Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 9:40 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1867 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1864, 1865, 1866, 1867, 1868, 1869, 1870 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř úno 24, 2010 5:55 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Denny píše:Glauberka nezatěžuje ledviny o nic víc, než kuchyňská sůl používaná tebou při šance, spíše naopak. Při jaterní a žlučníkové očistě používám obě soli, nevšiml jsem si při tom jakéhokoliv zatížení. Výsledek očisty je vždy perfektní Hezký den Jakákoliv sodíková sůl samozřejmě tělu vadí, přip ...

Napsal: stř úno 24, 2010 5:20 pm 

haddock píše:v jakych intervalech lze ze zacatku provadet jaterni ocistu? po vikendovem prvnim pokusu se mi totiz zintenzivnilo piskani v usich, coz mi nesedi k blahodarnemu vlivu na nervovou soustavu, ktery ma ocista prinaset Zpočátku se dá jet tato kůra po 14 dnech, až do té doby, kdy nic nevycház ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Krevní testy

Předmět příspěvku: Krevní testy
Napsal: stř úno 24, 2010 5:17 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 62147

Inka píše:Dobrý den, ráda bych se zeptala na doporučení na jaké vitamíny/minerály se nenechat otestovat v krevních rozborech. Jsem už téměř dva roky na syrové stravě, bez živočišných produktů, postupně i praktikuji různé očisty organismu atd., mnohé věci se zlepšily, ale stále se některé věci neposu ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř úno 24, 2010 2:16 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Mat píše:Ked sa robí klystýr dlhšiu dobu súčasne cca 60 - 70 dní, tak aká má byt optimálna pauza? Ďakujem Bohatě stačí týden, nebo dva, ale u urinových klystýrů to ani není nutné.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: stř úno 24, 2010 2:14 pm 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

Jindra píše:Jaroslave výplach žaludku jsem se již dle Vašeho návodu naučil a myslím, že jej umím dokonale, není problém během pěti minut žaludek krásně pročistit. Za návod Vám děkuji. Teď se přiznám, že výplach asi občas "zneužívám", ale asi je to lepší než ponechat obsah žaludku tak, jak je; upřesn ...

Napsal: stř úno 24, 2010 1:58 pm 

zuzis píše:Děkuji za odpověď. Co vychází ze mě jsou zelené kousky, ale nejsou tvrdé a to smetí, připomínající nastrouhaná jablka. Myslím, že to je ten cholesterol, co se nestačil zformulovat do kamínku, jak se o tom píše. Myslela jsem si, že vina budou střeva. Udělala jsem si třikrát po sobě klystýr ...

Napsal: stř úno 24, 2010 1:55 pm 

Mirabelka píše:Dobrý večer! Velice mě zaujal váš web a jestli budete pořádat kurz, tak se hlásím. Ale chci se teď zeptat, jaká je situace na trhu s tou epsomskou solí. Našla jsem Magnezii sulfas hepta. od f. Tamda - mají to většinou na netu vyprodané. Máte někdo zkušenosti s koupí přímo v lékárně??? ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř úno 24, 2010 1:49 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

NOWOCAYN píše:Zaujíma ma, či sa mliečne výrobky ( myslím tie neškodiace - surová bryndza, kefír... ) "nebijú" s urinou. Totiž sa venujem urinoterapii už skoro 2 roky ( takmer úplne ale len orálne ), a neviem ( alebo skôr nechcem ) si už predstaviť, žeby som nepil každé ráno strednú prúd rannej uriny ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: stř úno 24, 2010 1:39 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Dobře. Včera se v moči objevila krev (moč zbarvená do červena). Dnes ráno ještě víc. Dřív se to ještě nestalo. Mohlo by to mít něco společného např s tím mákem, ostropestřcem, dlouhodobějšímu braní (několik týdnů) vysokých dávek hořčíku nebo jaký je váš názor? Ani jedno ledviny, nebo m ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř úno 24, 2010 9:11 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Xion píše:Vsimol som si, ze maju dve verzie, jedna ma 100 jednotiek a jedna 500. Pri oboch je uvedene, jedna tableta denne, a ze sa nema prekracovat uvedene davkovanie. Tomu nejak nerozumiem. V tom nic nehledejte, denní potřebná dávka je pouze 1 mcg, čili v prvním případě budete brát 100 násobek den ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Krenova kasicka

Předmět příspěvku: Krenova kasicka
Napsal: stř úno 24, 2010 9:05 am 

Odpovědi: 28
Zobrazení: 47686

Xion píše:Jarda, Vy ked doporucujete jednu kavovu lyzicku tejto kasicky, to mate na mysli priblizne 1/4 cajovej? Nedavno tu totiz niekto hovoril, ze cajova a kavova je to iste, ze ta, co sa zvykne oznacovat ako kavova, teda ta najmensia, je dezertna. Cize, Vy ked pouzivate tento termin, mate na mysl ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte úno 23, 2010 11:07 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Inka píše:Pokud by to bylo možné, ráda bych také poprosila o kontakt na Oberon/salvii. Po krátké zkušenosti s MMS zjišťuji, že mám v sobě asi hodně přemnožených nežádoucích věcí, a na některé nemusí MMS zabírat. Tak bych se ráda nechala otestovat. Kontakt na člověka, který tato vyšetření provádí mát ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte úno 23, 2010 10:49 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mikeš píše:To je docela možné s tou infekcí. Co se týče Oberonu, jaký je vlastně Váš názor na něj? Existuje spousta lidí, kteří to chválí,na druhou stranu se píše, že je to všechno jeden velký podvod..Takže bez zkušenosti s ním člověk jen těžko pozná, kde je pravda.Hodně asi taky záleží na tom,kdo t ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Koreniny

Předmět příspěvku: Koreniny
Napsal: úte úno 23, 2010 7:41 pm 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 17540

Mat píše:Ako sa dá použit čerstvý zázvor a fenikel? Ďakujem Čerstvý zázvor nastrouhaný i nakrájený fenykl se dají přidávat jak do salátů, tak se z nich dá dělat čaj. Velice dobrý je čaj z jedné lžičky kurkumy a strouhaného zázvoru, který můžete přisladit medem, dobře vás prohřeje a je mimořádně zdra ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Rýže

Předmět příspěvku: Rýže
Napsal: úte úno 23, 2010 7:36 pm 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 17014

Mat píše:Vadí ked do ryže primiešam med,škoricu a cesnak súčasne? Je normálne, že med u mna niekedy vyvolá pálenie záhy? Ďakujem Já osobně doporučuji jíst med pouze samostatně a do ničeho ho nemíchat. Je výborný těsně před spaním a dobře se po něm spí. Jinak ta vaše kombinace není špatná, ale med mů ...
Stránka 1867 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1864, 1865, 1866, 1867, 1868, 1869, 1870 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem