Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 5:01 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1831 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1828, 1829, 1830, 1831, 1832, 1833, 1834 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned bře 28, 2010 8:42 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

ohnut píše:zdravím. tak jsem dokončil 2 jaterní očistu.proběhla v pohodě,oproti první, kdy jsem byl nervozní co bude. po 3 a 4 dávce roztoku jsem vypil po 1 litr vody. nevyloučil jsem už tak velké kameny jak poprve,ale velikosti čočky až hrášku . množství opět obdivuhodné. celé 3 týdny jsem nevěděl, ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Dzusovy post

Předmět příspěvku: Dzusovy post
Napsal: ned bře 28, 2010 8:35 am 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 82953

Xion píše:Dakujem za odpovede. No tak nejak mi z toho vychadza mrkva-jablko-citron-vitamin C, alebo jablko-hrozno-vitamin C. Ten vitamin C je nutne pomixovat, alebo by stacilo dobre rozmiesat? Já to mixuji, ale asi by se to i po nějaké době rozmíchalo, to vyzkoušené nemám, on se totiž celkem blbě ro ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: ned bře 28, 2010 8:32 am 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Xion píše:Bol som v domneni, ze orechy/semienka z obchodov su surove, tento rozhovor na vitarianovi ma fakt zneistil. Pane boze, to snad nieje pravda. kveta píše:sarko, asi te moc nepotesim, ale vsechny orechy zpracovane pro velkoobchod jsou susene za vysokych teplot. navic po suseni zase natahnou v ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Dzusovy post

Předmět příspěvku: Dzusovy post
Napsal: sob bře 27, 2010 10:08 pm 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 82953

Xion píše:Ktora stava najpomalsie oxiduje a znehodnocuje sa, pokial je vo flasi naplnenej doplna, v ladnicke? Je to podla vas jedno, a rozdiely budu minimalne? Zeleninove alebo ovocne? Obcas si musim zobrat stavu vo flaske, tak by som rad vymyslel taku, co za 3-5 hodin strati co najmenej vyzivnych l ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Železo

Předmět příspěvku: Železo
Napsal: sob bře 27, 2010 10:00 pm 

Odpovědi: 92
Zobrazení: 209152

Host píše:V příkladu denního jídelníčku jsou 2 PL máku nebo sezamu. Mák zařadit asi kvůli železu? Sezam má vyvážený poměr vápníku a hořčíku, ale asi je vhodný jako zdroj obou až po srovnání vzájemného deficitu? Pokud mám pravděpodobně v těle usazeného vápníku kýbl, měl bych asi nejdřív nasadit tu "h ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: sob bře 27, 2010 9:53 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Maybes píše:Co klíšťová encefalitida, tu houbičky taky zničí? Kefírky jsou výteční zabijáci kdejakých bakterií, virů a plísní, čili jsem přesvědčen, že ji také zlikvidují. Pokud by to tak nefungovalo, tak tady již asi nejsme. Všemocná pasterizace pochopitelně byla našim předkům neznámá, ale klíště t ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: sob bře 27, 2010 9:44 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Maybes píše:Zdravím, Jardo, prosím Vás mohl byste mi, prosím přiblížit (odhadem) jaké množství ořechů, pórku atd. pokud bych zkusila sirnou patlaninu z ořechů, , aby to mělo stejný účinek jako z tvarohu? A neurodila se Vám už houba, že bych si jí od Vás koupila? Díky To vám moc nepomůžu, já to takto ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: sob bře 27, 2010 9:24 pm 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

Xion píše:Aha dakujem, lebo akurat som si dal rano nalacno do vody asi 1/4 malej moka lyzicky, dokonca asi aj menej, co moze byt odhadom takych 300mg horcika, a za 15 minut som dostal hnacku. Ja si nemyslim, ze patrim k tym 2% ludi, so zrovnanym deficitom horciku, tak je mozne, ze moja traviaca sust ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista kloubů

Předmět příspěvku: Očista kloubů
Napsal: sob bře 27, 2010 8:36 am 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 469956

MICHALA píše:Děkuji za odpověď, takže nejdříve se pokusíme o očistu střev, pak jater způsobem, který popisujete a pak bychom mohli přistoupit ke kloubům, raději tedy v nižší dávce. Myslíte, že ty střeva a játra stačí pročistit jen jednou? A ještě jsem si vzpomněla na kamarádku, která má taky problém ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Žlučníkové kameny

Předmět příspěvku: Žlučníkové kameny
Napsal: pát bře 26, 2010 10:16 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 304384

Sahulkova.Iveta píše:Dobrý den, děkuji Vám za Vaše rady, již jsem posháněl skoro vše, co jste mi doporučil.Týden provádím očistu střev a ulevilo se mi prakticky ihned po první, překvapilo mne, že od té doby spím každou noc, až do rána, bez probuzení hladem(což mě trápilo několik let). Jídelníček jse ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kombinace potravin, obiloviny...

Předmět příspěvku: Kombinace potravin, obiloviny...
Napsal: pát bře 26, 2010 9:54 pm 

Odpovědi: 29
Zobrazení: 55405

Veverka píše:Sóju jsem koupila jednou a ani psí to nechtěli. Nakonec to zbaštily pipky. Ty jsou vděčnými zbytkaři. Ještě se optám, co by se tak dalo použít občas v kuchyni jako teplejší a přitom ne úplně nezdravé a nepoživatelné. Z tepelně upravených potravin jsou vhodné brambory, jako pečenky, na s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát bře 26, 2010 9:44 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Sarka píše:Len zatím neužívám vůbec, na SP se teprve chystám. Beru ráno 0.5-1 ČL MgCl spolu s 60 mg zinku v chelátové vazbě. Stejné množství hořčíku i večer. Přes den pak beru celkem 5-8 tbl. pangaminu, 1 tbl. B6 (20 mg), 500 mg B12 (právě jsem dobrala, dám si pauzu) a vitamínu C tak 6000-8000 mg. V ...

Napsal: pát bře 26, 2010 9:21 pm 

Veverka píše:Dobře děkuji. Zkusím to na 50 ° co a jak se bude dít a zda to pak bude dobré. Když se nazdaří, má to tu dycinky kdo zbaštit. To jsem sám zvědav, co to provede, takto jsem to upravovat dosud nezkoušel, ale mám dojem, že to nebude nic moc. Já mám zuby jak z ocele, ale máčené jáhly a rýže ...

Napsal: pát bře 26, 2010 9:10 pm 

fdh píše:rýže je špatná kvůli tomu, že bychom ji nestrávili? jinak Basmati je bezlepková potravina... Není bezlepková obilovina, každá lepek obsahuje, ale třeba ho má málo. Rýže ho má poměrně dost a zdaleka nejde o ideální potravinu. V zemi svého vzniku způsobuje lidem, kteří ji pravidelně dnně jedí ...

Napsal: pát bře 26, 2010 8:56 pm 

Veverka píše:Zdravím, mohu se optat, zda je přijatelná forma tato ? : Přivedu vodu v hrnci před bod varu / asi 90 ° / Pak to sundám s plotny, nasypu doň co potřebuji a celé to zabalím do deky a strčím pod duchnu. Tam je to za 2 hodinky akorát. Nic se v podstatě nevaří a nepřepaluje. Dalo by se to ta ...
Stránka 1831 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1828, 1829, 1830, 1831, 1832, 1833, 1834 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem