Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 10:19 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1865 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1862, 1863, 1864, 1865, 1866, 1867, 1868 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát úno 26, 2010 11:02 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jindra píše:Jaroslave čekal jsem, že farmaceutický chlorid hořečnatý dáte tady do vlákna inzerce - uvažujete o tom, prosím Vás? Pokud ne, taky bych Vás poprosil formou SZ, protože klasika z lékárny obsahuje pouze 10% účinné látky, ufff Ano, dám to do inzerce, ale nějak pořád bojuji tím časem, tak, t ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát úno 26, 2010 9:53 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Inka píše:Dobrý den, dočetla jsem se zde, že hořčíkem lze rozpustit vápenaté usazeniny v těle. Působí to i na oblast páteře? Měla jsem silní bolesti hlavy a po různých vyšetřeních nakonec zjistili, že je to od krční páteře, na rentgenu mi zjistili výrůstky, spondilózu, chondrózu, což je mimojiné i p ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pát úno 26, 2010 9:45 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Inka píše:děkuji za radu a názor. Tak MMS jsem ode dneška opravdu raději přerušila, jelikož už se skoro ani nemohu podívat na ty láhvičky. Co se týče očisty, jsem si její potřeby vědoma, minulý týden jsem dělala první očistu jater, příští víkend chystám druhou. Domnívala jsem se, že jsem více pročiš ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: ZUBY + PLOMBY

Předmět příspěvku: ZUBY + PLOMBY
Napsal: pát úno 26, 2010 7:35 am 

Odpovědi: 181
Zobrazení: 313528

NOWOCAYN píše:to Jarda : Ja len nerozumiem - čo je prirodzené na žuvaní žuvačky ? Po prvé - žujete nejakú špeciálnu bez chémie ? Lebo sa rýchlo rozpadajú v ústach ( také Orbit ), takže by to bolo dosť nezdravé ich "jesť" niekoľko denne... A po druhé - žalúdok čaká potravu, keď človek žuje... začne v ...

Napsal: čtv úno 25, 2010 9:24 pm 

Xion píše:Napadlo ma, pridat roztok MMS do rozprasovaca a poprasit tym uskladnene citrusove plody, napriklad pomarance, citrony, grepy. Ked sa to bude robit kazdy druhy den, zabrani to plesniveniu a predlzi trvanlivost? Casto totiz v akcii nakupim vela citrusovych plodov, a potom ma vzdy mrzi, ked m ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: ZUBY + PLOMBY

Předmět příspěvku: ZUBY + PLOMBY
Napsal: čtv úno 25, 2010 9:20 pm 

Odpovědi: 181
Zobrazení: 313528

NOWOCAYN píše:Ďakujem pekne za odpoveď, od budúceho týždňa ( po skončení aktívnej kúry MMS... prejdem na udržovaciu - 2x týždenne ) začnem experimentovať s vit. C, tak, ako odporúčate na Vašej stránke. Ale jedno mi nejde do hlavy.... akoto, že nemáte jedinú plombu, keď ste dajme tomu do 25-ťky nežil ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: čtv úno 25, 2010 9:15 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

laco píše:zdravim po tyzdni, tak od tej minulej stredy kedy prislo to spontnanne vyprazdnenie, tak sa to deje kazdy den ( raz lepsie raz slabsie) , cize super, robim urinove klystiry (zatial iba 3) , a ma to ine grady ako voda , nafukovanie ako kedy , raz viac raz menej , celkovo je to lepsie , a hl ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv úno 25, 2010 9:06 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Sybilla píše:Ak zoberieme do úvahy prácu pani Budwig, vychádzajme z jej ponímania tukov. Neviem presne zistiť kedy sa začali vyrábať také hnusy ako je nízkotučný tvaroh a iné nízkotučné umeliny, ale v polovici 50-tych rokov keď publikovala, zrejme ešte neboli a pani Budwig pracovala s normálnym nepa ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: čtv úno 25, 2010 8:51 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Jasně. Tak oddych. Vypadalo by to na to větší množství červené řepy (sterilované) kterou jsem měl. Ráno byla zbarvená i stolice. Člověk nesmí být hned ze všeho vyplašený a pokud mě nic nebolí, je vážnější problém málo pravděpodobný, nicméně vás asi moc neuklidním, protože pokud byla st ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv úno 25, 2010 8:44 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Mat píše:Hmm. Keby jej to náhodou zistili tie,zvápenatelé, vo vačšom množstve resp. nadpriemrne velké, tak to zabráni vykonaniu tejto očisty? Alebo sa to dá rozpustit velkou dávkou horčíka alebo grepovou štavou? ďakujem Nebrání, dají se opravdu rozpustit hořčíkem a asi by fungovala i ta grepová šťáv ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: čtv úno 25, 2010 8:40 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

ditac píše:Dobry den,chystam se take koupit RO 75 GPD.Procetla jsem vlakno,takze uzivani je mi jasne,ale v instalaci a pouzivani mam nejasnosti.Firma na Vasich strankach doda kompletni sadu a ja potrebuji pouze baterii.Muze to byt pouze jednoduchy ventil jako k pracce?Nemam samostatnou kuchyn,takze ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: čtv úno 25, 2010 8:27 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

gonzales01 píše:Do ořechového mléka dávám sezam/mák, dýňové semínko, mandle/lískové ořechy/vlašské ořechy, paraořech, kokos. Nedávám všechno najednou, střídám ruzné kombinace každý den (dle doporučení Jardy z hlavní stránky u jídelníčku). Směs oříšků a semen (na 1 osobu/den dávám zhruba tak 50g) dám ...

Napsal: čtv úno 25, 2010 6:58 pm 

NOWOCAYN píše:To Jarda : Pán Jarda, keď som omylom vypil stredne veľký glg 10 percentného roztoku kyseliny citrónovej, hrozí mi niečo ? Chcel som to rýchlo zapiť rozpustenou sódou bikarbónou, ale včera som vyničil všetky tri tégliky na kúpeľ...tak som vypil 2 dcl vody + 3dcl ( rýchlo uvareného a 10 ...

Napsal: čtv úno 25, 2010 6:53 pm 

Jana píše:Ještě pri jistotu - braní zinku, vitamínu E a hořčíku nijak MMS neovlivní? Pouze umělý vitamín C? Tedy pomeranče, citrony apod. můžu jíst? Díky Jana Kovové prvky MMS přednostně likviduje, čili zinek i hořčík bych na nějakou dobu asi vynechal, ale zásadní vliv to zřejmě nemá. Přednost to dá ...

Napsal: čtv úno 25, 2010 6:48 pm 

Inka píše:Po zkušenosti s MMS, kdy mám opravdu hodně nepříjemné reakce a jsem tedy pravděpodobně dost zamořená breberkami, jsem se rozhodla ještě užívat nějaké bylinné preparáty proti parazitům (ořešák,pelyněk atd.). K antihelmintikum bych pristoupila pripadne az pozdeji, kdyby se stav nelepsil. Cht ...
Stránka 1865 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1862, 1863, 1864, 1865, 1866, 1867, 1868 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem