Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 1:25 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1849 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1846, 1847, 1848, 1849, 1850, 1851, 1852 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: stř bře 10, 2010 7:52 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Xion píše:Moze sa na hladovku pouzit aj voda z reverznej osmozy, alebo je vhodnejsia destilovana. Pri destilke je vsak ten problem, ze je prevarena a na blbnutie so zmrazovanim nieje vzdy chut. Aku vodivost vlastne dosahuje voda z reverznej osmozy (priblizne v mikrosiemensoch)? To tady popisoval Pav ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Uzliny

Předmět příspěvku: Uzliny
Napsal: stř bře 10, 2010 7:45 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 49101

frilo píše:Prosím vás Jarda, už od svojich 12 rokov mám za pravým uchom takú menšiu hrčku, asi uzlinu, na dotyk nebolí vôbec. Nikdy som ju nejak moc neriešil, myslel som, že to časom zmizne samé, ale zatiaľ sa to nezmenilo ani trochu a to aj napriek tomu, že svoje stravovacie návyky som zmenil už pe ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: stř bře 10, 2010 5:36 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

hokaido píše:Od pondělí jsem jel přesně podle toho vašeho jídelníčku, tedy ještě navíc jsem průběžně chroupal mrkev, zelí nebo brokolici, protože se ten hlad nedal vydržet. Nicméně dneska už jsem měl takový hlad, že jsem sežral první na co jsem jsem narazil, to jest housku se sálamem, sýrem, párek, ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: stř bře 10, 2010 4:27 pm 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

Denny píše:Chanca Piedra - rozbíječ kamenů Piju již celý měsíc a je to znát http://www.bionebe.cz/Chanca-Piedra--by ... g,378.html Je to opravdu užitečná bylina, ale kameny jsou prakticky vždy z nedostatku hořčíku. Dodávat hořčík je nesrovnatelně levnější a účinky jsou srovnatelné. Proti bylinám nic ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř bře 10, 2010 4:22 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

lev píše:Chtěla bych se zeptat co je to kefírové zrno a kde se dá sehnat? Není to snad zrno z té tibetské houby? Dál by mě zajímalo jeslti můžu dělat kefír s pomocí nepasterizovaného kravského mléka (jiné nemůžu sehnat a tohle prodávají u nás ve městě v automatech) a jestli takto pripravený kefír ne ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř bře 10, 2010 4:16 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Emidlo píše:Tak to jsem to špatně pochopila. Měla jsem za to, že by mi postavilo na nohy. Možná postavilo, ale to bych musel znát, co se vůbec pokoušíte řešit.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: stř bře 10, 2010 4:14 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

hln píše:Jaký je zásadní rozdíl mezi koupeným kefírem a tím vyrobeným doma, myslím proces výroby nikoli kvalitu surovin? Vyrábí mlékárny kefír také pomocí té houby nebo nějak jinak? Je vhodný tento? Jaký je rozdíl mezi kefírem a acidofilním mlékem? Předpokládám, že Sybilla vám to popsala docela soli ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: pH papírky USA

Předmět příspěvku: pH papírky USA
Napsal: stř bře 10, 2010 1:27 pm 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 131558

catcher píše:To vypadá dobře ... píšou že je to na 100 měření, ale počítám že by to vyšlo i na víc. Kolik má ten pásek délku ? Odpovídám až nyní a také jsem podle zjištění upravil svůj původní příspěvek. Řeknu na rovinu, že o délku pásku jsem se nikdy předtím nezajímal, mě zajímala přesnost. Napsal ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: ENTOMOFÁGIA - pojedanie hmyzu

Předmět příspěvku: ENTOMOFÁGIA - pojedanie hmyzu
Napsal: stř bře 10, 2010 9:53 am 

Odpovědi: 30
Zobrazení: 48771

NOWOCAYN píše:to Jarda : tu nejde o Darwinovu teóriu, nič také sa v tých článkoch ani nespomína ( v článkoch o hmyze, ktoré som čítal ). Ide o to, že taký hmyz má vysokú nutričnú hodnotu, a ja nevidím dôvod, prečo ho nekonzumovať ( najmä surový ). Ja to vidím ako dobrý nápad. Nakoľko som podľa testo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Česnek s ovocem

Předmět příspěvku: Česnek s ovocem
Napsal: stř bře 10, 2010 9:34 am 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 70732

Maria píše:Jenze zalezi jaciparaziti to jsou.Dlapa to je bratr Blahove co dela Salvii v Praze mi rikal,ze u nej byl manik s nejakym druhem parazita a byl nekde u 30 dnech pustu. Takze jsem dospela k zaveru,ze pri pustu bude vhodne i zappovat,coz hodlam letos vyzkouset. Já také píšu, že je to jedna z ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Inzerce

Předmět příspěvku: Inzerce
Napsal: stř bře 10, 2010 9:25 am 

Odpovědi: 22
Zobrazení: 49849

Veverka píše:Zdravím, já už jsem narazila. Objevilo se mi vícero mejliků a vcelku i nepříjemných, že jsem zablokovala i odesílání e-mailů na mou soukromou adresu. Někteří píší slusně, věcně a příjemně, ale setkla jsem se převážně s tím, co jsem vůbec nechtěla a bylo mi dost nepříjemné. Jako nápad je ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Česnek s ovocem

Předmět příspěvku: Česnek s ovocem
Napsal: stř bře 10, 2010 8:56 am 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 70732

mohy píše:Nejak mi tu potom nesedí to správne pH. Ak máte správne telesné pH, tak ako to, že je aj napriek tomu sa treba odčervovať? Myslel som si, že červy sú na tom podobne ako iná háveď/breberky a proste nedostanú šancu sa v tele usadiť. Mohli by ste o tom napísať trošku obšírnejšie, alebo odporu ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř bře 10, 2010 8:43 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Emidlo píše:tak to by měla být bomba na všechno. jen to prý smrdí jako savo a chutna jako citron. To není správně, chutná to také skoro jako kyselé savo, ale na rozdíl od sava to je velice prospěšné, nicméně rozhodně to není všelék, jak to nesprávně chápete.

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Cysty a hormony

Předmět příspěvku: Cysty a hormony
Napsal: stř bře 10, 2010 8:26 am 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 15072

fdh píše:Mám dotaz k problému mé kamarádky. Je jí 21 let a před půl rokem ji doktoři objevili cysty na vaječníkách. Začli to řešit hormonální cestou plus nějaké další injekce. Za pár měsíců má jít na kontrolu, aby zjistili co se dál stalo. Za tu dobu přibrala 25kg a je jí to nepříjemné. Nenapadá mě ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: úte bře 09, 2010 7:26 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Maybes píše:Dobrý den Jardo, píšete, že rozmixujete lněné semínko a přidáte olej, tvaroh. Nevadí tedy, že je lněné semínko umleté, či umixované třeba ty dva tři dny ve směsi v lednici? Když bych si chtěla vzít s sebou tuto směs třeba do práce nebo kamkoli, nevím jak bych ho mleta 15 min. před použit ...
Stránka 1849 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1846, 1847, 1848, 1849, 1850, 1851, 1852 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem