Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 2:29 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1844 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1841, 1842, 1843, 1844, 1845, 1846, 1847 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Filtrovanie vody & kúpeľ

Předmět příspěvku: Filtrovanie vody & kúpeľ
Napsal: pon bře 15, 2010 10:47 am 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 16635

NOWOCAYN píše:To Jarda : pán Jarda, ja by som si dával MMS aj do každého kúpeľa, ale každý druhý kúpeľ chcem mať so soľou a sódou.... a to sa asi nebude dobre znášať s MMS ( možno hej, možno nie )... Mimochodom, ako čistíte vaňu aby bola čistučká a MMS v kúpeli nereagovalo so zle "opláchnutou" vaňou ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Crohnova choroba

Předmět příspěvku: Crohnova choroba
Napsal: pon bře 15, 2010 10:43 am 

Odpovědi: 86
Zobrazení: 194373

Kamila píše:Dobrý den, Jardo, ráda bych se Vás zeptala, co byste mi poradil. Můj desetiletý syn má Crohnovu nemoc, jeho stav ja zatím zvládnutý, užívá Pentasu a imunosupresiva. Je bez potíží, akorát se mu teď objevila krev ve stolici z důvodu anální fisury. Defekace je bolestivá, chodí jednou za tři ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pon bře 15, 2010 9:26 am 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

lev píše:Ráno po probuzení je ph 6, po ovocné štávě a snídani se zvýší na 7, kolem dvanácté se nějak sníží (ale to neplatí každý den) asi na 6,5 a po obědě je opět kolem 7 (kolem 14.00 hod). Pak se měřím kolem 18.00 a to už klesá kolem 6 ti nebo něco málo nad 6. Předesílám, že mám nadváhu, pořád hub ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: pon bře 15, 2010 9:03 am 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Anička píše:Dobrý den, tak už jsem pročetla očistu střev. Dnes na to budu večer připravena. Od pátka jsem na okurkách. Melouny v Albertu opravdu neměli a i se mi prodavačka vysmála. Léky jsem vysadila a příšerně mi bolí hlava. Ale chci to zvládnout bez léků co to půjde vydržet. Děkuji všem, co přisp ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Filtrovanie vody & kúpeľ

Předmět příspěvku: Filtrovanie vody & kúpeľ
Napsal: pon bře 15, 2010 8:54 am 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 16635

NOWOCAYN píše:Zaujímalo by ma, nakoľko má zmysel piť vodu bez chlóru a ostatných prímesí ( čo sa týka vody z vodovodu ) - teda vodu neupravenú, keď sa človek sprchuje a kúpe vo vode, ktorá síce môže byť nasýtená himalájskou soľou, bylinkami, alebo rôznou zmesou prírodných ingredientcií, no je tam ch ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohanka

Předmět příspěvku: Pohanka
Napsal: ned bře 14, 2010 11:46 pm 

Odpovědi: 155
Zobrazení: 249327

Maybes píše:Nedomnívám, jen se chci dobrat jak to vlastně a znát Váš názor. Náš dávný předek normálně plesnivé produkty samozřejmě jedl, protože nijak rozumně to skladovat nemohl a jsme tedy na tyto situace celkem dobře vybaveni. Má to jednu mušku a funguje to pouze pokud máme správné pH, ve kterém ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: ned bře 14, 2010 11:32 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

lev píše:Dobrý den. Po klystýru prováděném pomocí vlažné vody doporučujete tabletu s laktobacily. Zajímalo by mě jestli musím do těla dostat laktobacily i po klystýru prováděném vlastní urinou? Díky za odpověd. To asi bude omyl, že bych zde něco takového napsal si nepamatuji, ale nutné to není ani p ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: ned bře 14, 2010 11:29 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Janinka158 píše:Prosím Vás nemôžem do seba dostať tú slanú vodu, rozmýšlala som ako by som sa jej vyhla, myslíte že keby som skusila dané množstvo soli, ako popisujete, rozriediť v malom množstve vody, tak 1dcl, prehltnúť a dopiť to čistou vodou 1 1/2 litra, malo by to rovnaký účinok, myslím že v ža ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Vhodnost očisty v těhotenství a při kojení

Napsal: ned bře 14, 2010 11:20 pm 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 150534

ducinka píše:Dobrý den, nejprve musím pochválit tyto stránky, jsem nadšená Zatím jen tak pročítám pro mne zcela nové informace. O očistách v tomto smyslu jsem dosud neslyšela Ráda bych tedy některé vyzkoušela, jen se chci ujistit, že je možné je provést i v případě kojení bez negativních následků pr ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned bře 14, 2010 11:12 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Veverka píše:Mám za sebou druhou očistu jater a opět nic. Ani po klystýrcích. Jen jakoby zelený hlen, ale žádný písek, či kaménky. Je možné, že pokud tam cosi bylo, že by to hořčík rozpustil, či mám jen vsugerováno, že by tam po kávě cosi být mělo ? Díky. Hořčík vápenné kameny rozpustí a to zelené a ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kontraindikace k očistným kůrám

Předmět příspěvku: Kontraindikace k očistným kůrám
Napsal: ned bře 14, 2010 11:06 pm 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 25393

ixi píše:Dvakrát jsem absolvovala shankhapraksalanu a očistu jater. Vše proběhlo dle popisu v návodu, bez problémů a subjektivní pocity z těchto očist byly pozitivní. Pod tímto vlivem se rozhodl vyzkoušet tyto očisty i můj muž. Je středního věku, sportovec, nekuřák, nemá nadváhu ani chronické zdravo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: ned bře 14, 2010 10:55 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

lev píše:To Ph mám, myslím v pořádku. Ráno kolem šesti, po snídani stoupá kolem sedmi, odpoledne je sedm a navečer jde opět k šestce, tak nevím ... Takto by to bylo celkem ok, ale pokuste se mi napsat přesnější denní průběh křivky vašeho pH.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohanka

Předmět příspěvku: Pohanka
Napsal: ned bře 14, 2010 10:53 pm 

Odpovědi: 155
Zobrazení: 249327

Maybes píše:A co skladováním? Myslíte, že obiloviny neobsahují plísně a jiné zárodky? U ovesných vloček se doporuče spařit nebo opražit, aby se zničily různé potvory. I když to s tím asi nesouvisí, ale kde se pak vezmou mouční moli? A vy se bláhově domníváte, že tepelnou úpravou lze jejich toxiny zl ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: ned bře 14, 2010 10:49 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

NOWOCAYN píše:Dá sa kombinovať bryndza ( sírna patlanina z nej ) s pohánkou ? Alebo skôr nie ? Lebo sama o sebe ma vôbec nenasýti... alebo stačí počkať 30 či 60 minút a potom si dať ďalšie jedlo ? Ďakujem za odpoveď. To by nemělo dělat žádný problém, ale chce to i nějakou zeleninu.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned bře 14, 2010 10:46 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

rADo píše:Taky jsem si přečetl, že berete 15 tablet denně. Kde jste teda takový deficit nabral? To ano, ale také píšu, že se jedná o tablety, které mají 51 mg ionizovatelného hořčíku v tabletě, čili pokud to dobře spočítám, tak mi vyjde cca 750 mg a to je ok.
Stránka 1844 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1841, 1842, 1843, 1844, 1845, 1846, 1847 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem