Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 5:05 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1830 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1827, 1828, 1829, 1830, 1831, 1832, 1833 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon bře 29, 2010 6:13 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Peertyll píše:Dobrý den, prosím o radu, zda má MMS nějaký účinek na epilepsii. Děkuji za odpověď. Jana MMS je desinfekční a chelační prostředek a jako takový zbavuje tělo jak veškerých parazitů, tak těžkých kovů, což v konečném důsledku může řešit i epilepsii. Nicméně sám o sobě asi ne, to by se mus ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti kloubů

Předmět příspěvku: Bolesti kloubů
Napsal: pon bře 29, 2010 6:07 pm 

Odpovědi: 288
Zobrazení: 458080

MICHALA píše:Co je to sirná směs ? Michala Sirná patlanice

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Zánět středního ucha u dítěte.

Předmět příspěvku: Zánět středního ucha u dítěte.
Napsal: pon bře 29, 2010 5:55 pm 

Odpovědi: 48
Zobrazení: 81408

Milenka píše:Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Počůrala jsem si ruce a přišlo mi to jako jejich umytí. Nicméně měla jsem docela dlouho pocit, že mi smrdí. Je to dáno tím, že organismus není ještě pořádně vyčištěn ? Děkuji. Lidé mají zažitý odpor k této vlastní tekutině a to je škoda, protože se jedn ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: pon bře 29, 2010 5:44 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

MICHALA píše:Sama na sobě to zkouším, jím syrovou stravu co nejčastěji, manžel a syn chtějí ale i " klasickou" vařenou stravu. Když to s tou zdravou stravou podle nich přeháním, dojídá se syn ( 13 letý) ve školním stánku úplnými šílenostmi - sladkostmi, tuky.., na školním výletu se těší na hranolky ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: pon bře 29, 2010 9:59 am 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Anička píše:Dobrý den, mohla bych se prosím zeptat, jak je to s měsíčky ? Dříve chodily pravidelně i přes bolesti a léky. Teď už dlouho nic. Je možné, že moje razantní změna je zaskočila ? Nebo je v tom nějaký fígl ? Mám čekat a být trpělivá, nebo něco dělat. Děkuji. Tím bych se nyní nezabýval, tělo ...

Napsal: pon bře 29, 2010 9:27 am 

Iva Minksová píše:Na měření moči jsou to universální indikátorové papírky pro 0-12. Žádný jiný název to nemá a taky tady žádné jiné jsem nesehnala. Je fakt, že ta 9 je po vypití jedlé sody a je večer. Celý den se to drží na 6 nebo 6,5, poslední tři dny večer okolo osmé hodiny je to těch 8 Ph. Jinak ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Železo

Předmět příspěvku: Železo
Napsal: pon bře 29, 2010 9:13 am 

Odpovědi: 92
Zobrazení: 209152

Host píše:OK. Měl jsem na mysli různé přírodní potraviny na "údržbu" v kombinaci třeba s grepovou šťávou na rozpouštění anorganického vápníku, jak ji doporučuje Walker. Jinak zajímavé stránky o hořčíku má nejmenovaná kyselka zde http://www.magnesium.cz/horcik-v-potravinach/ Tyto stránky znám, ale be ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Nepriechodný TIPS

Předmět příspěvku: Nepriechodný TIPS
Napsal: pon bře 29, 2010 9:09 am 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 8400

roman píše:Dobrý den Pán Zajíček.So záujmom som si prečítal Váš článok v časopise Receptár a mal by som na Vás otázku, či sa dá "Jaterní čistící kúra" doporučiť aj v prípade cirhózy pečene.Moja pečeň je slabo priechodná pre krv a vytvárajú sa mi varixy v pažeráku. V r. 2005 mi imlantovali tzv. TIPS, ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: pon bře 29, 2010 8:35 am 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

lev píše:Zajímalo by mě jestli velké dávky hořčíku můžou rozpustit i urátové kameny. Jestli ne, tak jak jinak je odstranit? Zde hořčík nebude jako nosný prvek, jde o kameny vytvořené sedimentací kyseliny močové a hořčík sice pomůže, ale odstraní je velké dávky tekutin a vysoké pH moče. Zaměřte se na ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista kloubů

Předmět příspěvku: Očista kloubů
Napsal: pon bře 29, 2010 8:21 am 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 469956

MICHALA píše:Jsem Vám moc vděčná, za upozornění, budu trpělivá a povedu k tomu maminku i kamarádku. Mamka internet nemá a kamarádka tak nějak nestíhá ( počítač má obsazený dětmi), takže já hledám informace, zkouším na sobě, tlumočím a předávám své poznatky. Osobně jsem si očistu střev provedla před ...

Napsal: pon bře 29, 2010 8:11 am 

Iva Minksová píše:Pane Zajíček, dobrý večer. Bolesti opět o něco mírnější, palčivost také. Ph k večeru je 8 někdy i 9. Ale páteř je pořád hodně bolestivá. Tkáně po těle se začínají hojit. Jen ten večer to dušení je příšerné. Nevíte, jak na to ještě nějak jinak? Chlorid hořečnatý beru třikrát denně a ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ulcerozní kolitida

Předmět příspěvku: Ulcerozní kolitida
Napsal: ned bře 28, 2010 10:40 pm 

Odpovědi: 71
Zobrazení: 133683

Pity píše:Dobrý den , můj syn 22 let před vánocemi onemocněl Ulcerozní kolitidou, můžete mi prosím poradit léčbu , medikamenty od lékařů zdá se příliž nepomáhají .Neustále jsou křeče v břiše ,řídká stolice s příměsí krve. Děkuji. Pity Na zánětlivé potíže je medikamentózní léčba naprosto k ničemu, ta ...

Napsal: ned bře 28, 2010 8:39 pm 

Host píše:OK, ale po určité době už by ty dávky nemusely být tak velké, resp. mohly být třeba poloviční? Jde mi o to do sebe cpát co nejmíň bobulí a pilulí. Tento "zlozvyk" častý především z éry posilování bych nerad opakoval, ikdyž na druhou stranu chápu, že určitá suplementace nutná je... Tak použ ...

Napsal: ned bře 28, 2010 5:51 pm 

Host píše:Ještě se zeptám, ta pixle hořčíku (1000 tbl x 0,5g Mg) vystačí na cca 2 měsíce (při cca 16 tbl/den). Je to dostatečně dlouhá doba na srovnání deficitu, resp. jak poznám, že se tak stalo? Lze rozpoznat, že sedimentovaný vápník "dostává na frak" a situace se zlepšila? Pak se předpokládám sta ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: ned bře 28, 2010 5:43 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Sikora píše:Dobrý den! S dovolením mám na Vás dotaz ohledně MMS. Dal jsem si do spreje 20 aktivovaných MMS, které stříkám na matéřská znaménka. Nemám je sice nějak velká!Musím říct, že zatím velmi pozitivní výsledek. Za 2 týdny zhruba menší o 30%. Totéž jsem chtěl doporučit některým známým, kt. mají ...
Stránka 1830 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1827, 1828, 1829, 1830, 1831, 1832, 1833 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem