Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 10:20 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1863 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1860, 1861, 1862, 1863, 1864, 1865, 1866 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned úno 28, 2010 9:14 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

NOWOCAYN píše:pán Jarda, mám k Vám otázku : Z vitamínov B užívate "len" B12 a B6 ( podľa toho čo ste spomínal ) + pangamín. Chcem sa opýtať, prečo práve B6 ( čo sa týka B12, tomu rozumiem ) beriete ešte navyše, a či to odporúčate ľuďom všeobecne. Nebolo by jednoduchšie užívať B-komplex Forte ? Asi n ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: cierny caj

Předmět příspěvku: cierny caj
Napsal: ned úno 28, 2010 9:11 pm 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 9066

Xion píše:Naco sa vlastne pri hnacke pije cierny caj? Ma to vobec nejaky ucinok? Má kontraktivní účinky a stahuje z těla vodu, což je na průjem teoreticky dobré, ale já bych si dal raději kefír, což je mnohem účinnější, srovná to bakterie ve střevě a tím je po průjmu. Jako mladý jsem vandroval po ru ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: ned úno 28, 2010 8:59 pm 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

catcher píše:V souvislosti s tématem "Sedm kroků ke zdraví" dle Dr. Cingroše, Normana W. Walkera a jiných bych chtěl rozvířit diskuzi k praktickému provedení očisty lymfatického systému. Podle výše uvedených pramenů by měla mít nezanedbatelný vliv na celkový detox organismu. Postup dle Dr. Walkera z ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned úno 28, 2010 8:48 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

catcher píše:Co se mě týče, dal bych dvakrát po 1,5 l vody s Epsomskou solí (v 6h a v 8h) v 9:30 1,5 l heřmánku, v 10h čerstvou ovocnou šťávu a v 10:30 rýži s máslem. Takže taková kombinace s pracovním názvem Játrašalána. Konečný verdikt bych ale nechal na Jardovi. Každopádně vnímám jako výhodu, že ...

Napsal: ned úno 28, 2010 8:40 pm 

Xion píše:Mohli by ste trochu upresnit to mnozstvo vody pre 3 a 4 davku, aspon priblizne? To záleží na vás, ale klidně se dá vypít 0,5-1,5 litru, na vyhnání toho bordelu.

Napsal: ned úno 28, 2010 10:17 am 

NOWOCAYN píše:o.k. pán Jarda. Ale ČO vlastne mám hľadať u chemikov a - ako sa k tomu dostať ? Chcem chelátový zinok, ionizovaný horčík ( či draslík - prečítam ešte raz celé vlákno... ), chelátové železo, B 12-tku ( B6-tka je lacná, tú si kľudne kúpim v lekárni )... ale ako sa k tomu dostať prostredn ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Morse vs Jonáš

Předmět příspěvku: Morse vs Jonáš
Napsal: ned úno 28, 2010 9:15 am 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 13394

Marcel píše:Zdravim, Tu navstevnik zo Slovenska. Posledneho pol roka sa snazim zmenit svoju stravu. Skusam sa orientovat podla p. Morseho, ziaka p. Sheltona a viac sa vo svojej strave orientujem na surove ovocie a zeleninu vratane odstavovania s tým, ze vacsi podiel ma ovocie a ovocne stavy. Chcem s ...

Napsal: ned úno 28, 2010 8:59 am 

Xion píše:Ano, Jarda tu raz spominal taku falosnu Sanku s Epsomskou solou a pitim vacsieho mnozstva vody. Takze myslite, tretiu a stvrtu davku soli pit s velkym mnozstvom vody a ostat pit este chvilu potom, az potom sa najest? Ano, třetí a čtvrtou dávku dost zapít čistou vodou, to naprosto vyčistí s ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: ned úno 28, 2010 8:51 am 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

Xion píše:Isiel by pouzit ako nahrada Epsomskej soli pri Ociste Jater, alebo toto uz nie? Ako nahrada Epsomskej soli v remineralizacnom kupely so sodou a himalajskou solou v pohode? Průjem by určitě vyvolal v tom není problém, ale s tou sírou to je určitě lepší a u této látky navíc nemám dostatečně ...

Napsal: sob úno 27, 2010 11:21 pm 

catcher píše:Tak jsem si to včera a dnes po dvou týdnech zopakoval. Příprava, postup, průběh a výsledek stejné jako poprvé. Zase solidní dávka kamínků (pár jich bylo dokonce větších než minule) a nějaký volný cholesterol. Zdá se, že je tam toho ještě dostatek, ale prozatím nevidím problém opakovat o ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: ZUBY + PLOMBY

Předmět příspěvku: ZUBY + PLOMBY
Napsal: sob úno 27, 2010 11:06 pm 

Odpovědi: 181
Zobrazení: 313528

ditac píše:Jaka je tedy dobra zvykacka?Po tom,co jsem precetla tyto clanky jsem zvykat prestala: http://karolinaloskotova.blog.cz/0809/a ... ide-miluji http://karolinaloskotova.blog.cz/0811/a ... jako-krysy To by jste musela vynechat vše okolo sebe a to se nedá. Prostě si vyberte takový druh, který ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Vysoký tlak, cholesterol a deprese

Předmět příspěvku: Vysoký tlak, cholesterol a deprese
Napsal: sob úno 27, 2010 10:59 pm 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 231080

Iveta píše:Dobrý den,měla jsem se Vám ozvat,protože jste mi doporučil užívat magnesium.Užívala jsem ho asi 14 dní 6 tablet ráno a 6 tablet večer,ale prujem jsem nedostala.Potom jsem ho na 14 dní vynechala protože jsem brala antibiotika,a teď ho zase beru 14 dní.I když nemám prujem bojím se jestli to ...

Napsal: sob úno 27, 2010 10:45 pm 

NOWOCAYN píše:Ďalšia otázka, ktorá mi teraz preblesla hlavou : čo tak rozpustiť gram práškového vit. C v 1dcl stredného prúdu uriny ( ktorá obsahuje aj enzýmy a čokoľvek hodnotné... ), vypiť to, a potom zjesť takú "menšiu" rajčinu ( nemám namysli Cherry, sú veľmi drahé...neprosím ) ? O čo to bude le ...

Napsal: sob úno 27, 2010 10:42 pm 

NOWOCAYN píše:To Jarda : Pán Jarda, prosím Vás, poviete mi na koľko Kč Vás výde strava + doplnky výživy na mesiac pre Vás - ako jednu osobu ? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď. A ešte jedna otázka - dá sa železo doplniť aj pichaním klincov ( ak áno, koľko klincov ? ) do jablka na noc ? Lebo niektoré kl ...

Napsal: sob úno 27, 2010 10:32 pm 

NOWOCAYN píše:Pán Jarda, odporúčate trstinovú melasu ako zdroj železa. Ale nespomínate železo v chelátovej väzbe. Polievková lyžica trstinovej melasy obsahuje okolo 3,5mg železa ( denná dávka je okolo 15mg ), nezdá sa mi to výhodné...ani cenovo. Navyše, keď som objavil na internete železo v chelátov ...
Stránka 1863 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1860, 1861, 1862, 1863, 1864, 1865, 1866 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem