Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 6:13 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 186 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Železitý pach niektorých starých ľudí

Napsal: pon bře 09, 2020 8:30 am 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 15225

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Na aku chorobu moze poukazovat toto ? Osoba je hodinu sama v izbr, zavrete dvere. Po prichode do izby citit nieco ako "mastny cesnak".....alsbo zmes cesnaku a cibule s taky mastnym "podmazom".... Tsn pach vydava osoba, neviem ci z pokozky, hlavy, ust (nie, nohy to nie s ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: pon bře 09, 2020 8:26 am 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Tomáš 1 píše:Děkuji moc za odpověď, Jardo. Já mám ještě deficit, skvrna mi zmizí za 4 - 6 hod, tak se to teď hodí. Jen jsem si nebyl jistý, zda (a popř. v jakém množství) to funguje i na viry. U toho předávkování je to docela dobrý indikátor, že má pak člověk dlouho hnědé ruce, něco jako u Cčka na c ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: ned bře 08, 2020 9:33 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Michall89 píše:Jardo a co když mám ty návaly adrenalinu i na dovolené u moře? Jim tak 6x denně a sacharidy na jídlo do 30 gramů a poměrně kvalitně. Budím se celou noc, mám pocit že je to snad horší než doma, když pracuju. Maso, kozí ovci sýry, kefiry, syrovátkový protein, jáhly, pohanka, rýže basmat ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Koloidní stříbro

Předmět příspěvku: Koloidní stříbro
Napsal: ned bře 08, 2020 8:49 pm 

Odpovědi: 229
Zobrazení: 402044

Jantar píše:a pokud bych si to chtěl vyrábět jen na vnější užití tak stačí i ta technická destilovaná voda? Ta je vyráběna poměrně nevhodně a obsahuje částice elektrod které ji přímým proudem elektrické energie ohřívají. Lékárny prodávají i méně vhodnou destilovanou vodu balenou v plastu která sice ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Rozdíl mezi koupenými a doma vyrobenými česenkovými kapkami

Napsal: ned bře 08, 2020 6:18 pm 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 112055

Starsky píše:Ano, máte pravdu. Samozřejmě mám na mysli jen bio citrony bez jakýchkoliv postřiků. Já jen chtěl říct, že použít je i z kůrou je logické, co se týká prospěšných látek. Nakolik ale namletí a vysoká teplota varu znehodnotí všechny tyto látky v citronu i česneku je pro mě také záhadou, pro ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Plicní embolie

Předmět příspěvku: Plicní embolie
Napsal: ned bře 08, 2020 6:15 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 21152

Starsky píše:Já myslím, že si to neodporuje, když to člověk vidí v kontextu. Nejdůležitější je určitě ta část "Vyberte si životní styl". Když člověk dělá pořád ty stejné chyby a doufá, že ho jen ředění krve pomocí pilulek zachrání, tak to může být cesta k daleko větším problémům. To bude podle mě já ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zázvor

Předmět příspěvku: Zázvor
Napsal: ned bře 08, 2020 5:09 pm 

Odpovědi: 34
Zobrazení: 78184

jurajjuraj píše:objednal sem si zazvor z vaseho eshopu a chci se zeptat jak je to s "predavkovanim", cca kolik tech kostek muzu denne snist, nemyslim ze bych to primo zral po hrstech ale treba 5 kostek denne ? ( je mi jasne ze kazda ma jinou vahu ) plus k tomu rano caj se lzicky strouhaneho zazvoru ...

Napsal: ned bře 08, 2020 5:05 pm 

Menma21 píše:Práveže nemam možnosť zohnat si nejake kvalitné domáce skor som myslel z obchodu nejake zo sliepok a tak , má to zmysel aj ked je to kupne z obchodu? Alebo je tam riziko že sa do seba dostanem nejake tažke kovy atd ? Tak z obchodu možná krůtí nebo králičí jiná vidím jako docela problema ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Skutečně zdravá voda - zdroj

Předmět příspěvku: Skutečně zdravá voda - zdroj
Napsal: ned bře 08, 2020 4:31 pm 

Odpovědi: 152
Zobrazení: 330547

jurajjuraj píše:prevaruju ji v hrnci, asi 5L hrnec, naleju studenou ( podle ph metru mela nejakych 7,2 ) , po uvareni a schladnuti sem nameril 8,2 jedna se o klasickou vodu z vodovodu, cim delsi dobu chladla tim se zvedalo ph, meril sem to prubezne a cim chladnejsi tim vyssi ph, cumel sem na to ted ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Koloidní stříbro

Předmět příspěvku: Koloidní stříbro
Napsal: ned bře 08, 2020 4:28 pm 

Odpovědi: 229
Zobrazení: 402044

Jantar píše:a kde berete destilovanou vodu? S tím je nyní velký problém protože ouřady ze SUKLu asi osvítil ve spánku duch svatý a v jejich chytrých hlavách se vylíhnul nápad že když bude destilka na předpis od lékaře norkové si nebudou mít v čem ředit fety a sníží se tím problém. Problém se tím urč ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: ned bře 08, 2020 4:17 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Tomáš 1 píše:A jak je na tom Lugolův roztok versus koronavir? Např. pár kapek na vlhké ruce po umytí? Nebo do vody na umytí mrkve před odšťavňováním? Mohlo by to fungovat, popř. jaký poměr? Mně se asi před půl rokem udělal opar na rtu a hned, jak jsem ho začal cítit, tak jsem použil několikrát 2-3 k ...

Napsal: sob bře 07, 2020 7:18 pm 

Michall89 píše:Mám únavu nadledvin prokázanou trestána kortizolu ze slin a cítím že mi je po hořčíku hur. Chápu dobře možnou reakci těla? Pokud mám nízký kortizol a vysoký večer, tak když dám ráno nebo pres den hořčík , který kortizol ještě sníží a zároveň sníží tlak, tak mi může střílet adrenalin n ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kouření

Předmět příspěvku: Kouření
Napsal: sob bře 07, 2020 7:15 pm 

Odpovědi: 54
Zobrazení: 149486

Alopat píše:Steroidní (pohlavní / stresové) hormony regulují (skrze natriuretické peptidy /systém renin-agiotenzin-aldosteron a reabsorbci / zadržování sodíku), spolu s oxidem dusnatým tlak krve a druh imunitní reakce Th1/2. Kouření a nikotin stimuluje nadledvinky a ty jsou propojeny se štítnou žláz ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Paraziti

Předmět příspěvku: Paraziti
Napsal: sob bře 07, 2020 6:58 pm 

Odpovědi: 269
Zobrazení: 422186

Michall89 píše:Jardo mohl byste sem prosím napsat, jak diagnostikovat parazity, prostě jak to děláte vy nebo byste to udělal? Například krevní testy, testy stolice, kde si to nechat udělat atd. Jde mi komplexní diagnostiku všeho co by potenciálně mohlo škodit v našich končinách. Nejde mi o postupy n ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Jaký je smysl života?

Předmět příspěvku: Jaký je smysl života?
Napsal: sob bře 07, 2020 10:06 am 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 27914

adabo píše:Existujeme pro to, abychom se naučili schopnosti přežít, a tyto zkušenosti poté předali spolu s DNA svým následníkům? Nebo je v tom něco víc? I to je jeden z možných důvodů i když já bych spíše viděl smyslem duchovní růst a postupné odklánění od hmotných statků. Sice občas z dlouhodobého ...
Stránka 186 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem