Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 9:09 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1870 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1867, 1868, 1869, 1870, 1871, 1872, 1873 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned úno 21, 2010 10:28 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

haddock píše:take jsem vcera provedl ocistu jater. po vypiti oleje s grepfruitovou stavou jsem lehl a usnul. v 6:00 jsem dal 3. davku epsomske soli a spal jsem dal. v 8:00 4. davku. kratce na to stolice, temer vodova, kaminky v ni byly, ale ne moc. alespon jsem jich moc nevidel skrz zpenenou vodu. p ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: ned úno 21, 2010 9:21 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Xion píše:Neviete, kolko tuku na celkovu hmotnost je v tom kokosovom masle, co vychadza po odstaveni na Angely? Napriklad, keby som to porovnal s kokosovym olejom. A ako sa to oficialne vola... ja to volam kokosove maslo. Alebo nieje to kokosovy krem? Přesně to nevím, orientačně tak 35% z celkové vá ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: ned úno 21, 2010 8:20 pm 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

Host píše:Hodnota pH žaludečních šťáv = 1.5, pH moče = 7.0, pH slin = 7.1 a pH krve = 7.4 Dovolím si přidat tabulku pH moče, kterou jsem vytípl z jednoho zahraničního videa Netuším, co jste tím chtěl sdělit, ale tyto hodnoty zdaleka neplatí v průběhu celého dne a dost zásadně se v průběhu dne mění. ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: ned úno 21, 2010 8:13 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

NOWOCAYN píše:to Jarda : Pán Jarda, sestra kloktala MMS ( takou istou koncentráciou ako ja ) + si s tým umývala zuby - a mala jazyk omnoho menej potiahnutý ako ja ( po použití, lebo ja mám inak jazyk "ružovučký", len po použití MMS zbeleje ) - takže to nemá nič s toxínmi, nakoľko moja sestra, hoci m ...

Napsal: ned úno 21, 2010 8:06 pm 

fdh píše:j, pH už je srovnaný... jen bych řekl, že jsem urychlil problém z toxinama.... Ale zvláštní je jak proměnlivě reagujou čidla na jazyku... po stejným jídle a dnes reagují citlivěji... a taky se mi to honí ve střevech, ale to si teď nejsem jistej, zda je to něčím po detoxikaci, kefír jsem měl ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: ned úno 21, 2010 8:01 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

Inka píše:Snad davám příspěvek do správné sekce. Ráda bych se zeptala, jak co nejrychleji srovnat organismus po předávkování solí. Normální stolní sůl už několik měsíců nejím, nicméně včera jsem snědla v salátu poměrně velké množství oliv, které měly být údajně nesolené. Již při konzumaci se mi to z ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Draselný zlepšovák

Předmět příspěvku: Draselný zlepšovák
Napsal: ned úno 21, 2010 9:26 am 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 99862

Sarka píše:Jardo, po přečtení článku http://www.mwm.cz/clanek1.php?id=1221 jsem nabyla dojmu, že bych měla sníst v nejbližším týdnu alespoň kilo chloridu draselného Vy tady ale nabádáte k opatrnosti. Měl byste pro nás nějakou radu, jak s draslíkem pracovat? - nechat to být, neřešit a jen se stravova ...

Napsal: ned úno 21, 2010 9:15 am 

Sarka píše:Mám potažený jazyk už léta, teď jsem ho na sebe šla vypláznout a povlak už není bílý, jako býval, ale takový nenápadně hnědý. Díky za podnět, budu to sledovat. Třeba se rozpouští a budu mít brzy jazyk tak krásně růžový, jako moje fenka No já opravdu na zubech vnímám razantní ústup plaku, ...

Napsal: ned úno 21, 2010 9:10 am 

Xion píše:Nie, ja taky problem nemam. Inak povlak zvyknem obcas zoskrabavat kovovou lyzickou. Ja si tiez umyvam zuby riedenym MMS, pretoze neriedene mi takisto vyvolava neprijemne pocity na zuboch a dasnach, su citlive este par hodin potom. Riedim priblizne podla doporuceni knihy, 8-10 kvapiek v asi ...

Napsal: ned úno 21, 2010 9:05 am 

NOWOCAYN píše:Ešte som na niečo zabudol.... po umývaní zubov ( alebo kloktaní hrdla ) pomocou aktivovaného MMS ( zriedeného vodou ) sa mi na jazyku vytvorí biely povlak, ktorý vyzerá ako nejaká kaša, ktorá ale ide ťažko z jazyka preč.... čo to môže byť ? Robievam si rôzne detoxikácie, pred rokom som ...

Napsal: ned úno 21, 2010 8:56 am 

Mat píše:Dnes som si dal "ranajky" v podobe MMS. A opat sa konala razantná hnačka. Nejde mi to nejako zastavit, dávam si uhlie no stále ma to preháňa, ide zo mna iba čierna voda(po tom uhlí). Ako to teda zastavit? Ďakujem Na zastavení průjmu po MMS jednoznačně vetší dávka živočišného uhlí a bílá rýž ...

Napsal: ned úno 21, 2010 8:54 am 

Sarka píše:NOWOCAYN, osobně mám také nepříjemný pocit v ústech a na povrchu zubů, když použiju neředěné MMS. Ale už několik dní si čistím zuby večer roztokem z 5 aktivovaných kapek MMS a cca půldeci vody (čtvrt sklenice). Zuby si drhnu sotva minutu, kartáček přitom několikrát nově namočím a na závěr ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: ned úno 21, 2010 8:51 am 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

Dave píše:Kdyby slo jen omne,tak bych klidne zaexperimentoval .Musim se vsak take ridit nazorem manzelky a zbytku rodiny.Uz tak jsem pro vsechny podivin.Nevim jake mate zazemi doma vy ostatni,ale ja mam jen minimalni podporu.Ikdyz musim rict,ze pomaloucku nahlodavam . Vždy se musíte řídit pouze svým ...

Napsal: ned úno 21, 2010 8:42 am 

fdh píše:Tak jsem ještě odzkoušel na sražení pH koupel (jedlá soda, síran hořečnatý, himálajská sůl). Když jsem šel z vany, tak jsem se osprchoval vlahou vodou. To byl úlet . Každopádně bych řekl, že mi to pomohlo. Nevím, zda byl ideální kefír před osmou, ale celkově se už cítím líp, tak jsem zvědav ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Symbionty, naše soukromé vojsko

Předmět příspěvku: Symbionty, naše soukromé vojsko
Napsal: sob úno 20, 2010 9:28 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 100564

Symbionty, naše soukromé vojsko Tato soukromá armáda nepatrných, ale velice pracovitých tělísek, má vlastně za původní cíl naplnit slova Bible „Prach jsi a v prach se obrátíš“. Pokud jim zajistíme dobré životní podmínky, tak je udržíme v původní tělu velice prospěšné formě a oni se o nás usilovně st ...
Stránka 1870 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1867, 1868, 1869, 1870, 1871, 1872, 1873 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem