Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 3:42 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1838 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1835, 1836, 1837, 1838, 1839, 1840, 1841 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Dzusovy post

Předmět příspěvku: Dzusovy post
Napsal: ned bře 21, 2010 12:19 am 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 82953

Xion píše:Uf, niesom si isty, ci som to dobre pochopil, tak zoberme konkretny pripad 1.3. urobim ocistu pecene #1 6.3. zacnem dzusovy post ktory trva 12 dni 18.3 koniec postu ako dalej? navratova faza 12 dni, teda 18-30.3. zacat jest pevnu stravu a postupne zvysovat tuky az na normalnu hladinu. 31.3 ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: ned bře 21, 2010 12:08 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Janinka158 píše:prosím Vás na helikobactera v žalúdku máte nejaký dobrý overený zabiják? dakujem Helikobakter pylori naprosto nesnáší kapsaicin z pálivých paprik, ale musíte s tím zacházet opatrně, nedá a se to aplikovat při otevřeném žaludečním, nebo dvanácterníkovém vředu. Je potřeba provést někol ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Zánět středního ucha u dítěte.

Předmět příspěvku: Zánět středního ucha u dítěte.
Napsal: sob bře 20, 2010 11:53 pm 

Odpovědi: 48
Zobrazení: 81408

Milenka píše:Dobrý den, mám syna 8 let a od miminka má problém se záněty středouší. Vždy to řeší antibiotiky. Je možné se zánět vyléčil jednou pro vždy a už se nevracel ? Děkuji. Zánětlivé procesy v těle a tento nevyjímaje, vznikají z vysokého přebytku kyselin. Také je potřeba dodat omega 3 mastné k ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: sob bře 20, 2010 11:39 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Iva Minksová píše:Dobrý večer. Pokles vápníku byl zjištěn na krevním rozboru. A ten chlorid hořečnatý můžu už brát jako samotný nebo k tomu mám dodávat i magnézium v tabletách? Vitamín C jsem dnes zvýšila. Děkuji Iva V krvi můžete mít vápníku málo, ale jinde v těle moc, právě hořčík vám ho dostane d ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Zahlenění

Předmět příspěvku: Zahlenění
Napsal: sob bře 20, 2010 8:56 am 

Odpovědi: 163
Zobrazení: 381923

Araila píše:Dobrý den, Ctěla bych se zeptat na následující: Jím velmi střídmě, k snídani pouze š'távu a dřeń z 4-5 čerstvě vymačkaných grepů, o něco později ředkvičky; poté vařený oběd (většinou kuřecí maso s brambory nebo rýží, kuřecí polévku apod.); poté odpoledne opět ředkvičky a večer ředkvičky ...

Napsal: sob bře 20, 2010 7:51 am 

Mirko píše:Asi pred pol rokom ma začali bolieť kolena. Teraz sa k tomu pridali aj lakťe a iné klby. Pomáha mi keď sa vymočím v horúcej vode. Potom konská masť. Mám 44 rokov. ešte pred tým som hrával futbal. Skúšam různe preperáty na kĺby. konsku masť a pod. Chvíľku to pomáha. V noci bolesti ústúpia ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Nočné pomočovanie

Předmět příspěvku: Nočné pomočovanie
Napsal: sob bře 20, 2010 7:42 am 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 14638

mohy píše:Chcel by som sa opýtať, či máte skúsenosť s nočným pomočovaním u detí. Dcéra 4r sa nám už vyše týždňa skoro každú noc pomočí. Skúšali sme nedávať pred spaním piť, alebo len trošku od smedu, skúšali sme, či to nemá psychický dôvod, že sem tam po nej nakričíme. Doktorka nám dala skúmavky na ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: pát bře 19, 2010 11:10 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

NOWOCAYN píše:Ja som ich nepremýval vodou - len som dodal do mlieka vodu.... a permýval som ich len miešaním - jemným. Takže som sa ich ani nedotýkal. "Spreté" citlivé huby.... otca im naháňam... dúfam, že ich kozie mliečko dobre prikŕmi. A čo sa týka vody a kefirákov....veď sa odporúča aj raz za ni ...

Napsal: pát bře 19, 2010 10:59 pm 

Iva Minksová píše:Tak, já budu pokračovat ve vše stále dál. Jen bych měla ještě otázku. Ten chlorid hořečnatý mám vypít jednu skleničku denně? Teda je to pro mne dost slanohořké brrrrrrrrr. Vitamín C jsem dala na 3g denně, ale v krvi mám úbytek vápníku, je možné ho dodat mákem a sezamem? Já jenom, a ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Žlučníkové kameny

Předmět příspěvku: Žlučníkové kameny
Napsal: pát bře 19, 2010 10:48 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 304384

Olina píše:Zatím jsem si objednala -1x Magnesii Lactici 0.5 tbl.MVM por.tbl.nob.1000x0.5g a DP TriPhan. Ostropestřec mariánský všude nabízejí ve formě čaje nebo kapek, semínka jsem nenašla. Co nějaké bylinné směsy/čaje na rozpouštění kamenů?Co je to sirná patlanina? Můžete mi prosím napsat, kolik če ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: pát bře 19, 2010 10:31 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

NOWOCAYN píše:Od 17-tej dnešného dňa mám doma kozie mlieko, dva litre. Zistil som, že mám málo kefirákov... zničili sa mi tak, že som ich v obyčajnom mlieku nepremiešaval - nechal som ich 24 hodín bez premiešania...a tak pri "vodnom oddeľovaní" ( napustil som do hrnčeka ešte veľa vody k tomu zhustnu ...

Napsal: pát bře 19, 2010 9:30 pm 

Iva Minksová píše:Dobrý večer, zítra to bude týden, co dodržuji vše. I klystýry. Bolesti opravdu polevily. Jen k večeru se stále objevuje slabé pálení kůže, ale i na obličeji. Hlava bolí na temeni. Ale když jdu ven, dnes jsem šla aspoň na chvilku s dítětem, začalo to levostraně. Prudké výboje od kyč ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Vysoký tlak, cholesterol a deprese

Předmět příspěvku: Vysoký tlak, cholesterol a deprese
Napsal: pát bře 19, 2010 9:25 pm 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 231080

Petra píše:Dobrý den Jardo, před časem jsem Vám psala ohledně mého otce, který je po mrtvici, má cukrovku a vysoký tlak. Příští týden ho pustí z nemocnice. Trošku ho rozchodili, nicméně sám si nedojde ani na záchod. Z toho důvodu zatím u něj očisty nehrozí. Psal jste mi, čím začít. Je mi to jasné. J ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Výživa pro člověka a Zemi

Předmět příspěvku: Výživa pro člověka a Zemi
Napsal: pát bře 19, 2010 9:05 pm 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 49899

mohy píše:Keď pomiešam jablko, kivi, pomaranc a miesto vaseho ananasu dám napríklad banán, tak sa mi dosť grgá. Pripadá mi to tak, ako keby mi tam vadilo to jablko. Zmiešanie nášho ovocia s tropickým, alebo to môže byť tá veľká kombinácia všetkého. Keď som vyhodil odtiaľ to jablko a dal len tropické ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Žlučníkové kameny

Předmět příspěvku: Žlučníkové kameny
Napsal: pát bře 19, 2010 8:58 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 304384

Olina píše:Dobrý den, cituji z lékařské zprávy: Sono žlučníku: Cholecystolithiasa-přiměřeně veliký a tvarovaný žlučník zcela vyplněn konkrementy o max.veli.10mm.Stěna žlučníku je difusně hraniční šíře. Sono žlučovodů:Šíře choledochu je 6-7mm-hraniční šíře. Choledocholithiasa se nezobrazila. Čistě te ...
Stránka 1838 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1835, 1836, 1837, 1838, 1839, 1840, 1841 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem