Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 12:18 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1854 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1851, 1852, 1853, 1854, 1855, 1856, 1857 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Banany

Předmět příspěvku: Banany
Napsal: ned bře 07, 2010 8:59 am 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 97771

Xion píše:Ja naopak jem najviac bananov v zime, ked chyba sezonne ovocie. Cez leto zase banany vynechavam, a jedavam sezonne ovocie. Lahko nasytia, a co sa tyka chladu a jin, staci trochu pohnut kostrou a otuzovat sa. Mne sa vidi nelogicke vyvazovat jin a jang stravou, myslim, ze lepsie je ked je st ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Česnek s ovocem

Předmět příspěvku: Česnek s ovocem
Napsal: ned bře 07, 2010 8:57 am 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 70732

Veverka píše:Knihu Dr. Clarka nemám, kouknu se po netu, nicméně by mne zajímalo už teď o jaké parazity jde a jakým způsobem s nimi bojujete ? Možná některé bylinky už používám také a tím ,,cosi" nevědomky likviduji. Sbírám, suším a uskladňuji si jich dost a jsou báječnými pomocníky. Je to kniha hlav ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: ned bře 07, 2010 8:49 am 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

fdh píše:Koukal jsem, že se jí týden melouny z černým chlebem, když je větší hlad. Co je myšleno černým chlebem? A kolik dní a kolik melounů za den provádět očistu ledvin? Chleba bych do toho netahal a stačí jeden opravdu intenzivní průplach, případně ho několikrát zopakovat. Koupíte si tak dva velk ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: ned bře 07, 2010 8:42 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

mohy píše:Tak to mám 1x za sebou už aj ja. Robil som si šanku na večer (od 12:00 som nejedol). Začal som o 21:10 a končil o 22:50. Prvý pohár išiel na 2x, až na tu slanú chuť celkom dobre, o 5 minut prvá defekácia. Druhý pohár išiel na 2x. Prvý krá 500ml, druhých 500ml a asi za 2minutý to zomňa vybe ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Strava po operaci rakoviny prsu.

Předmět příspěvku: Strava po operaci rakoviny prsu.
Napsal: ned bře 07, 2010 8:27 am 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 26608

ibra píše:Dobrý den. Ukončila jsem základní léčbu a momentálně jsem na léčbě hormonální. Ve zprávě z předoperačního vyšetření jsem si všimla Ph krve 5,5, bylo to před rokem a teď bych s tím chtěla něco dělat. Četla jsem o konzumaci lněného oleje a semínek, ale mám obavy z užívání, protože obsahují f ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Strava po operaci rakoviny prsu.

Předmět příspěvku: Strava po operaci rakoviny prsu.
Napsal: ned bře 07, 2010 8:23 am 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 26608

ibra píše:Dobrý den. Ukončila jsem základní léčbu a momentálně jsem na léčbě hormonální. Ve zprávě z předoperačního vyšetření jsem si všimla Ph krve 5,5, bylo to před rokem a teď bych s tím chtěla něco dělat. Četla jsem o konzumaci lněného oleje a semínek, ale mám obavy z užívání, protože obsahují f ...

Napsal: ned bře 07, 2010 8:11 am 

fdh píše:a lymfu dle Walkera? Jde mi o to, ab nebyl organismus moc zatížen. A zda můžu klidně po pár dnech od očisty jater udělat další očistu? Ledviny jdou samostatně, ale lymfa se čistí zase solí přes střeva a to se mi zdá celkem dost. Sůl střeva vysušuje a dle mého názoru to moc vhodné tedy není. ...

Napsal: sob bře 06, 2010 11:15 pm 

fdh píše:Když jsem teď o víkendu provedl očistu jater a za 14 dní bude další, kdy můžu naplánovat očistu ledvin a lymfy? Hodí se to v mezičase očisty jater? Co byste doporučil? A nebo pokud pouze jednu a další nechat na potom, kterou nejdřív? Klidně můžete propláchnout ledviny, ale já to dělám vždy ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: sob bře 06, 2010 11:09 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Xion píše:Nie, ze by mi cisty kefir nechutil, ale tak nejak som si zvykol uz na ovocnu a zeleninovu chut ku kazdemu jedlu, tak ma napadlo, ako ho vylepsit. Taka pomarancova stava by mu mohla pridat prichut a snad ani nenarusi privelmi travenie. Ake ovocie by sa donho hodilo, aby co najmenej narusilo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: sob bře 06, 2010 11:03 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Veverka píše:TIBETSKÁ HOUBA Množí se mi doma mejliky s nebeskou chválou na tibetskou houbu. Občas mne ale polívá zklamání. Houbička je velice šikovná-opravdu ano, ale trvale je schopna uzdravovat jak se zde v mnoha přízpěvcích píše v souladu s jinými stravovacími návyky, než jsou zlozvyky staročeské ...

Napsal: sob bře 06, 2010 10:58 pm 

Mat píše:Ja som sa už odčervil, tak mám snád pokoj. Tak ma napadlo, čo vlastne sposobujú parazity v mozgu, svaloch atd? Mono ludí ich má a ani o tom nevedia a subjektívne im to nevadí. Ďakujem Prakticky celé spektrum běžných i vážných nemocí, od drobných potíží, až po rakoviny.

Napsal: sob bře 06, 2010 10:56 pm 

Veverka píše:Ach tak to nevím, na které parazity funhuje česnek přívětivě. Já s ním má zkušennost na vnitřních i zevních parazitech pozitivní. Nejdou na nás ani klíšťata, komáři........ a vnitřní parazity neznáme u ničeho živého. Například Dr. Clark ve své knize opakovaně varuje před konzumací česne ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: sob bře 06, 2010 10:39 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Nevada píše:Mám chuť na kysané zelí. Mohu si dát to v sáčku z obchodu? Záleží od kterého výrobce, to budete muset otestovat, ale já ho docela běžně používám a nemám s tím žádný problém. Jinak rychlokvašená zelenina pickles, doma vyrobená, je rozhodně lepší, ale je to zase více blbnutí.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kukurica ( alebo kukuričná polenta )

Předmět příspěvku: Kukurica ( alebo kukuričná polenta )
Napsal: sob bře 06, 2010 10:35 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 25325

Sybilla píše:Naši susedia Maďari quinou pestujú a konzumujú často, dávam si ju kamarátkou doviesť keď ide navštíviť rodinku, alebo keď vyrazím na nákupy do Rakúska kúpim ju za veľmi dobrú cenu, tam nie ja taká drahá ako u nás.Takto mám väčší výber medzi psedoobilninami a zaručuje mi to tú pestrosť v ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob bře 06, 2010 10:27 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Veverka píše:Mám za sebou první jaterní kůru a mám lepší pocit na duši. Nicméně ze mne nevyšlo nic z toho co je na předešlé stránce vyfografováno. Za týden na to jdu znovu a snad se postupem času zbavím toho, co tam ve žlučovodech cítím. Držím palce všem, co se do tohoto pustili. Je znát, že je to m ...
Stránka 1854 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1851, 1852, 1853, 1854, 1855, 1856, 1857 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem