Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 4:34 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1833 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1830, 1831, 1832, 1833, 1834, 1835, 1836 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kombinace potravin, obiloviny...

Předmět příspěvku: Kombinace potravin, obiloviny...
Napsal: čtv bře 25, 2010 10:59 pm 

Odpovědi: 29
Zobrazení: 55405

fdh píše:Strava jako rýže, pohanka a jiné je vhodnější konzumovat ve vařené podobě nebo syrové namočené třeba přes noc? Jaký to má dopad pro organismus? Myslím, že třeba rýže nebo i jiné se dají konzumovat dlouhodobě. (Mám na mysli přírodní rýži nebo Basmati) ne klasickou bílou bez ničeho... Dále js ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Zánět středního ucha u dítěte.

Předmět příspěvku: Zánět středního ucha u dítěte.
Napsal: čtv bře 25, 2010 10:49 pm 

Odpovědi: 48
Zobrazení: 81408

Veverka píše:Tady tedy mám ještě málo zkušenností. Jen moje úvaha : pokud je tělo zanesené a nevyčištěné, je vhodné používat moč ? Mám pocit a možná mylný, že v tomto případě bych si lila vlastní špínu do rány, kdy s močí odchází mnohé toxiny i chemikálie. Kdo z běžně se stravujících lidí má čisťouč ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Zánět středního ucha u dítěte.

Předmět příspěvku: Zánět středního ucha u dítěte.
Napsal: čtv bře 25, 2010 10:45 pm 

Odpovědi: 48
Zobrazení: 81408

Maria píše:Na zanet stredniho ucha je vynikajici urina-stredni proud. Kape se tak 2 kapky a tak casto jak to jde,po nakapani je nutne lezet na druhem uchu,aby tekutina nevytekla ale byla primo na bubinku.Pokud se zacne kapat vcas,tak se zanet nerozvine. Urina léčí prakticky vše, kam se dostane a je ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Revmatoidní artritida

Předmět příspěvku: Revmatoidní artritida
Napsal: čtv bře 25, 2010 10:38 pm 

Odpovědi: 101
Zobrazení: 190033

Sluníčko píše:Jardo, děkuji. Je to jasné..A ještě prosím zpátky k té fosforově žluté moči.Je taková barva v pohodě? Dnes ráno moč opět 7 a sliny dokonce 9. Není to alkalóza s moc vysokými hodnotami? Moc děkuji. Tu moč neodhadnu, to může mít dost příčin, ale nemělo by to nijak vadit. Ano, to je již o ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Holení

Předmět příspěvku: Holení
Napsal: čtv bře 25, 2010 10:34 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 22374

rADo píše:Tak mě při holení napadlo, že ten gel na holení asi nebude nejzdravější, máte nápady na něco zdravého na a po holení? Výborná věc na holení je neholit se, já ji aplikuji k naprosté spokojenosti celý život a mimo nucenou pauzu na vojenské službě jsem se nikdy dobrovolně, ani z donucení neoh ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv bře 25, 2010 10:28 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

fdh píše:Jasné. Já jsem přišel na to, že se dost vychvaluje klystýr s olejem. Např. 250ml lněného oleje, který je vyložené nabitý elektrony... Ono to střevo když bude vysušené po sérii vysušujících klystýru, tak asi nebu fungovat jak by mělo a nevím, zda je to dobré pro dobré bakterie... Klystýr pou ...

Napsal: čtv bře 25, 2010 10:19 pm 

Xion píše:Na fore UPramene, som nasiel tento zaujimavy postup od Pala, ktory by mal nahradit klystir z MMS. Myslite Jarda, ze to moze fungovat? Nie kazdy je za klystir s MMS, tak mohla by to byt taka MMSpraksalana. Palo píše: Vzhledem k tomu, že mám brutální zkušenosti s Epsomskou solí, můžu navrhno ...

Napsal: čtv bře 25, 2010 10:09 pm 

fdh píše:je pravda, že klystýr jak s vodou a citronem nebo urinou vysušuje střevo? máte zkušenost s olejovými klystýry, znáte postup? měl by střevo čistit a vyživovat... Ano, tyto klystýry střeva skutečně vysušují, proto doporučuji pro pravidelnou aplikaci urinu, která to nedělá. Oleje se dají přidá ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: čtv bře 25, 2010 8:28 pm 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

haddock píše:takze mocim do vany s vodou, ve ktere sedim? Ano, jde z vás stejně pouze vysoce zásaditý produkt, čili urinoterapie v podobě koupele není rozhodně nijak škodlivá, toho se bát nemusíte a stahuje to z vás kyseliny i přes pokožku. Pokud se vám to bude eklovat, tak to pořešte třeba pomocí P ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv bře 25, 2010 8:19 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Peter píše:este by som potreboval radu ohladne vysokeho cholesterolu u nej..predpokladam ze prave ten cholesterol je na pricine zvysenej tvorby zlcnikovych kamenov. Začněte používat sirnou patlanici a mělo by se to srovnat, není to sice jediný možný postup, ale v dané chvíli, kdy netuším co všechno ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: čtv bře 25, 2010 8:15 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

Koumeska píše:Já tedy nemohu nikde sehnat kozí mléko vůbec a kravské čerstvé zatím také ne. Všude to mám daleko. Nakolik je to škodlivější, když to dělám z kravského mléka, co koupím v krámu jako čerstvé mléko ? Zůstanou tam účinky aspoň z houby ? Jakýkoliv domácí kefír je vždy lepší než žádný kefír ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: čtv bře 25, 2010 7:41 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

rADo píše:Tak mám doma tu houbu a právě dělá kefír, mám otázky, po čem má být ten kefír cítit? Kefír z obchodu to tedy po čichu nepřipomíná ani náhodou. Vhledem k zatím nulovým zkušenostem nevím jak případně poznat jestli to je nebo není zkažené. Mléko mám čerstvé kravské od drobného chovatele. Je l ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: čtv bře 25, 2010 7:30 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

mohy píše:Chalani dakujem, zatial testujem po com bude ake pH. Na ovozeli som bol 5 tyzdnov, dolu islo 5kg, ale nemal som pH papieriky, tak neviem v akom stave som bol. Ovozel je dobry nato, ze ekzem uz nemam, uz len malinko odlisna pigmentacia koze kde povodne bol, opuch konecnika presiel, defekaci ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv bře 25, 2010 7:21 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Xion píše:To je jasne, preto ma napadlo pouzit vlocky Dulse, samozrejme male mnozstvo, len kvoli zvyseniu vstrebatelnosti. Len je otazne, ako sa zachova zaludok, ked mu tam namiesto cistej vody prijde zdibka vlociek dulse, ale snad by mu to nemalo vadit. To by podle mě skutečně vadit nemělo.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Med

Předmět příspěvku: Med
Napsal: čtv bře 25, 2010 10:50 am 

Odpovědi: 89
Zobrazení: 181863

NOWOCAYN píše:Ja mám otázku na kozumáciu medu.... sem-tam si ho dám, ale rovno nejakých 55 gramov ( toľko odporúča Malachov ). Ja ho vypijem hneď po strednom prúde uriny, pričom tých 55 gramov medu rozpustím vo vlažnej vode o objeme asi 3dcl.... potom začnem jesť asi o 50 minút. Po ovocí stačí začať ...
Stránka 1833 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1830, 1831, 1832, 1833, 1834, 1835, 1836 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem