dostane. Tak se doma snažíme podpořit imunitu a děláme denně aspoň 0,5l smoothie - všelimožná zelenina, hlavně listová, řepa + pampelišky, čerstvá kurkuma, česnek, ro ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Probiotika

Předmět příspěvku: Probiotika
Napsal: čtv bře 19, 2020 9:27 am 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 220837

maricio píše:Ahoj všem, dotaz spíše na pana Jardu. Někde jste zmínil, že lidé mají dobré výsledky s produkty Smartprobio a Probione...silně o tom uvažuji, ale nevím kterou firmu zvolit a jaké z Vašich zkušeností mají lidé výsledky. Moc díky za odpověď To jste asi nepochopil co jsem zde již určitě ps ...

Napsal: čtv bře 19, 2020 9:17 am 

Alopat píše:Samo litr, když roušku, tak z nanovláken. Současné zakrývání nosu a úst zajistí, že zboží nebude poprskané, ale jenom ošmatané (koronavir ulpívá na povrchu) a při nedostatku a neustálém rovnání si z nosu padajících roušek na obličeji, kam se správně nemá sahat, se nákaza bude šířit možná ...

Napsal: čtv bře 19, 2020 8:14 am 

jojoba píše:Zaujalo mne info o rouškách s příměsí měděných vláken, údajně velmi účinných na viry.......šlo by dtto aplikovat formou suplementace mědi ? Mohlo by fungovat i v rámci krevního oběhu na infekt ? Tak u roušky bude zásadně záležet na propustnosti protože pokud virus může projít řídkou stru ...

Napsal: stř bře 18, 2020 9:58 pm 

Sikora píše:Dobrý den, Chci se zeptat jak na koronavir bude reagovat mrtvá voda 2,5 ph? Děkuji Předpokládám že při přímém kontaktu by měl celkem problém to ustát ovšem v organizmu platí jiné podmínky a ta jistota tam nebude. Také se té vody nedají pít litry ta se pije pouze v malém množství.

Napsal: stř bře 18, 2020 9:55 pm 

Sikora píše:https://www.protiproud.cz/politika/4992-zapad-nechapave-zira-na-rusky-zazrak-proc-nejvetsi-zeme-sveta-epidemii-zvlada-neschopny-brusel-je-v-komatu-udrzi-se-v4-nejmocnejsi-zbran-proti-koronaviru-neni-vse-jen-v-nasich-rukach-za-jeden-provaz.htm Dobrý článek, krásně ukazuje jak si EU opravd ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: stř bře 18, 2020 7:19 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Igi píše:Tak jsem konečně po roce a pár měsících co mi RO ležela doma ji zapojil (já vím, jsem líný). Mám přesně tady tu a bydlíme v paneláku ve 3. patře: http://www.filtracevody.cz/reverzni-osm ... m-ventilem Někde jsem četl, že je dobré nejprve první mechanický předfiltr a uhlíkový filtr a posledn ...
Stránka 183 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem