Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 5:03 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1832 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1829, 1830, 1831, 1832, 1833, 1834, 1835 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Med

Předmět příspěvku: Med
Napsal: pát bře 26, 2010 8:49 pm 

Odpovědi: 89
Zobrazení: 181863

Milenka píše:Četla jsem že i pampeliškový med je zdravý. Ten bych mohla taky použít ? Mamka ho dělá každý rok, že jich u nich roste kvanta. Pampeliškový med, není med, ale rozpuštěný cukr a zdravý určitě není. Pokud chcete něco z pampelišek, co je zdravé, tak jako salát jsou výborné na játra a velic ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: pát bře 26, 2010 8:44 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

MICHALA píše:Dobrý den, snažím se připravovat jídlo pro svou rodinu co nejlépe. Manžel a starší syn vyžadují chleba a tepelně upravovanou stravu. Peču tedy vlastní chléb z převážně celozrnné mouky a přidávám do něj velké množství rozemletých semen, hlavně sezam, len a slunečnici. Lněné rozemleté sem ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: pát bře 26, 2010 8:36 pm 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

Xion píše:Pokial sa chlorid horecnaty natiera v 2,5% roztoku na kozu, rata sa aj tato davka k celkovej davke, ktora vyvolava hnacku, alebo sa rata iba ten, ktory sa uziva vnutorne? Natrel som si na polku tela asi 10ml tohto roztoku, z toho by som mal prijat 250mg horciku, pokial sa vsetko vstrebe. K ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista kloubů

Předmět příspěvku: Očista kloubů
Napsal: pát bře 26, 2010 8:14 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 469956

MICHALA píše:Potřebovala bych poradit nějaký způsob očištění kloubů pro svou 60 letou matku, která trpí velkými bolestmi hlavně kloubů zápěstí a páteře, někdy se nemůže ani hnout. myslíte, že by způsob s bobkovým listem byl vhodný ? Může se použít i kupovaný sušený bobkový list ? díky Michala Jednoz ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pát bře 26, 2010 8:07 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Xion píše:Ano, je pravda, ze klystir z MMS zasiahne len hrube crevo, kdezto toto zasiahne aj tenke crevo, a navyse to poriadne preplachne, teda sa urcite vyplavia aj dobre bakterie. Takze, asi by bolo idealne zjest ryzu s probiotickymi bakteriami, potom nejaku vlakninu co ich nakrmi, napriklad jablk ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Základ našich nemocí

Předmět příspěvku: Základ našich nemocí
Napsal: pát bře 26, 2010 8:01 pm 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 66504

anutty píše:Dobrý den, naprosto souhlasím s přebíráním špatných stravovacích návyků od našich rodičů, ale zajímalo by mě, jestli lze stravou ovlivnit třeba u rozšířené žilky v obličeji(případně se jich úplně zbavit)? A když už jsem u těch kožních problémů, co způsobuje pupínky na pažích a jak se jic ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Holení

Předmět příspěvku: Holení
Napsal: pát bře 26, 2010 7:55 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 22374

Emidlo píše:My jsme taky doma zvklí že se chlapi holí. S fousatými a píchacími by to nešlo a je fakt že i v práci by mu určo nadávali a poslali do umývárky. Nemám ani první manželku, ani první zaměstnání, vystřídal jsem toho v průběhu života opravdu hodně. Navíc dokonce jako mladý jsem nosil ještě d ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Holení

Předmět příspěvku: Holení
Napsal: pát bře 26, 2010 7:47 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 22374

mohy píše:Na to že sa neholíte, máte dosť krátke fúzy aj bradu. Vôbec si to teda nezastrihávate do potrebnej dĺžky? Zastrihávanie sa asi ako holenie neberie... Na většině fotografií jsem těsně po sestřihu, ale neaplikuji to častěji jak 12x do roka a zpravidla mnohem méně. Mám na to takovou elektrick ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Refluxna ezofagitida/problemy s kyselinou

Napsal: pát bře 26, 2010 7:40 pm 

Odpovědi: 19
Zobrazení: 44997

Xion píše:Stale neviem pochopit, preco ked sa na noc clovek nacpe niecim zasadotvornym, preco by to malo telu vadit. Zasady neutralizuju kyseliny, ktore by cez noc normalne opustili telo mocom, preco to negativne ovplyvni, ked ma telo cez noc k tomu prebytok alkalickych latok? Vsak tie kyseliny sa m ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Zánět středního ucha u dítěte.

Předmět příspěvku: Zánět středního ucha u dítěte.
Napsal: pát bře 26, 2010 7:22 pm 

Odpovědi: 48
Zobrazení: 81408

Milenka píše:No tedy nevím. Vyčůrat se a nalít to vše na to co mi zlobí ? ! Do toho se mi opravdu nechce. Počkám si až budeme zdravější. Teď na mě zápach na wc moc vábně nepůsobí. Byliny se mi osvědčily dobře a s těmi budu pracovat. Pročítám stránku po stránce a je tu hodně rad jen se v tom ještě mo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pát bře 26, 2010 11:38 am 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

mohy píše:Pán Jarda ja to berem, aj keby to bola kritika. Nemám v úmysle robiť takéto pokusy, ale keď ste 1300km od domu, tak sa to dodržiava trochu ťažšie a musel by som byť taká čierna ovca, že napríklad všetci idú na večeru a ja ostanem na hoteli, alebo sa budem na nich dívať a dám si len minerál ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv bře 25, 2010 11:25 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

fdh píše:stříkačkou klasickým postupem - vstříknout? ale toto množství se asi nedostane moc daleko aby vyživilo vysušené střevo, ne? Ano vstříknout, ale bez vzduchu, to je dost nepříjemné. Pokud je střevo vyprázdněné, tak se to během chvilky dostane skoro všude, toho se nemusíte bát. Zkuste si to v ...

Napsal: čtv bře 25, 2010 11:19 pm 

Peter píše:tak keby mi nezacalo haprovat zdravie asi by som tento web neobjavil precital som kvantum clankov a v kazdom uvadzaju ine udaje o pH moči a slin ake ma byt...moderna medicina operuje hodnotami 5,5 - 6,5 ..ne/medici resp. alternativne liecitelstvo uvadza ze "norma" by mala byt od 7 az do 7 ...

Napsal: čtv bře 25, 2010 11:14 pm 

Peter píše:ok. vdaka za vysvetlenie. vcera som si uz nedal ziadne lieky ani tie sumive tablety na odkyslenie ale rano som mal moc silne zasadity..pH 8...v priebehu dna sa to ale pohybovalo okolo hodnoty 6.8 - 7 pH. viete mi povedat pricinu resp. co s tym ? p.s. co sa tyka refluxu ten sa ukludnil..zi ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kombinace potravin, obiloviny...

Předmět příspěvku: Kombinace potravin, obiloviny...
Napsal: čtv bře 25, 2010 11:02 pm 

Odpovědi: 29
Zobrazení: 55405

fdh píše:teď jsem ještě četl, že pohanka je vcelku velmi vhodná potravina... dříve jsme spolu konzultovali i jáhly... asi se ani jedna z těchto potravin neřadí přímo k obilovinám, ale nejlepší určo namočit, aby byly zachovány všechny látky... je vhodné jejich každodenní konzumace? a nebo třeba to st ...
Stránka 1832 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1829, 1830, 1831, 1832, 1833, 1834, 1835 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem