Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 8:32 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1872 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1869, 1870, 1871, 1872, 1873, 1874, 1875 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pát úno 19, 2010 10:41 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

PetrMaly píše:Dekuji za odpoved. Velikost je zhruba polovicni svestky. Kylni pas jako reseni, nebo jako pomoc brisni stene pro jeji regeneraci a vraceni do normalni polohy? Ne jako řešení, ale jako pomoc v srůstu stěny, také není vhodné nějaké namáhání a je potřeba důkladně střevo čistit, aby břicho ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát úno 19, 2010 10:35 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Inka píše:Dobrý den, taky jsem se odhodlala k očiště jater, chystám se na ní dnes. Mám ale nejasnost ohledně pití vody. Lze po té 14hod pít vodu bez omezení či raději pít co nejméně až do vypití roztoku olej-grep? A od kdy po vypítí tohoto roztoku lze začít pít? Našla jsem různé názory a ráda bych v ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pát úno 19, 2010 9:28 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

NOWOCAYN píše:Mám otázky na MMS : 1. na umývanie zubov používam 6 aktivovaných kvapiek v 1dcl vody ( najprv vykloktám hrdlo a potom si umývam zuby asi s 20ml "zbytkom" ), pričom mi to pripadá silne kyslé na zuby ( po umytí sú také stvrdnuté ako keď človek vypije citrónovú šťavu. MÁ TO TAK BYŤ či nie ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pát úno 19, 2010 7:39 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Nevada píše:Dobrý večer, Jardo, tak jsem si dnes poprvé upatlala sirnou patlaninu podle receptu Dr. Johanna Budwig. Přidala jsem česnek, trochu kmínu a trochu himalájské soli. Přelila jsem si s tím nakrájená rajčata - bylo to vynikající - překvapilo mě to. Jen nevím, zda jsem to s těmi kombinacemi n ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: pát úno 19, 2010 7:36 am 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

Xion píše:Alebo eliminovat ich informacny potencial, cim z nich spravit lacnu nicnehoviacu zmes slov, ako ste to spravili s reklamnym prispevkom vo vlakne MMS. Ano i takto to lze řešit a pijavici odstranit.

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: pát úno 19, 2010 7:33 am 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

laco píše:este jednu vec som sa chcel opytat, co som nespomenul, posledne mesiace, asi 2 mozno 4, ma z nicoho nic zacne pichat v oblasti trojuholnika, dost intenzivne, tak 0-10 x, dnes to bolo asi 10x a po stolici(21:00) asi pol hodinu , sa mi zacal dvihat zaludok ,ako keby na zvracanie, a neviem ci ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista tlustého střeva jen odstranění dysbakteriózy

Napsal: čtv úno 18, 2010 9:58 pm 

Odpovědi: 30
Zobrazení: 78405

barunkaMM píše:Dobrý večer, Jardo, v prvé řadě Vám děkuji za informace, které jsem se na těchto stránkách dočetla. Chtěla bych se poradit ohledně prvního jídla pro šankapra … Snažím se dodržovat dietu (v uvozovkách) proti kvasinkám, snaha vyplavit kvasinky ze střev je hlavním důvodem proč se k prove ...

Napsal: čtv úno 18, 2010 9:19 pm 

Mat píše:Ked napríklad zoberiem poslednú tabletu dnes, tak možem použit na druhý den MMS? Ďakujem Zbytky Zentelu v organizmu se bude dle mého názoru MMS snažit přednostně zlikvidovat a dal bych tomu tedy jeden den klid, aby Zentel, který působí i hluboko ve tkáních mohl svoji práci dokončit.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: čtv úno 18, 2010 9:13 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Maria píše:Jardo,zajimalo by mne zda jste zkousel udelat kefir pomoci kefirku a orechoveho mleka.Pokud ano,jake to melo chutove vysledky? Nemam kefirky,takze zatim nemohu udelat experiment vlastni. Tak toto jsem zatím nezkoušel a je otázkou, zda to vůbec půjde. Ořechové mléko má opravdu naprosto jin ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista po čísařském řezu

Předmět příspěvku: Očista po čísařském řezu
Napsal: čtv úno 18, 2010 9:09 pm 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 30014

Andrea 81 píše:co přesně máte na mysli - čerstvý domácí kefír? Doma udělaný z kupovaného mléka? Protože čerstvé kozí mléko bude až koncem května. Ohledně zásilky chloridu hořečnatého a epsomské soli se domluvíme telefonicky? Čerstvý domácí kefír se dělá z pokud možno čerstvého, nepasterizovaného mlé ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv úno 18, 2010 9:03 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

draha22 píše:Dobrý den, opět reaguji na očistnou kůru.Při prvním sonu zjištěny 2 kameny velikosti 1cm.Po vyzkoušení kůry jsem myslela,že jsou pryč, když jsem uviděla podobné útvary,které mi kameny připomínali.Bohužel při kontrolním vyšetření nález zní-intravezikálně několik konkrementů o průměru 5-8 ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv úno 18, 2010 8:39 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Sarka píše:Jardo, moc Vám děkuji. Pivo nepiju, asi koupím Vincentku a větší množství někomu dám. Sama si nechám pár deci na případné vystříkávání nosu při rýmě... Kefír jsem koupila od Kunínu, kdyby to někoho zajímalo, ale chápu, že produkt z kozího nebo alespoň nepasterizovaného KM za použití tibet ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: čtv úno 18, 2010 8:34 pm 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

Dave píše:Nejprve co o neti rika kniha pranajama od Lysebetha. Džalanéti nosní sprcha Néti, metoda k pročišťování nosních dírek nasáváním vody z prosté misky, má jistě nejblíže k původním technikám jógy. Jógini a staroindičtí ršiové žijící u vodních toků či pramenů velmi pravděpodobně nasávali čisto ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: čtv úno 18, 2010 8:17 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

PetrMaly píše:Dobry den, chci se zeptat jestli je problem pri sankhapraksalane triselna kyla, na jogovych strankach psali ze ano, zde ne. Dekuji. P.S. jestli vite o nejakych neoperativnich reseni (napriklad jogove cviky) budu velice vdecny. To je otázka rozsahu protržení břišní stěny, dle mého názor ...

Napsal: čtv úno 18, 2010 8:10 pm 

laco píše:este doplnim, bol som na vstupnej lekarskej prehliadke, ph som mal 7.0 , a ze vraj mam malo bielych krviniek, ze to mohlo byt z toho ze som bol nachladeny... ten test na prvky uz bude coskoro dufam.. Ranní moč nemá mít pH 7, to je dost vysoko a musíte si to měřit pravidelně, aby se pH moc ...
Stránka 1872 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1869, 1870, 1871, 1872, 1873, 1874, 1875 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem