Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 9:44 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1866 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1863, 1864, 1865, 1866, 1867, 1868, 1869 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: ZUBY + PLOMBY

Předmět příspěvku: ZUBY + PLOMBY
Napsal: čtv úno 25, 2010 3:16 pm 

Odpovědi: 181
Zobrazení: 313528

NOWOCAYN píše:Neviem či to patrí do vlákna "Stavba nových základov", ale píšem to sem. Zistil som veľmi zaujímavú vec... ktorú si neviem vysvetliť. Mám dve plomby, jednu na hornej stoličke, druhú na dolnej ( sú na opačných stranách ), a keď jem potraviny, zuby ma nebolia...No nie vždy... Zvláštne to ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Cysty v tele

Předmět příspěvku: Cysty v tele
Napsal: čtv úno 25, 2010 3:07 pm 

Odpovědi: 161
Zobrazení: 384753

vendy píše:díky , mohl by jste být konkrétnější ohledně té sirné patlanice?? Musíte více číst a teprve poté, co to opravdu nenajdete, tak se ptát, já sice každému odpovídám, ale co takhle používat vyhledávání. Tady to máte snad dost konkrétně,

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Crohnova choroba

Předmět příspěvku: Crohnova choroba
Napsal: čtv úno 25, 2010 3:02 pm 

Odpovědi: 86
Zobrazení: 194373

dgm píše:Jardo, az nebudete nekdy vedet, co s volnym casem, tak doporucuju tuhle diskuzi, vsech 9 stran: http://forum.crohnclub.sk/viewtopic.php?t=977 ti nemocni lidi tam si ani myslenkou nepripusti, ze by to mohlo jit jinak, nez leky a operacemi. Tuto stránku sice neznám, ale předpokládám, že se ne ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv úno 25, 2010 2:46 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Denny píše:Troufám si tvrdit, že je to dokonce zbytečné. Já jsem sono vyšetření podstoupil, přičemž mi po vzájemné dohodě vyšetřující MUDrc kontroloval žlučník a játra a poté konstatoval, že se očisty nemusím obávat, protože tam mám jen písek No a výsledek si můžete prohlédnout na předcházející strá ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: čtv úno 25, 2010 11:18 am 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

ditac píše:Dobry den,muzete tuto metodu rozvest,prosim.Nebo me navest na spravny link.Snazila jsem se hledat...Dekuji Nejde vlastně o nějakou zázračnou metodu, ale o rozpouštění anorganického vápníku, usazeného v tkáních, pomocí kyseliny salicylové obsažené v grepech. Podobného efektu se dá dosáhnou ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vysoký tlak + problémy s očima

Předmět příspěvku: Vysoký tlak + problémy s očima
Napsal: stř úno 24, 2010 10:13 pm 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 77613

Nevada píše:Děkuji ..a ještě. Je v mém stavu dobré pojídat denně sirnou patlaninu? To záleží na vaší chuti, já ji dávám vždy do snídaně a mnohdy když mám pacienta, tak s tím vydržím i do 19 hodin večer zcela bez potíží a hladu. Jde to různě dochutit a aplikovat téměř do každého ovocného i zeleninové ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: stř úno 24, 2010 8:10 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:Čím sa dá efektívne odstránit opuch tváre,(najmarkantnejší nad pravým viečkom), po prebdenej noci? No už nebudem čítat pred spaním, tie myšlienky mi nedali spat...ani med to nevyriešil. Ďakujem Nejlepší je studená voda, nebo vlastní urina a pak samozřejmě normálně spát a nemusíte nic řešit.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: stř úno 24, 2010 8:02 pm 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

Xion píše:I Rimania to robili pri obzerskych seansach. Jindra, fyziologicky je to v poriadku, ale eticky si myslim, ze nie. Tvoje usta by mali byt ako svatyna, a to, co cez ne prejde, kontroluje psychika. Ked uz si dozicis, nechaj to tak. Ked to robis obcas, tak to nevadi, ved od toho mame vnutorne ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: stř úno 24, 2010 7:54 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

haddock píše:jake orechy byste doporucil pouzit pro vyrobu orechoveho mleka/masla pomoci Angela? a co mam vlastne ocekavat na vystupu do nadoby pro stavu a do nadoby pro vlakninu? Angel umí jakékoliv, takže zcela podle vaší chuti. Do nádoby pro šťávu teče ořechové máslo, taková mastná pasta a do nád ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř úno 24, 2010 7:50 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Mat píše:Je nutné íst na sono, pred touto pečenovou očistou? Mám na mysli starších ludí 70+, aby sa tam náhodu neobjavil nejaký velký kamen resp. niečo iné, čo by mohlo ev. znemožnit túto procedúru. Ďakujem Nutné to není, ale takto má člověk větší jistotu a menší strach, což nikdy není k zahození. N ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř úno 24, 2010 7:45 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

haddock píše:sirnou patlaninu nyni pojidam uz cca mesic (s asi 5denni prestavkou kvuli jaterni ociste). muzu SP konzumovat nadale, nebo by se mela delat delsi pauza? Tu můžete jíst denně celý život a ani ta přestávka na očistu jater nemusí být delší než očista, již druhý den po očistě ji klidně může ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vysoký tlak + problémy s očima

Předmět příspěvku: Vysoký tlak + problémy s očima
Napsal: stř úno 24, 2010 6:17 pm 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 77613

Nevada píše:Dnes jsem ráno vstala a cítila jsem, že mám velmi nateklé ruce a nohy. Celkově jsem dnes velmi unavená a nateklá. Mám 2. den silnou menstruaci a včera jsem neměla čas si v poledne udělat salát, tak jsem zašla do školní jídelny a dala jsem si 5 knedlíčků z kvasnicové polévky a asi 5 malýc ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Crohnova choroba

Předmět příspěvku: Crohnova choroba
Napsal: stř úno 24, 2010 6:10 pm 

Odpovědi: 86
Zobrazení: 194373

vendy píše:Zdravím Jardo Měl bych na Vás jeden dotaz , mojí příbuzné diagnostikovali Crohnovu chorobu, jaký postup léčby by jste zvolil Vy?? Já bych to viděl na pravidelné výplachy střev a dietu, dá se tohoto onemocnění zbavit úplně, protože doktoři co si budem povídat jí řekli , že to má na dosmrti ...

Napsal: stř úno 24, 2010 6:05 pm 

demi píše:Milý pane Jardo, u gynekologa mi byla zjištěna 9 cm velká cysta. Jednoznačně mi bylo doporučeno jít co nejrychleji na operaci. Do této doby jsem se snažila věc řešit homeopaticky kapkami Joalis (hypofydren, mezenchym). Můžete mi poradit i jiné než takto drastické řešení situace? Mám velké ...

Napsal: stř úno 24, 2010 6:00 pm 

vendy píše:a co takhel tukové bulky , dá se jich zbavit jiným způsobem než chirurgicky? Určitě, pokud budete pravidelně dopřávat tělu to, co dostat má, budete překvapen, co všechno zmizí s čím by jste ani ve snu nepočítal. Právě sirná patalnice toho umí opravit v těle opravdu hodně.
Stránka 1866 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1863, 1864, 1865, 1866, 1867, 1868, 1869 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem