Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 3:06 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1840 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1837, 1838, 1839, 1840, 1841, 1842, 1843 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: čtv bře 18, 2010 5:14 pm 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

haddock píše:v cem spociva ocistna ledvinova kura? ze slovensla se ke mne dostal navod k jaterni kure a zminovali se v nem o ocistne ledvinove kure, kterou je udajne vhodne provest pred jaterni ocistou. diky za odpoved! Prakticky spočívá v důkladném propláchnutí ledvin, čímž se tento filtr zase může ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Plánované těhotenství

Předmět příspěvku: Plánované těhotenství
Napsal: čtv bře 18, 2010 5:11 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 11339

Petra píše:Díky Jardo, co se týká kefíru, je lepší z pasterizovaného kravského mléka než nedělat žádný? Co by jste doporučil na středně pokročilou spondylosu - zřejmě artrozu bederní páteře - samozřejmě kromě udržení správného pH. Díky Určitě je lepší než žádný a je velice prospěšný i z pasterizovan ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Odlíčení

Předmět příspěvku: Odlíčení
Napsal: čtv bře 18, 2010 4:57 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 27532

Jana píše:No ale není to cítit? Nevím, jestli je to zrovna nejlepší omýt se celá močí a pak si lehnout vedle přítele ))) Je zajímavé, že lidé se snaží hledat stále dokola důvody, proč to, či ono vlastně dělat nejde, není lepší hledat způsoby, jak to, či ono dělat jde. Tak to používejte pouze na obli ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Spenat

Předmět příspěvku: Spenat
Napsal: čtv bře 18, 2010 9:49 am 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 28147

Veverka píše:Tak mám na Vás prosbu. Ty brambory mi nějak nejdou. Ale včera jsem je vymyslila vošťouchy jen zeleninové se špenátem a bez mouky zlehka opečené na plotně. Jen malinko, aby se to zatáhlo na vrchu a uvniř bylo živé. Dalo by se to takto ? Bylo to dobré. Brambory se nesmí klasicky vařit kvů ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: stř bře 17, 2010 11:02 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Janinka158 píše:prosím vás môže túto očistu robiť aj človek čo prekonal hepatitidu? pýtam sa aby sa niečo nestalo, nemôže to mať nejaké zlé účinky na organizmus? dakujem Čištění střev má jenom pozitivní účinky o negativních jsem ani nikdy nečetl a po takovémto onemocnění by bylo vhodné naopak čistit ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Česnek s ovocem

Předmět příspěvku: Česnek s ovocem
Napsal: stř bře 17, 2010 10:56 pm 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 70732

rADo píše:má se to přecedit nebo pít i s tím zázvorem? To záleží jak vám to bude chutnat, jinak je to jedno, já to cedím skrz zuby, takže nějaký zázvor vypiji a zbytek vyhodím.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Spenat

Předmět příspěvku: Spenat
Napsal: stř bře 17, 2010 10:54 pm 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 28147

Host píše:Překvapilo mě složení běžně dostupného mraženého špenátu, ve kterém se vyskytovaly hned 4 bílé jedy (pšeničná mouka, jodizovaná sůl, cukr, odstředěné mléko) a jako bonus pár Éček Neuvěřitelné co všechno se dá zprznit... Pokud ho nepřidávám do salátu, ale chtěl bych ho např. místo večeře ja ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř bře 17, 2010 10:44 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

lev píše:A ještě jedna věc mě napadla. Přemýšlela jsem, proč po dvou měsících, kdy jím vitariánskou stravu, beru vitaminy a navíc čistím střevo urinou jsem dostala tak nehorázný kašel. Zhruba před 14 dny jsem byla na oslavě, kde se ovoce ani zelenina nepodávali a já jsem byla nucena sníst kuřecí mas ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř bře 17, 2010 10:37 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

lev píše:Zdravím Vás. Pořád mám potíže se zahleněným krkem, což asi způsobil i nepříjemný kašel, který mám. Pokaždé, když cítím, že se mi do krku dere hlen, dám si prsty do krku a zvracím, tím samozřejmě ze sebe dostanu i jídlo, co jsem jedla. Tahle procedura s prsty v krku je dost nepříjemná a vyče ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: stř bře 17, 2010 10:28 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

Xion píše:Preto ziaden skutocny vegetarian nejedava syry, iba pseudovegetariani. Jarda, co sa tyka toho kefiru, ja som sa naopak snazil na vyrobu kefiru zohnat mlieko co najcerstvejsie, znamena to, ze lepsie je ho nechat den v ladnicke? To záleží na typu mléka, některé mléko se kefírové houbě celkem ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: stř bře 17, 2010 10:21 pm 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

lev píše:Dobrý den. Zajímalo by mě jestli tahle metoda řeší i potíže s očima. Konkrétně zamlžené vidění na jedno oko nebo třeba pilovou alergii. Díky za odpověd. Určitě je vhodné to vyzkoušet, ale oči zpravidla odpovídají stavu jater a pokud jsou játra zanesená, tak se asi mnoho nezmění.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř bře 17, 2010 10:17 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Petr30 píše:Odkyselenim? Muzete mi tedy poradit jak mohu zjistit stav zvysene kyselosti. A jak se ji zbavit? Jak píše mohy, tak je potřeba číst a měřit. Již po jednom dni náměrů zjistíte většinu potřebných informací o tom co je špatně, ale na to, jak se srovnat, bych volil osobní setkání. Tady již n ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Stavba nových základů

Předmět příspěvku: Stavba nových základů
Napsal: stř bře 17, 2010 10:07 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 179772

lev píše:Pane Jardo, co byste doporučil na pískání v uších? Tento problém dost často způsobuje sediment vápníku, který silně zhoršuje stav ucha. Vhodná forma léčby je větší dodávka hořčíku, který ten vápník vyplaví.

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Odlíčení

Předmět příspěvku: Odlíčení
Napsal: stř bře 17, 2010 10:02 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 27532

Jana píše:Dobrý den, co byste doporučil na odstranění make-upu? Bojím se těch všech chemických mlék a krémů...máte nějaký typ? Díky Jana Já s tím u šminků zkušenosti nemám, ale co se týká pleti, tak naprosto nejspolehlivější látka je vlastní moč. Je otázka jak smyje ty šminky, ale pleť udrží krásně ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: stř bře 17, 2010 9:49 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

Jana píše:Ale já měla pocit, že jste tu někde psal, že i vitamín E na lačno... Je pravda, že dnes ráno jsem si vzala zinek, hořčík a vitamín E a zapila půl litrem vody a měla jsem teda pocit mýdla v žaludku ještě 2 hodiny...Nebylo by lepší brát něco z toho nalačno večer před večeří, abych do toho ža ...
Stránka 1840 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1837, 1838, 1839, 1840, 1841, 1842, 1843 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem