Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 3:03 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1841 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1838, 1839, 1840, 1841, 1842, 1843, 1844 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: stř bře 17, 2010 9:59 am 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Sybilla píše:To ocenenie patrí pani Budwig, nie mne, ona to vyskúmala. A to jej za to nedali ani nobelovu cenu! Postarali sa o to tí, ktorí nechcú aby boli ľudia zdraví a starajú sa veľmi statočne o to, aby ľudia zomierali v nevedomosti. Ano, peníze pro většinu lidí představují mocné zaklínadlo, ale ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř bře 17, 2010 9:50 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Marketa píše:Jardo, dekuji za odpoved. Jeste bych se zeptala, pokud bych byla v nedeli v pohode, doporucil byste jogova cviceni?? Pokud to budete dělat v noci z pátku na sobotu, tak jste v neděli v naprosto normálním stavu. Jinak již po obědě v sobotu není zpravidla žádný problém, ale na první pokus ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř bře 17, 2010 7:42 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Marketa píše:Dobry den. Tento vikend se chystam na ocistu jater. Kazde pondeli drzim pust, chtela bych se zeptat jestli je to vhodne po ociste? Pokud již celou neděli budete normálně jíst, tak to není žádný problém, ale vhodnější je podle mého názoru tak dva dny, aby se trávení mělo čas trochu porov ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Dzusovy post

Předmět příspěvku: Dzusovy post
Napsal: stř bře 17, 2010 7:36 am 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 82953

Xion píše:Myslite, ze je pocas dzusoveho postu vhodne zaradit do stavy cesnak? Teoreticky by to malo byt dobre, na vyhladovanych parazitov, len neviem, ci to nebude moc silna kava. Jíst ho je asi blbost, na to jsou při půstu sliznice dost citlivé, ale možná v nějakém rozumném množství jako součást š ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Konec hormonálního dopingu pro tělo a jeho následek

Napsal: úte bře 16, 2010 11:09 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 11847

rADo píše:V čem dostupném a levném ty fytoestrogeny jsou, nemůžu nic najít Potraviny s obsahem tzv. fytoestrogenů rostlinných hormonů, které se chovají podobně jako estrogeny organizmem produkované, sojové boby, sojová mouka, tofu, brambory, celozrnné obiloviny, zelené fazolky, jablka, mrkev, třešně ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Acidoza

Předmět příspěvku: Acidoza
Napsal: úte bře 16, 2010 10:45 pm 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 47911

barunkaMM píše:Milý Jardo, děkuji, potřebovala bych ještě ujasnit tu demineralizaci – znamená to, že nemusím vymražovat minerály z vody, ale mohla pít minerálky ? Magnesii, Zaječickou hořkou ? Děkuju za odpověď. Barunka. Naprosto nejvhodnější jsou ořechová mléka, která jsou velice dobrým zdrojem dob ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Holá hlava

Předmět příspěvku: Holá hlava
Napsal: úte bře 16, 2010 10:37 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 12848

fdh píše:jde nějak jednoduše detekovat , ktarý orgán potřebuje jaký minerál? Tudíž jaké holé místo signalizuje jaký minerál(y)? Tak to vás zklamu, tímto jsem se do hloubky nezabýval, mě holá hlava docela vyhovuje, je s tím méně práce. Jenom vím, že masivní remineralizace většinou stav slušně upraví, ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Konec hormonálního dopingu pro tělo a jeho následek

Napsal: úte bře 16, 2010 10:31 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 11847

fdh píše:Moje mamka přestala užívat hormony na úpravu ženských problémů a dost ji to teď změnilo psychiku. Spín deset hodin, je otrávená, trochu vydepkovaná, nic ji pořádně nebaví, na lidi je podrážděná, špatně snáší jednání s lidmi, je stále unavená... Provedla už řadu klystýrů, kde není výrazně vi ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Nechuť k sexu

Předmět příspěvku: Nechuť k sexu
Napsal: úte bře 16, 2010 10:23 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 158906

Kazi píše:Máme doma problém. Vznikl po porodu druhého syna. Manželka je v pořádku a když to tady pročítám, tak žijeme i vcelku zdravě. Problém je jen v tom, že nemá nikdy na sex chuť a je i frigidní. Nedalo by se tomu nějak pomoci ? Aby se mi vrátila dračice, kterou jsem si bral. Prosím pomoc !!!!!! ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: úte bře 16, 2010 10:03 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Iva Minksová píše:Děkuji Vám za odpověď. Je dostačující. Takhle nějak jsem to i vnitřně cítila. Chtěla jsem se ještě zeptat, dnes mne bolí hodně břicho,respektivě před pánevními kostmi. Je to taková spazmatická bolest. No a páteř, to je šílené. Může ta páteř takhle reagovat na tyto moje problémy? Pr ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Holá hlava

Předmět příspěvku: Holá hlava
Napsal: úte bře 16, 2010 9:55 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 12848

fdh píše:Myslíte, že úbytek vlasů vždy souvisí s demineralizací? Co různá místa, která by měla odpovídat určitým orgánům a tudíž vypadávání vlasů by měl být důsledek oslabení daného orgánu... Ano v naprosté většině případů tomu tak je a právě oslabení těch orgánů si žádá ty minerály, čili i ty mapy ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Dzusovy post

Předmět příspěvku: Dzusovy post
Napsal: úte bře 16, 2010 9:49 pm 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 82953

Xion píše:Nejak pri tom dzusovom poste absolutne nemam chut na MMS. Neviem, ci je to teda dobra kombinacia, telo akoby si hovorilo, ze sa uz beztak dost cisti samo. Horkotazko sa prekonam vecer na zopar kvapiek. A pritom, podla logiky by bolo telo na tejto strave maximalne odlahcene, a MMS by malo m ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: úte bře 16, 2010 9:46 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Xion píše:Dobre vediet... co uhorky, daju sa v pohode aj so supkou, alebo supat? Okurky klidně i se šlupkou, tam nic nehrozí kromě potravinářského ošetřování, ale to se v letních měsících nepoužívá, čili v zimním období pouze pořádně omýt.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: úte bře 16, 2010 9:39 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Mat píše:Ktorá varianta SP je vhodnejšia z dlhodobého pohladu? Tá s mliečnym produktom alebo varianta s orechmi? Tá prvá sa robí lahšie(mne), no tá druhá mi chutí viac. Napadlo ma to v súvislosi s tým, že mliečny výrobok mám vždy čerstvý, no orechy možu teoreticky(v prípade alfatoxínov apod.) devast ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte bře 16, 2010 9:28 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

gonzales01 píše:Chtel bych do stavy zacit pridavat tu praskovou kyselinu L-askorbovou z vinarskych potreb, jak odvazujete ty davky 1-3g - od oka nebo to chce presnejsi vahu? Zarovnaná moka lžička je cca 1 g a běžná plastová lžička je cca 3 g. Jinak je to celkem jedno, je potřeba si vysledovat veliko ...
Stránka 1841 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1838, 1839, 1840, 1841, 1842, 1843, 1844 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem