Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 1:53 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1847 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1844, 1845, 1846, 1847, 1848, 1849, 1850 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pát bře 12, 2010 9:47 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

NOWOCAYN píše:Pripájam sa aj ja, pán Jarda. Som veľmi rád, že som sa vďaka Vašemu webu dozvedel veľa zaujímavých vecí, a prispôsobujem si ich svojim potrebám . Ďakujem. Ešte mám jednu otázku ku SP, alebo "SP". Za aký čas po skonzumovaní sírnej patlaniny sa môžem najesť napríklad pohánky so zeleninou ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pát bře 12, 2010 9:43 am 

NOWOCAYN píše:Xion : možno to nie je sírna patlanina ( lebo tento názov si zaslúži asi fakt len plnohodnotný produkt ), ale selský rozum hovorí, že to nebude ani náhodou to isté, ako keby som jedol bryndzu ráno o 08:00 a ľanové semiačka o 14:00 ... Proste bez ľanového oleja to nebude mať taký účinok ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pát bře 12, 2010 9:32 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:Myslel som klasickú hnačku keby sa dostavila pri užívaní MMS. Zaujíma ma či jej mám nechet určitý priebeh cca 4x a potom tam dávat uhlie alebo hned po prvej hnačke to zastavit tým uhlím. Ďakujem Primární je průjem nedostat a podle toho si korigovat dávkování. Pokud již se průjem dostaví, ta ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: pát bře 12, 2010 9:29 am 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Anička píše:Dobrý den, očistu střev jsem přečetla a zvládnu. Jen musím koupit potřebné pomůcky. Hořčík mám doma a zvýším dávky. Okurky ke koupi jsou, ale molouny ? To teď bohužel neseženu. Začnu tedy aspoň okurkami a dodělám v létě při melounech. Koukala jsem i na solné koupele, co tu uvádíte a to t ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Stavba nových základů

Předmět příspěvku: Stavba nových základů
Napsal: pát bře 12, 2010 9:08 am 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 179772

Veverka píše:Co jsem se zabývala ,,váhou", tak bych se tedy určitě nerada vrátila do svých 18 let ani váhou, ani jídelníčkem. Od té doby jsem o 20 kg lehčí a cítím se mnohem líp. Pomohla mi určitě skutečnost, kdy jsem zcela změnila životní styl. Je fakt, že oproti králikum občas zhřešim, ale zas to ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohanka

Předmět příspěvku: Pohanka
Napsal: pát bře 12, 2010 9:01 am 

Odpovědi: 155
Zobrazení: 249327

Veverka píše:Zdravím, tady se musím začíst a poučit. Být starý na chleba byla celkem pecka. U nás je chleba uctívanou záležitostí. Dávám si s ním dost práce a dělám to ráda. Výsledky chutnají každému. Nicméně já ho baštím fakt jen čerstvě upečený - pak už nezbývá. Pec mám poměrně malou, že se jich m ...

Napsal: pát bře 12, 2010 8:54 am 

NOWOCAYN píše:To Maybes : aj mne bolo trochu ťažko dnes po 80g bio nepasterizovanej bryndze s 30g pomletými ľanovými semiačkami, 120g kváskového špaldového chleba + 1 varený petržlen + asi 10g repkového oleja.... dnes som mal prvý krát sírnu patlaninu. to Jarda : pán Jarda, bola to zlá kombinácia ? ...

Napsal: pát bře 12, 2010 7:38 am 

Mat píše:Kedy je vlastne vvhodné zastavit ten špricung? Napadlo ma to v súvislosti s tými prehánkami. Ja osobne čakám kým ma pár krát preženie a potom tam dávam to uhlie. Je tento postup ok alebo to mám zastavit hned od prvej prehánky? Po skončení urobím vždy klystýr na dočistenie. ďakujem Neznám po ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: čtv bře 11, 2010 11:16 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Iva Minksová píše:Dobrý den, pane Zajíček. Můj problém začal v roce 2002. Bolest křížové kosti, s iridací přes l. hýždi ke kyčli. Snědla jsem spoustu ortopedických léků a nic. Problém se jen zhoršoval. Každý měsíc se přidalo něco nového a každý rok bolesti velmi sílily. Neurologie, ortopedie, rehabi ...

Napsal: čtv bře 11, 2010 10:54 pm 

Maybes píše:Zdravím, tak mi je po tom tvarohu nějak težko. Mléčné výrobky už jsem vyřadila (já vím, že sirná patlanice už není to samé jako mléč. výrobek samotný) a bylo mi dobře. Mohl byste Jardo, prosím upřesnit tu variantu s naklíčenou čočkou a ořechy, kolik čeho, že bych zkusila to? Popř. to stř ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Krmení zvířat

Předmět příspěvku: Krmení zvířat
Napsal: čtv bře 11, 2010 10:45 pm 

Odpovědi: 83
Zobrazení: 120236

hln píše:Sice je to tady o lidech, nicméně mnoho z nich bere zvířata jako součást rodiny. Nemyslím tedy hospodářská zvířata, ale ty tzv. domácí mazlíčky. Někde jste psal, že máte psy, čím krmíte je? Čím krmit kočku? Pokud se totiž já cpu jenom živou stravou, přijde mi divný kupovat zvířeti ty průmys ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: čtv bře 11, 2010 10:37 pm 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

Veverka píše:Zdravím, půsty mi nesvědčí, ale pokud to dobře chápu, tak by mi je mohla solná koupel nahradit. Je to správně ? Mohu ozkoušet ? Díky. Koupelemi se nic zkazit nedá a pokud vám chybí hořčík, což dnes chybí skoro každému, tak se hned budete cítit lépe. Navíc to vytáhne z těla spoustu kysel ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: čtv bře 11, 2010 10:34 pm 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

Andrea 81 píše:Dobrý den pane Zajíčku, pomohly by tyto mineralizační koupele na uvolnění ztuhlých svalů? Mohu himalajskou sůl (nemám ji) nahradit chloridem hořečnatým? Už týden dle Vašeho návodu chlorid hořečnatý konzumujeme. Manžel má takové bolesti zad, ramene a ruky (jen asi hodinu něco natíral), ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv bře 11, 2010 10:18 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Poloha 1 - na boku ... pokrčená noha je jenom kvůli přidržování lahve nebo má nějaký hlubší význam , má smysl v den procedury dělat klystýr kromě rána i večer před procedurou ? Tato poloha zmačkne játra, což umožňuje lepší vycházení kamenů. Noha musí být dost přitažena k břichu. Klystýry js ...

Napsal: čtv bře 11, 2010 10:11 pm 

Maria píše:Mononukleozu zpusobuje EB vir.Jelikoz MMS zabiji viry,je logicke ,ze by zrejme zabil i premnozeneho EBV.A nejen jeho.Jenze tim,ze pobije tyhle potvory,tak se pretezuji jatra,ktera to vsechno prefiltrovavaji.Takze ja osobne bych nejdrive klysytry vycistila tluste strevo,nasledne sankou cel ...
Stránka 1847 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1844, 1845, 1846, 1847, 1848, 1849, 1850 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem