Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 6:14 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 185 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: pát bře 13, 2020 7:34 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Menma21 píše:Začal som si podla tohoto článku - http://www.drrind.com/therapies/metabol ... ture-graph merať teplotu pod jazykom.. Za 4 dni som na tom takto - 36,6 36,5 36,4 a 36,5 moc to nekolísa čo podla toho článku vypada dobre pre nadobličky.. uvidím dalej no pre štítnu to asi neni dobre teda ak ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Slabá erekce - Slabšia erekcia

Předmět příspěvku: Slabá erekce - Slabšia erekcia
Napsal: pát bře 13, 2020 7:27 pm 

Odpovědi: 381
Zobrazení: 746034

bodhisutfa píše:Mimochodem chci se zeptat: volný testosteron má asi na erekci větší vliv než ten celkový? Je to tak? Předpokládám že ano, ten tělo využívá.

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: pát bře 13, 2020 7:21 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

pefi píše:Příznivce EU, zastánce další integrace a nadšence z evropských dotací upozorňuji, že nařízením EU č 528/2012 je zakázáno nejen desinfekce dle návodu WHO míchat, ale i používat! Používat se smí pouze produkty oficiálně schválené a vyrábět je může pouze ten, komu je to úřadem povoleno. Lékár ...

Napsal: pát bře 13, 2020 7:16 pm 

Alopat píše:https://www.bydlimekvalitne.cz/dezinfekcni-gel-uz-asi-nekoupite-vyrobite-si-ho-ale-ze-tri-surovin Dobré rady, jednoduché a levné.

Napsal: pát bře 13, 2020 7:16 pm 

blánš píše:Dobrý den, sháním info o možnostech, jak se chránit - sebe, děti a sebe v práci. Pročetla jsem si tuto diskusi, zaujaly mě tipy jako omývat zeleninu pomocí roztoku MMS, to by mě samotnou nenapadlo. Ten zvlhčovač vzduchu, o kterém se tu píše, ten má mít nějakou preventivní funkci - že vdec ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: stř bře 11, 2020 12:26 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

VitekH píše:Zdravim. Ptám se: Reverzní osmoza vyčistí vodu od bakterií i z teplé vody? Piju občas vlažnou vodu a jak se ví, kohoutková voda teplá je pouze užitková. Tedy lze ji použít i na oplachování potravy, či vaření atp.. Voda bude tedy bez minerálů, které beztak nahradí zdravé/správné stravován ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř bře 11, 2020 9:28 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Deane píše:Ja ho obden beriem v dvojhodinových intervaloch 4 kvapky aktivované ako prevenciu. Skopírujem tu niečo z fóra u pramene: na stránkách J. Humble: Koronavirus - Světová epidemie z Číny Chřipka - MMS - Jim Humble Jistě brzy přijde "chřipkové období" a tak připomínám jednoduchou věc, která vá ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Nejedení rozmražené potravy

Předmět příspěvku: Nejedení rozmražené potravy
Napsal: stř bře 11, 2020 9:03 am 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 10501

VitekH píše:Zdravim. Co jsem si přečetl, tak je lepší vyvarovat se vařené stravě, protože zabíjí ony enzymy v potravě, které si pak tělo musí samo produkovat, což ho stojí energii. Pak jsem četl, že není vhodné ani potraviny mrazit, avšak myslel jsem, že v mrazáku - v ledu potraviny se jakoby zataví ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: úte bře 10, 2020 9:39 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

RaDu píše:Membránu mám 6let a vody mě teče naopak více než dříve.Tak nevím jestli už nastal čas ji vyměnit nebo to je zatím ještě ok.Když jsem otevřel sedimentační filtr až na několik zrnek smetí byl čistý. To je divné to by jste musel mít na zdroji extra čisté a navíc hodně měkké vody.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: úte bře 10, 2020 8:54 pm 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

Igi píše:Máte někdo zkušenosti s todicampem? Mám jej koupený ale ještě jsem jej nezačal užívat, koupil jsem i přítelkyni, tak už ho užívá. Píše se, že se má užívat nakapaný do oleje. Zvyšuje olej i účinnost nebo jde jen o zamaskování hnusné "naftové" chuti? Přítelkyně si jej dává většinou bez oleje, ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: úte bře 10, 2020 2:19 pm 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

jurajjuraj píše:jak je to vlastne s tim ph? nejspis kvuli dlouhodobemu stresu + jedne vetsi stresove situaci mi vyplo traveni, zhruba tyden sem nejedl nic ( pokud nepocitam treba 3 lzicky polevky v poledne a vecer treba banan ) , vaha zacla jit dolu, dostal sem se nejspis do zacarovaneho kruhu kdy m ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Čaje a maceráty

Předmět příspěvku: Čaje a maceráty
Napsal: úte bře 10, 2020 2:11 pm 

Odpovědi: 106
Zobrazení: 257497

VitekH píše:A není převařená voda vodou destilovanou? Nějak to nechápu, pardon. [mám na mysli vodu ať už z varné konvice, nebo z vařiče] Jinako pokud dostanu chuť na čaj a nechci čekat na onu maceraci - přecejen teprve přecházim k zdravému způsobu žití, tak jsem netrpělivý (s prominutím), tak je mož ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte bře 10, 2020 2:04 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Deane píše:Čo myslíte, zaberie MMS proti koronavírusu? Asi bude dost záležet na stádiu a formě aplikace já osobně vidím spíše lepší preventivní kloktání zředěným CDS.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Velkoobjemové klystýry

Předmět příspěvku: Velkoobjemové klystýry
Napsal: úte bře 10, 2020 2:01 pm 

Odpovědi: 57
Zobrazení: 157926

kate.gru píše:V mém případě je při podání velkoobjemového klystýru zásadní teplota vody. Pokud si změřím vodu teploměrem přesně na 40 stupňů, nemám pak problém přijmout od střeva minimálně 3 litry. Pokud je ale voda chladnější, tak se střeva trochu stáhnou a velké objemy se nedaří. To máte pravdu, t ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Koloidní stříbro

Předmět příspěvku: Koloidní stříbro
Napsal: pon bře 09, 2020 8:34 am 

Odpovědi: 229
Zobrazení: 402044

Jantar píše:Myslím, že v lékárnách už to neprodávají. Ale co tahle? Ta má vodivost jen 1 uS https://www.alfachem.cz/destilovana-voda-pro-technicke-ucely-5-l.html Oni ji mít musejí protože ji používají pro vlastní potřeby když něco míchají a prodává se sice v plastu, ale jde o speciální plast který n ...
Stránka 185 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem