Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 2:45 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1842 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1839, 1840, 1841, 1842, 1843, 1844, 1845 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: úte bře 16, 2010 9:18 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

Veverka píše:Ach jo. Tak jsem to tu pročetla. Na chleba jsem stará, i když si ho dělám doma z našich a snad už i ,,bio" potravin a po staru. Nicméně zkusím ovčí sýry. Asi nebude jednoduché sehnat pravý recepis. Neměl by jste ho někdo v kapce ?? Celkem mi to láká, že by to byla prima změna. Možná byc ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte bře 16, 2010 9:06 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Pane Jardo , četl jsem článek bylináře Jos. A. Zentricha , kde píše / bylo vícekráte pozorováno , že kaménky se po tomto drastickém vyhánění v rekordní době utvořily znovu ... popíjení jablečné nebo grep. šťávy - 1,5 l denně a dlouhodobě , je zase vysoké riziko tvorby ledvinových kamenů / . ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Plánované těhotenství

Předmět příspěvku: Plánované těhotenství
Napsal: úte bře 16, 2010 8:53 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 11339

Petra píše:Dobrý den Jardo, v letních měsících bych ráda otěhotněla a proto bych se svým tělem chtěla udělat co nejvíc. Klystýry, jaterky jsou samozřejmostí, ale chtěla jsem se zeptat, pořád se chystám na kůru MMS, myslíte, že by nebyl ještě teď problém se do toho pustit. A pak co se týká vitamínů a ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: úte bře 16, 2010 8:35 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Xion píše:Ked odstavujete mrkvu, hadzete tam aj tie vrsky? Nemyslim tu zelenu vnat, ale ten horny zelenkavy koniec mrkvy. Mam to zafixovane, ze to treba odrezat, ale tak som sa zamyslel, naco vlastne, ked to ide do odstavovaca. Jedine, ze by sa tam mohli drzat plesne. To samozřejmě odřezávám a důvod ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: úte bře 16, 2010 8:27 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Iva Minksová píše:Dobrý den, děkuji za odpověď opravdu moc. Mám ještě jeden problém, se kterým si nevím rady. Byla jsem na měřícím přístroji celostní medicíny Joalis. Tam teda naměřili toho opravdu hodně, ale kromně zátěží těžkými kovy a zubními materiály, alergie,onemocnění srdce a cév,střevní karc ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: úte bře 16, 2010 8:07 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

lev píše:Dobrý den. Poslední dobou mě bolí jazyk. Je to taková bolest, jako by byl jazyk namožený. Je to jako když člověk zvrací nebo kloktá, tak má tendence dávat jazkyk dozadu a když je v takové poloze delší dobu je potom takový - prostě namožený, jestli mi rozumíte. Tak taková bolest to je. Nejse ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Mobilne telefony

Předmět příspěvku: Mobilne telefony
Napsal: úte bře 16, 2010 8:00 pm 

Odpovědi: 46
Zobrazení: 72685

Veverka píše:To Vám fakt nezávidím. Ale zase jste tu pro lidičky, co potřebují pomoct a jsou Vám za to všici vděčni. Ruku leda při delším hovoru nějak podepřít. Jen nevím jak tedy promiňte ,,vymýt mozek" pokud už je zanesen - jako prevence rakoviny, která by z toho mohla vzniknout. Musím to nějak vy ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: úte bře 16, 2010 11:46 am 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

lev píše:Díky Sybillo. Zkusím tu patlanici udělat z kefíru, čekám až mi přijde tibetská houba. Než přijde, zkusila bych si vyrobit SP zatím z 10%ního kravského tvarohu, co prodávají v obchodě. Doufám, že je to taky dobrá varianta. Můžete se k této variantě vyjádřit, pane Jardo? Díky To je bez problé ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kontraindikace k očistným kůrám

Předmět příspěvku: Kontraindikace k očistným kůrám
Napsal: úte bře 16, 2010 10:03 am 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 25393

ixi píše:Zdá se mi, že je to celé ještě složitější. Mohu porovnat, že v posledních dvaceti letech se můj muž stravoval výrazně zdravěji než já. Měl rovněž mnohem víc pohybu, má víc optimismu a umí lépe zacházet s životní pohodou a energií nežli já. Silné projevy akné se ho přesto drží zhruba od čtrn ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: úte bře 16, 2010 9:43 am 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Iva Minksová píše:Dobrý večer, chtěla jsem se ještě zeptat. Bolesti dopoledne už nejsou, ale okolo 16 hodiny začíná dost velké zhoršení a večer už není ani snesitelný. Hlavně hlava a okolí páteře a kolem lopatek. Jsem ovšem taky dost slabá a nejsem schopná jít ani na procházku.Pár kroků po bytě a se ...

Napsal: úte bře 16, 2010 9:29 am 

NOWOCAYN píše:To Jarda : dúfam, že telefonujete s "Jamesom Bondom" v uchu ( ale nie bezdrôtovým, to by nemalo totiž zmysel si myslím ) To Veverka : ten orgonit sa dá použiť aj ako pyramídka pred monitor... na televízor... atď, eliminuje to žiarenia. Ja mám síce na monitore len nálepku atlantského zn ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: úte bře 16, 2010 9:19 am 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

Veverka píše:Ještě mi napadlo, zkoušela jsem houbičku i zamrazit pro případ, že bych ji nechtěla používat / jen pokus na malém kousku / a nebylo to ono. Trvalo jí potom strašně dlouho, než se zmátořila a byla ,,zdravá " tak jak má být. Pokud jí mám více a nepotřebuji zrovínka všechno, dávám jí mezi ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Dzusovy post

Předmět příspěvku: Dzusovy post
Napsal: pon bře 15, 2010 10:14 pm 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 82953

Xion píše:S tym tukom som myslel fakt velmi opatrne mnozstvo. Napriklad 10 gramov kokosoveho masla za den, alebo prihodit 5-6 kuskov mandli k mrkve. Je toto v poriadku, ked zaradim napriklad v 5-ty den dzusoveho postu? Pri takom malom mnozstve tuku sa mozno ani nebude musiet vylucit zlc. To by asi v ...

Napsal: pon bře 15, 2010 10:11 pm 

NOWOCAYN píše:Ja mám na mobile nalepený "orgonitový gombík", ten by sa mal postarať o slušnú elimináciu žiarenia...navyše aj tak denne telefonujem nanajvýš 2 minúty... Tak to máte dobré, já za tento měsíc celkem slušných a zdravotně nevhodných 30 hodin.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: pon bře 15, 2010 10:07 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

lev píše:Tu dnešní várku vyhodím. Ještě mi zbyla vanička kozího tvarohu - 100 g. Kolik do toho množství můžu namíchat oleje a kolik semínka? Díky za odpověd. Tak to opravdu nevím já to dělám skoro vždy z domácího kefíru a dávám 250 ml kefíru, 100 ml lněného oleje a 4 lžíce lněného semínka. Výsledný ...
Stránka 1842 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1839, 1840, 1841, 1842, 1843, 1844, 1845 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem