Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 9:11 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1869 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1866, 1867, 1868, 1869, 1870, 1871, 1872 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Rajciny-rajčata

Předmět příspěvku: Rajciny-rajčata
Napsal: pon úno 22, 2010 8:40 pm 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 44298

Host píše:Taky bych si bez rajčat nedokázal zeleninový salát představit, ale zajímá mě ten kokos. Používám do salátu i cca polévkovou lžíci bio panenského kokosového oleje (tuku), ale ta 300ml pixle je celkem drahá kdežto strouhaný kokos stojí pakatel. Jaký je mezi nimi rozdíl chuťově i z nutričního ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vysoký tlak + problémy s očima

Předmět příspěvku: Vysoký tlak + problémy s očima
Napsal: pon úno 22, 2010 8:33 pm 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 77613

Nevada píše:Dobrý den, Jardo, chtěla bych se zeptat, co byste doporučoval ve Vámi předepsaném jídelníčku pozměnit pro úpravu vysokého tlaku. Na jaké potraviny a šťávy se mám nejvíce zaměřit? Vysoký tlak je čistě záležitostí překyseleného krevního řečiště. Krvinka má větší průměr, než krevní vlásečni ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Symbionty, naše soukromé vojsko

Předmět příspěvku: Symbionty, naše soukromé vojsko
Napsal: pon úno 22, 2010 8:19 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 100564

Xion píše:Hmm, ked ta citam ten clanok, tak potom by MMS nemalo pomahat, ved ono likviduje pracu symbiantov, plesne, ktore sa snazia prepravovat toxiny, a patogeny, ktore si telo samo pozvalo z vonkajsieho sveta. Takisto narusa cyklus symbiantov, ved nici virusy. To si ten článek raději přečtěte zno ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pon úno 22, 2010 7:56 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

PetrMaly píše:Dobry den, dnes jsem zakoupil klystyr a mam par dotazu. Nevim jestli muzu pouzit svou urinu vzhledem k pravdepodobne vysoke zamorenosti tela a za druhe jestli je treba klystyr vyvaret kvuli desinfekci nebo postaci jen oplachnuti teplou vodou. Pri pouziti cintronu pri Vasi doporucene ku ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon úno 22, 2010 7:50 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:Ked mi dávka 40 kvapiek nevyvolá hnačku znamená to snád, že MMS nefunguje ako má alebo funguje bez ohladu na to či hnačku vyvolá alebo nie? Už sa mi stalo, že pri dávke 40 sa dostavila hnačka a aj vobec. Ďakujem Organizmus se postupně čistí a po určité době budete schopný vypít klidně 100 a ...

Napsal: pon úno 22, 2010 7:46 pm 

Jana píše:Co se týče MMS, pane Zajíčku, mám dotaz, jestli vyjde na stejno hodit do sebe samotné MMS a zapít ho vodou, nebo to MMS nalít do sklenice vody a to pak ihned vypít? Děkuji zdravím Jana Já se domnívám, že po stránce chemické reakce je to naprosto jedno, spíše jde o snášenlivost jednotlivce. ...

Napsal: pon úno 22, 2010 7:39 pm 

NOWOCAYN píše:ku MMS : stačí na jednu dávku 10 aktivovaných kvapiek ? Lebo dnes som už na 10-tich ( dal som si to 4 krát za deň ) a už cítim MMS všade... už ho začínam piť s trochou odporu... nemám odšťavovač zatiaľ, takže si to musím vytrpieť len s vodou... To je otázka, na co to má stačit. Obecně ...

Napsal: pon úno 22, 2010 7:31 pm 

NOWOCAYN píše:to Jarda : A ked nie som stresák, ale som človek silne nešťastný ? Na čo vplýva nešťastie - čo ničí ? Lebo nešťastnejšieho ako som ja pravdepodobne nepoznáte - to je dan za to, že som pochopil Osha, že sa zdravo stravujem a ľudia sa mi za to smejú, že som v sexe totálne bez zábran ( a ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: pon úno 22, 2010 6:33 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

lev píše:Zdravím. Chtěla bych se zeptat, jak dostat do těla omega 3 masné kyseliny? Vím, že na to doporučujete patlanici, ale to se mi ted nehodí, protože jsem dost zahleněná. Můžu třeba žvýkat lněné semínko nebo to nemá žádný význam? Xion vám to napsal dobře, patlanice skoro nezahleňuje a žvýkat ln ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: pon úno 22, 2010 5:47 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

NOWOCAYN píše:Chcem sa opýtať každého, kto mi bude vedieť odpovedať, na túto otázku : Denne prijímam niekoľko kalórií, zatiaľ mi ich číslo vyhovuje. Chcem ale pomaly upúšťať od strukovín, a od živočíšnych tukov ( maslo, i keď domáce a nepasterizované z overeného zdroja... ). Zatiaľ ale nechcem zníži ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon úno 22, 2010 5:39 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Xion píše:Jarda, ten vitamin B12, co doporucujete rozpustit pod jazykom, je nejaky specialny? Alebo staci kupit lubovolnu tabletku, a nechat ju rozpustit pod jazykom? Není to zase nic tak speciálního a dá se běžně koupit, jde konkrétně o tuto verzi, http://www.docsimon.cz/zbozi/nature-s-b ... 00x-50 ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon úno 22, 2010 5:36 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

NOWOCAYN píše:Dnes som si kúpil Pangamin ( original ) - sušené pivovarské kvasnice, sladový extrakt - to zloženie je v poriadku ? Lenže chcem si to dávať 30 minút pred jedlom ( lebo vtedy zvyknem piť ), nechcem to piť po jedle... po jedle sa mi nikdy nežiada piť. Bude to účinkovať kvalitne aj keď si ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Nepasterizované kravské maslo

Předmět příspěvku: Nepasterizované kravské maslo
Napsal: pon úno 22, 2010 5:28 pm 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 32753

NOWOCAYN píše:Ahojte. Mám možnosť (a už aj odoberám) nepasterizované kravské maslo od jednej babky. Vyrába ho doma ( na dedine ), je tam úplne čisto, všetko robí v rukaviciach, atď... Ide o to, že mi je z toho masla ZLE. Klasické z obchodu ( nie kyslé ) mi nerobí problém, ale domáce, nepasterizované ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Natrávenie potravy slinami

Předmět příspěvku: Natrávenie potravy slinami
Napsal: pon úno 22, 2010 5:21 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 8279

NOWOCAYN píše:"Něco jiného je emulgovaný stav v čerstvé šťávě plné enzymů, kdy je stravitelnost naprosto optimální." - pán Jarda, dovolil som si "vyňať" vášu vetu z jedného príspevku z tejto stránky ( V téme "kombucha" ). Mám totiž k nemu otázku... Chcem sa Vás opýtať, na čom máme trénovať zuby ( st ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: ned úno 21, 2010 10:34 pm 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

Host píše:Z videí a informací které jsem doposud o pH problematice pozjišťoval mi ty hodnoty z tabulky přisly jako dobré vodítko, podle kterého se dá pH udržet ve zdraví prospěšných mezích. Pokud to ale neplatí nebo je zavádějící tak to odmáznu, aby to někoho nepletlo. Mě to přišlo užitečné... na st ...
Stránka 1869 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1866, 1867, 1868, 1869, 1870, 1871, 1872 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem