Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 2:08 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1845 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1842, 1843, 1844, 1845, 1846, 1847, 1848 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Materské mlieko

Předmět příspěvku: Materské mlieko
Napsal: ned bře 14, 2010 10:42 pm 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 47080

Mat píše:Cca pred dvoma dnami sa objavila v správach reportáž o človekovi, ktorý vyrábal syr z materského mlieka. O materskom mlieku sa toho vraví dost, no nad týmto som celkom krútil hlavou. Može to mat nejaké pozitívne účinky na zdravie dospelého človeka? A čo čerstvé mlieko? Bolo by vhodnejšie, k ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Brambory

Předmět příspěvku: Brambory
Napsal: ned bře 14, 2010 10:38 pm 

Odpovědi: 74
Zobrazení: 125209

Sluníčko píše:Dobrý večer Jardo, opakovaně jsem zkoušela čerstvou zeleninovou šťávu z brambor v kombinaci např. s mrkví, řepou, celerem a vždy se mě z této šťávy udělalo vyloženě nevolno - bolesti břicha, pocit na zvracení. Netušíte v čem může být problém? Vzhledem k jejich "hodnotě" bych je chtěla ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Poraďte jak alespoň malinko změnit nezdravý jídelníček

Napsal: ned bře 14, 2010 10:29 pm 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 46549

MatildaD píše:Dobrý den, opravdu děkuji, že jste odpověděl. Slazené štávy vůbec nepijeme - aspon že to ... Z mléčných výrobků jíme docela dost sýry - tavené však vůbec, jíme spíš tvrdé sýry - parmezán, eidam, niva, camambert, mléko nepijeme vůbec, jíme ješě Lučinu a cotage. Jíme taky jogurty - snaží ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned bře 14, 2010 10:08 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Maybes píše:Co říkáte na teneto názor? Střevům může pangamin dodat třeba béčka na výstavbu pojivové tkáně, ale co se týče kvasinkových onemocnění a jiných mykóz, tak je kontraindikován Droždí jsou aktivní kvasinky a ve střevech kvasí jako čert, což nahrává dalším příbuzných mikroorganismům. Pro zdra ...

Napsal: ned bře 14, 2010 10:06 pm 

NOWOCAYN píše:Skúša(l) tu niekto dopĺňať železo tak, že zapichne klince do jablka ( musia byť železné, nie poniklované alebo pozinkované (!) ), alebo ich vloží do pohára s vínom ? Včera som prevaril 10 klincov, dal ich do 0,4cl červeného suchého vína, o dve hodiny vypil, ale bolelo ma brucho ( nakoľ ...

Napsal: ned bře 14, 2010 10:01 pm 

rADo píše:Nepřeháníte to s tím doporučováním vysokých dávek hořčíku? Dal jsem si 5ks - á 350mg hořčíku a průjem nehoráznej. Testováno dvakrát, jestli to není z něčeho jinýho a je to určitě ten horčík Zdravý muž zvládne tak 700-1000mg hořčíku a pak se pokadí. Pokud jste si tedy dal 1750 mg nedivím se ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Tibi krystaly, kombucha a tibetska kefirova houba pri kojeni

Napsal: ned bře 14, 2010 9:56 pm 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 28088

ducinka píše:Moc dekuji vsem za odpoved a dobre zpravy. Jeste bych rada vedela, v jakem mnozstvi bych priblizne mela napoje konzumovat- pokud to lze nejak stanovit. Cetla jsem, ze kefiru 2 hrnicky denne, tedy 500ml (?) a kefirku z krystalu 1,5 l denne.... Neni to prilis- jde mi jen o ten alkohol, ve ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohanka

Předmět příspěvku: Pohanka
Napsal: ned bře 14, 2010 9:49 pm 

Odpovědi: 155
Zobrazení: 249327

Maybes píše:Zdravím, zajímalo by mě Jaroslave, např. u špaldy, či žita, pohanky, čočky ap. když se jedí za syrova, nehrozí větší množství plísní ap? A jak by se tam ty plísně dostaly?

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: ned bře 14, 2010 9:47 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

lev píše:Dobrý den. Už dva měsíce jsem na této stravě - ráno - 4dcl ovocné štávy (jablečná, pomerančová, ananasová nebo grepová), jeden nakrájený banán, dvě kiwi, půlku jablka, pár kuliček hroznů, to posypu strouhaným kokosem a nepraženým bio kakaem. Odpoledne - 4 dcl mrkvové nebo okurkové štávy, ci ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned bře 14, 2010 10:02 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

draha22 píše:Tak také mám za sebou úspěšně třetí kůru.Průběh bez problémů jako u předchozích.Netuším však, jestli již po třetí kůře může být člověk úplně prázdný.Při této očistě šla ven pouze ráno nazelenalá a pak již jen čistá voda,bez jakýchkoliv kaménků či bordelu.Výsledek úplně opačný jak při př ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Tibi krystaly, kombucha a tibetska kefirova houba pri kojeni

Napsal: ned bře 14, 2010 8:52 am 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 28088

ducinka píše:Dobry den ci ahoj vsem, potrebovala bych poradit. Jsem v techto vecech uplny zacatecnik. Nahodou jsem natrefila na info o tibetske kefirove hoube a odtud uz byl jen kousicek k Tibi krystalum a kombuse.... Chtela bych to vyzkouset, ale nevim, zda to nemuze vadit pri kojeni. Jde mi hlavne ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Acidoza

Předmět příspěvku: Acidoza
Napsal: sob bře 13, 2010 10:41 pm 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 47911

barunkaMM píše:Milý Jardo, moje zdravotní problémy začaly celkem pomalu a nenápadně, v nejhorším období roku 2007 to ale vygradovalo takto: střevní problémy: - ranní stolice – klasický průjem, nebo extrémně řídká stolice, kašovitá, fakt velký objem, dvě i tři po sobě, přes den pak už většinou klid, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Poraďte jak alespoň malinko změnit nezdravý jídelníček

Napsal: sob bře 13, 2010 10:08 pm 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 46549

MatildaD píše:Dobrý den. Mám netradiční dotaz – i když vím, že tady přistupujete ke zdraví velice komplexně, a je to velká věda – chtěla bych Vás požádat o radu jak obohatit jinak nezdravý jídelníček (klasické stravování). Říkala jsem si, že bych zařadila alespoň očistu organizmu (některými způsoby ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: sob bře 13, 2010 9:48 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Janinka158 píše:Dobrý den, skusila som prvýkrát Sankhapraksalanu a nebola som schopná vypiť také množstvo slanej vody. Ledva som do seba dostala liter a pol a potom tak max. liter, na prvú stolicu som išla po cvikoch až zhruba po hodine, to bola klasická stolica, potom ma druhé množstvo vody nutilo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Tibi krystalky-vodní kefír

Předmět příspěvku: Tibi krystalky-vodní kefír
Napsal: sob bře 13, 2010 9:00 am 

Odpovědi: 101
Zobrazení: 162088

Veverka píše:A jak Tibi krystalky prospívají našemu organismu ? V čem jsou léčivé ? Text doplním jak bude čas.
Stránka 1845 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1842, 1843, 1844, 1845, 1846, 1847, 1848 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem