Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 9:43 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1868 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1865, 1866, 1867, 1868, 1869, 1870, 1871 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte úno 23, 2010 6:14 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

NOWOCAYN píše:To Jarda : Pán Jarda, mám vážny záujem začať svoje telo prikrmovať väčšou dávkou vit. C ( doteraz beriem denne len 500mg Vit. C Acerola od firmy Walmark ), ale klasická kyselina l-askorbová ( či už prášok alebo tabletky ) je kyselinotvorná, ak ju budem brať dajme tomu 3g denne. Alebo s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: úte úno 23, 2010 6:05 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Jindra píše:Na vitariánském fóru dal Xion velmi zajímavý odkaz týkající se lněného semínka i patlaniny a díky tomu jsem si upřesnil své znalosti, díky Xione. A teď se potřebuji zeptat: - je absolutně zakázaný cukr (no, jakožto bílému jedu se mu tak jako tak vyhýbám), ale tím se myslí cukr vyráběný, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: úte úno 23, 2010 5:54 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

NOWOCAYN píše:Zaujíma ma, či je lepšie kúpiť "kokosové plátky", alebo "strúhaný kokos" - nakoľko sa mi zdá ( teoreticky ), že strúhaný kokos by mohol viac oxidovať, než kokosové plátky, pri ktorých navyše lepšie rozpoznať kvalitu kokosu ( i keď vždy kupujem len bio ). Ide o to, že z kokosových plátk ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: úte úno 23, 2010 5:52 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

lev píše:Díky za odpovědi. Ještě bych se chtěla zeptat v čem jsou větší dávky lněneného seminka nebezpečně? Jeden čas jsem totiž jedla dvě lžíce lněného semínka rozmixovaného v malé dávce vody skoro denně. Lněné semínko má vysoký obsah lignanů, které velice silně ředí krev a po požití vysoké dávky s ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte úno 23, 2010 5:46 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

zuzis píše:Ahojky všem. Provádím očistu jater podle Cingroše. A jsem zatím v rozpacích. Kůry provádím po 14ti dnech intervalech. První kůra proběhla v pořádku. Hodně toho vypadlo, ale kaménky jsem žádné nenašla. Druhá kůra byla lepší, vypadlo toho méně, ale přidala se bolest žlučníku po půlnoci asi ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte úno 23, 2010 5:35 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Denny píše:Od: Jarda Odesláno: čtv lis 12, 2009 9:21 pm Komu: Denny Zpráva Tento postup očisty jater jsem dosud nikde neviděl. Je to tedy na můj vkus dost razantní, ale pokud to má ten přítel vyzkoušené, tak proč ne. Já bych raději vyzkoušel méně drsnou metodu, kterou popisuje J. Cingroš v knize Sám ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Ftaláty, rtuť a jiné

Předmět příspěvku: Ftaláty, rtuť a jiné
Napsal: úte úno 23, 2010 4:40 pm 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 41258

Denny píše:Dá - přečti si například toto: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1519 To jsou opravdu čerstvé a velice zajímavé informace, alespoň je vidět, že člověk má stále co nového objevovat. Je pravdou, že oblast zubů příliš nestuduji, protože mám zuby zcela zdravé i ve svém relativně sl ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte úno 23, 2010 4:35 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Inka píše:Tak jsem po krátší pomlce vyplnění jaterní očistou opět přešla na užívání MMS a asi dala jsem si trochu větší dávkování - 4 kapky po půl hodině až hodině. Celkem jsem takto vzala dnes 6 dávek (nejdříve 4, pak dvě hodiny pauza nebyla jsem v kanceláři a pak další dvě). Nicméně už je to asi h ...

Napsal: úte úno 23, 2010 4:29 pm 

Mikeš píše:Tak jako další budoucí uživatel MMS se ptám,zda byste mi, Jardo,neposlal kontakt,kde jej sehnat (nejlépe morava-Brno atd.) Ještě se chci zeptat,jen tak na okraj,ani to vlastně tak nesouvisí se zdravím - jsem příznivec nádechového potápění, ale mám velký problém s vyrovnánáním tlaku v jedn ...

Napsal: úte úno 23, 2010 4:20 pm 

Mat píše:Je to zvláštne, naviac ja osobne to robím napr. tak, že si dám 20 kvapiek a po pol hodine dalších 20 a na lačno. Tá hnačka neprichádza hned, ale po cca 2 hodinách. Nechcem to velmi dávat počas celého dna postupne, pretože to by ma tá hnačka mohla otravovat aj v noci a to by mi fakt vadilo. ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: úte úno 23, 2010 4:13 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Denny píše:Nemusíš vyvářet irigátor, ale vlastní urinu ano. Nemyslím si, že je rozumné, vzhledem k pravdepodobné vysoké zamořenosti těla (jak sám píšeš), z jedné strany vyloučené baktérie a viry - druhou stranou do těla vracet Klystýry za pomocí vlastní vyvařené uriny jsou daleko účinnější. Mám vyzk ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Symbionty, naše soukromé vojsko

Předmět příspěvku: Symbionty, naše soukromé vojsko
Napsal: úte úno 23, 2010 4:04 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 100564

Xion píše:Priznam sa, ze tomu nerozumiem, a tak si to precitam este raz a lepsie. Keby islo len o pH, tak rovnaky efekt ma aj zasadotvorna stava, alebo soda. Ale po MMS casto z ludi zacnu odchadzat kvanta hlienov, a potom sa citia lepsie. Mne sa na MMS ozvali uplne stare loziska, co som mal od detst ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: úte úno 23, 2010 3:49 pm 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

Jana píše:fdh píše: takže uděláte třeba 0,3l mrkve a pak do šťávy přímo přidáte ořechové mléko? Dalo by se to prohnat ještě celé mixerem? Vadil by postup kdy udělám mléko v mixeru (z vody) a poté přileju ke šťávě? Asi nevadil, ale já to dělám rovnou v odšťavňovači, kde při lisování mrkve rovnou přis ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Hubnuti

Předmět příspěvku: Hubnuti
Napsal: pon úno 22, 2010 11:37 pm 

Odpovědi: 108
Zobrazení: 278391

permonicek píše:Dobrý den. Tak jsem si nechala změřit tuk a bylo mi zjištěno, že jsem měla jenom 1 kg tuku !!! Je to vůbec možné?? nyní po jezení hodně kyselinotvorné potravy (ořechy) jsem nabrala na 3 kg tuku, ale víc to ani nejde, protože se mi začínají ozývat různé záněty. Taky mám teď docela vys ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vysoký tlak + problémy s očima

Předmět příspěvku: Vysoký tlak + problémy s očima
Napsal: pon úno 22, 2010 10:30 pm 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 77613

Nevada píše:Moc děkuji. Jen ještě pro upřesnění. Ředkev a meloun - jakéko-li druhy? Jelikož jsem si dovolila vysadit léky - na vysoký tlak a antidepresiva - a náhodou se budu cítit špatně - na to mohu vyzkoušet také to "v nouzi?" Jinak - pokud dodržuji Váš jídelníček a některé očistné techniky, kter ...
Stránka 1868 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1865, 1866, 1867, 1868, 1869, 1870, 1871 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem