Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 6:53 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 187 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Rozdíl mezi koupenými a doma vyrobenými česenkovými kapkami

Napsal: sob bře 07, 2020 9:29 am 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 112055

Starsky píše:Pokud se nepletu, tak právě slupky některých citrusů obsahují flavonoidy, uplatňují se při výrobě Detralexu a podobně, takže důležitost slupek mi přijde celkem logická. Daleko víc by mě zajímalo, co se v takovém receptu stane s vitamínem C, když lektvar přivedeme k varu a jak dlouho vyd ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Plicní embolie

Předmět příspěvku: Plicní embolie
Napsal: pát bře 06, 2020 10:22 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 21152

Starsky píše:I často tolik doporučovaný Aspirin může mít nejspíš negativní účinky. Přidávám odkaz a zajímalo by mě, co si o tom myslíte? https://www.celostnimedicina.cz/z-aspir ... i-cevy.htm Ale mezi warfarinem a aspirinem je z hlediska dlouhodobého užívání aspirin to menší zlo, na tom se asi shodn ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: pát bře 06, 2020 10:10 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Menma21 píše:Ďakujem za odpovede , nemohol by mat podobný efekt ako limetka aj citron ? Ráno si väčšinou dávam pol litra vody s citronom a himalajsku sol do toho tak neviem či mam davat aj tu liemetku ráno s olivovým olejom asi je toho hned z rána moc. Citrón funguje prakticky stejně a je o dost lev ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Skutečně zdravá voda - zdroj

Předmět příspěvku: Skutečně zdravá voda - zdroj
Napsal: pát bře 06, 2020 5:25 pm 

Odpovědi: 152
Zobrazení: 330547

jurajjuraj píše:mozna blby dotaz ale je normalni ze voda z kohoutku ma ph vody 7,2 a kdyz ji necham prevarit a schladnout tak zhruba po 6 hodinach ma ph 8,2 ? to uz je vpodstate takovy odkyselovac, sice mi zadne mineraly nedoda ale u odkyselovani pomuze ? To nevím jak to docilujete, ale normálně by ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Enzymy, Podpora funkce slinivky

Předmět příspěvku: Enzymy, Podpora funkce slinivky
Napsal: pát bře 06, 2020 5:18 pm 

Odpovědi: 100
Zobrazení: 220816

liška píše:A to psylium jako prebiotikum?to by mělo být zcela bez problémů.?probiotika vysadím a večerní domácí kefír?Já ho při konzumaci a těsně po ní vnímám dobře,ale pokud by něco špatného způsoboval až následně,to asi vzhledem k propletení problémů nedokážu posoudit.Myslela jsem,že vzhledem ke k ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolest žaludku po jídle

Předmět příspěvku: Bolest žaludku po jídle
Napsal: pát bře 06, 2020 5:12 pm 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 26407

liška píše:Coca,colu dětem zakazuji právě s tím,že je to ,,sajrajt"a teď si jí dám sama ,ale chápu,že v určitou konkrétní situaci to bude fungovat.Včera jste mi na toto téma a dotazy odpověděl na vlákně,,enzymy,podpora funkce slinivky",večer jsem u Vás na e-shopu objednala doporučené bylinky a pokra ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kouření

Předmět příspěvku: Kouření
Napsal: pát bře 06, 2020 4:54 pm 

Odpovědi: 54
Zobrazení: 149486

Alopat píše:Z tohoto mám opravdu radost, neboť se podařilo zjistit, že vazokonstrikční systém renin-angiotenzin-aldosteron má protiváhu ve vazodilatačních natriuretických peptidech (zvyšují cGMP https://vydavatelstvi-old.vscht.cz/knih ... /cgmp.html) regulovaných steroidními hormony. Pohlavní hormon ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Paraziti

Předmět příspěvku: Paraziti
Napsal: pát bře 06, 2020 9:36 am 

Odpovědi: 269
Zobrazení: 422186

Mojzo píše:Třeba se bude tahle informace někomu hodit. Našel jsem, že pokud někdo trpí na bradavice, tak za to mohou s největší pravděpodobností i tasemnice, které pak modulují imunitu a vir se projevuje takto na kůži. Po podání koenzymu Q10 nebo jiných odčervovadel prý bradavice většinou samy vymiz ...

Napsal: pát bře 06, 2020 9:29 am 

liška píše:Moc děkuji za odpověď,už jsem začala plánovat jestli mám jít někam na sono,takže jsem něco takového co jste napsal potřebovala slyšet.Potřebuji ještě tedy vědět,zda mám v některých procedurách pokračovat.Včera jsem si po klistýru všimla jakého si rosolu,který vyšel. a večer na toaletním p ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Posilovanie

Předmět příspěvku: Posilovanie
Napsal: pát bře 06, 2020 9:19 am 

Odpovědi: 581
Zobrazení: 842620

bodhisutfa píše:asi na tom něco bude... hlavně mě přijde zajímavé, že po treninku, který tvrdá hodinu a půl, tenhle efekt přetrvává i někollik dnů.... Pak je asi nejvyšší čas to konečně pochopit a přestat tělo trápit.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: pát bře 06, 2020 9:18 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Menma21 píše:Pan jarda chcel by som sa vás spýtat už ked píšem, ohladom očisty pečene ktorá je na vašej stránke, je možné že si očistujem pečeň tým že jedávam v podstate 1x za den pomerne tučne jedlá ? Aj vo vašej očiste ide o žlč, čiže je možné že sa takto čistím každým dnom aj ked pochopitelne s n ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pát bře 06, 2020 9:06 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

patrik245 píše:Dobrý deň, prosila by som o radu...mám dlhotrvajúce problémy s trávením, začalo to tažobou v žalúdku, nezávisle od jedla...časom pribudol pocit horkosti v ústach, teraz je to celodenný problém... trošku zahlienené hrdlo, aj keď sa necítim chorá, prelievanie čriev...bolesti hlavy, chrb ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: čtv bře 05, 2020 10:04 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Yushihara píše:Ve chvíli kdy se zavřou obchody, nám padá celá západní civilizace a veškerý zavedený systém nebo ne? Nákup/prodej přestane fungovat a celá ekonomika a kapitalismus jde do kytek. Do práce by pak asi taky nebude moc smysl chodit, když se tam člověk může nakazit a za peníze si toho stejn ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolest žaludku po jídle

Předmět příspěvku: Bolest žaludku po jídle
Napsal: čtv bře 05, 2020 9:50 pm 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 26407

liška píše:Krkací test jsem si dělala,ale nevím jak si to přebrat,jedno říhnutí po 4min,větší po 10 a největší po 20min.Děkuji za odkaz,už jsem to předtím také projížděla,dávám před jídlem lžič. jableč. octa s vodou.Jarda napsal,že je důležité zklidnění,tak na tom zapracuji.Ořechy jsem občas namočil ...

Napsal: čtv bře 05, 2020 8:58 am 

liška píše:Dobrý den,potřebuji pane Jardo poradit.Včera jsem zaslala dotaz pod vláknem bolest žaludku po jídle.Odpověděli mi Alopat a Zdenina,za což moc děkuji,ale tím se mi to trochu zamotalo,Protože jsem myslela,že po popsání příznaků bude jednoznačné co by to mohlo být,ale vychází to na několik p ...
Stránka 187 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem