Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 4:24 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1835 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1832, 1833, 1834, 1835, 1836, 1837, 1838 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř bře 24, 2010 7:34 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Peter píše:mne sa to az take nelogicke nezda..ak clovek prilis rychlo chudne predsa spaluje tukove bunky..a tie ako vieme viazu toxiny...prilis vysoke uvolnovanie toxinov do obehu krvneho moze predsa zapricinovat zavraty a slabosti.a dalsich X zdravotnych komplikacii. .mam s tym osobne skusenosti.,. ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Banany

Předmět příspěvku: Banany
Napsal: stř bře 24, 2010 7:23 pm 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 97771

Mat píše:Ako mám uskladnit banány tak, aby mi na povrchu celé zčernaly a vnútri boli biele? Pokúšal som sa to nechat v relatívnom teple na kuchynskej linke, no boli síce čierna na povrchu no bohužial aj vnútri(flaky). Urobil som zrejme niekde chybu. Pýtam sa preto, že ja osobne mám najradšej banány ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: pH papírky USA

Předmět příspěvku: pH papírky USA
Napsal: stř bře 24, 2010 7:16 pm 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 131558

Xion píše:Chcem sa opytat, kolko sekund po ponoreni je ta hodnota aktualna. Snazim sa to tam prilozit co najskor, asi za 1-2 sekundy, no mam pocit, ze pocas prvych 5 sekund to este akoby trochu zmenilo odtien, kym to zaschne, a potom je to asi 10 sekund rovnake. Ci mozem pozerat tu hodnotu po 10 sek ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Refluxna ezofagitida/problemy s kyselinou

Napsal: stř bře 24, 2010 9:22 am 

Odpovědi: 19
Zobrazení: 44997

Peter píše:dakujem za Vasu odpoved este by som k tomu dodal niekolko postrehov. pouzil som na odkyslenie tento vyrobok: http://www.kompava.sk/sk/acidofit.html? ... 6a11062464 pisu tam 1 -4 tablety denne...ja som si vzal iba 1 tabletu denne na noc preto ten ranny moc mal take vysoke hodnoty.. ake su ...

Napsal: stř bře 24, 2010 7:44 am 

lev píše:Že by to bušení srdce nějak souviselo s SP si nemyslím, protože poprvé se mi to stalo v době, kdy jsem SP ještě nejedla. Jinak dávám 250ml kefíru, 100ml oleje a 3 lžíce semínka. Za dva měsíce a týden jsem shodila 20 kg. Výchozí váha 100, výška 165. Dnes jsem byla na akupunktuře kvůli zablok ...

Napsal: stř bře 24, 2010 7:34 am 

NOWOCAYN píše:to Jarda : Tak, pochutnávam si na kefíri, dávam si denne aj trochu bryndze ( robím si z nej niečo ako sírnu patlaninu... ), takže laktobacilov a vitamínov mám asi dosť, však ? Nepotrebujem teda užívať pangamín ? Ak áno, načo ? Kôli prírodnému vitamínu B ? Ďakujem za odpoveď. Pangamin j ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: úte bře 23, 2010 9:59 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

mohy píše:Pred dvoma dňami som deťom robil presnidávku. Polka melónu myslim gaja, zopár jabĺk a dva banány. Všetko vo veľkom mixéry rozmixovať a hotovo. Musel som robiť ešte jednu dávku, čo im tak chutilo a žiadné problémy sme v ten deň ani na druhý nezaznamenali. Vlastne jeden áno. Na druhý deň asi ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bílkoviny a sacharidy – dělená strava

Napsal: úte bře 23, 2010 9:54 pm 

Odpovědi: 221
Zobrazení: 358101

Host píše:Na co všechno si dát majzla, co si tělo samo nevytváří, aby nechybělo? Například brát B12 v tabletách nebo ze syrových vajec, Omega-3 přijímat v SP nebo řepkovém oleji, esenciální aminokyseliny z pangaminu nebo goji...dále vitamíny z min. 1 litru ovo/zel šťáv denně, minerály z rozmanité st ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Surove vajicka - syrová vejce

Předmět příspěvku: Surove vajicka - syrová vejce
Napsal: úte bře 23, 2010 9:50 pm 

Odpovědi: 53
Zobrazení: 89476

Host píše:Vím, že paušálně se limit konzumace doporučit z placu asi nedá, ale pokud bych zblajzl řekněme 2x týdne 2ks tak by to mohlo být snesitelné? To určitě žádný problém nepředstavuje, ale několik vajec denně již by určitě vadilo.

Fórum: Životní osudy   Téma: Refluxna ezofagitida/problemy s kyselinou

Napsal: úte bře 23, 2010 9:47 pm 

Odpovědi: 19
Zobrazení: 44997

Peter píše:Dobry den Pri hladani pomoci na internete som narazil na Vasu stranku.Informacie ktore podavate su pre mna uplne nove a zaujimave. Symptomy ktore opisujete sa hodia aj na moj pretrvavajuci zdravotny stav. Vsetko sa zacalo cca pred 5 rokmi. Studoval som externe vysoku skolu..chodil do prac ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Zánět středního ucha u dítěte.

Předmět příspěvku: Zánět středního ucha u dítěte.
Napsal: úte bře 23, 2010 9:07 pm 

Odpovědi: 48
Zobrazení: 81408

Milenka píše:Ach jo. Zas mi děti marodí. Lékař opět nasadil antibiotika. Vyzvedla jsem je ale zároveň jsem si koupila v lékárně i čaje a sirupy. V potrvinách pak zeleninu a ovoce a zkusíme to. Takle to fakt nejde. Už mi i v práci upozornili, že buď budu chodit, nebo si mám hledat jiné zaměstnání. Na ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: úte bře 23, 2010 9:04 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Anička píše:Dobrý den, jsem tu po několika dnech a hlásím úspěch. Očistu střev už zvládám bravurně. K okurkám a melounům jsem přiada ještě brambory a banány. Musím konstatovat, že bolesti opravdu ustupují a je mi lépe i jsem pohyblivější. Tak vydržím a budu se snažit dále. Můžete mi prosím poradit, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Strava a stravování dětí - od batolat až do dospělosti

Napsal: úte bře 23, 2010 8:53 pm 

Odpovědi: 196
Zobrazení: 230609

mohy píše:V tomto vlákne by sme sa mohli podeliť o skúsenosti so stravou detí a hlane by ma zaujímalo ako ste kto (ne)vyriešili stravu detí v skôlkach a školách. Zdravie máme každý iba jedno ale zas na druhej strane, niektoré deti vedia byť pekne zákerné, keď zistia,že niektorý ich kamarát ku nim 10 ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Kýla - kýly

Předmět příspěvku: Kýla - kýly
Napsal: úte bře 23, 2010 8:28 pm 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 57151

Veverka píše:Setkala jsem s několika kýlami a většinou ponámahovými. Některé se nám podařilo i zvládnout bez operace. Co mi však drobet děsí je hiální kýla. S tou jsem se setkala jednou a to byl fofr na sál. Máte nějaký recept na kýly ? Určitě by se to také někomu šiklo. Jak jim předcházet ? Popřípa ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Schizofrenie

Předmět příspěvku: Schizofrenie
Napsal: úte bře 23, 2010 7:51 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 11657

Veverka píše:Díky, jsem chytřejší. Nicméně by to asi opravdu nebylo jednoduché. Zažila jsem takto jednoho člověka a bylo by s ním asi dost těžké pořízení. Jsou to pak hodně svérázní lidé, kterým cokoliv vysvětlit je nadlidský úkol. Ale bylo, pokud by se nemocný zavřel do léčebny a dostal k jídlu pou ...
Stránka 1835 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1832, 1833, 1834, 1835, 1836, 1837, 1838 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem