Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 8:29 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1873 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1870, 1871, 1872, 1873, 1874, 1875, 1876 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: čtv úno 18, 2010 8:04 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

laco píše:dobry den, mam par otazok. , vcera konecne doslo k poriadnemu vyprazdneniu /okolo 20:00/, den predtym , resp. na veceru som jedol: cerstvy spenat(zakupil som cerstvy 0.5 kg za 2,5€, kvoli trhline konecnika, niekde som cital ze to odporucate, teda aspon myslim:), viem ze je dobra aj pohanka ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: čtv úno 18, 2010 11:01 am 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Maria píše:No me slo o to ,to davat do koupele ne to jist.K oralnimu poziti kupuju sodu v potravinach. Tak takto by tedy asi použít šlo, akorát se podívejte zda to neobsahuje soli hliníku, to by pak bylo nevhodné.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv úno 18, 2010 10:58 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

ditac píše:Dobry den.Jsem v zahranici a nasla jsem horcik v chelatove vazbe

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv úno 18, 2010 10:22 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Sarka píše:Zatím nemám tu houbu a netuším, kde sehnat nepasterizované mléko, ale to je vedlejší, proč píšu: koupila jsem si snad po dvou letech klasický výrobek z KM "kefír". Ostatní strava zůstala stejná jako jiné dny. Po několika hodinách se dostavilo značné nadýmání a ty větry páchnou tak, že jse ...

Napsal: čtv úno 18, 2010 10:14 am 

Milan13 píše:Dobrý den. Doporučuji všem stránky: http://www.emms.cz a přečtení knihy od Jima Humbla - MMS-Zásady používání zázračného minerálního roztoku. Možnost zakoupit třeba na http://www.natural-products.cz. To je nesmyslně drahé a zdroje, které zde doporučuji, MMS dodávají za zlomeček ceny uve ...

Napsal: čtv úno 18, 2010 10:05 am 

Sarka píše:Dnes mi přišla nově petlahev MMS od Pala. Zítra koupím Vincentku, protože jinou skleněnou láhev nemám. A tak bych se chtěla zeptat, jestli můžu Vincentku nějakou dobu skladovat v petce (ve tmě) a nesnížím tak její kvalitu. A hlavně, co s ní??? Minerálky nepiju vůbec a nemocná bývám málo, ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv úno 18, 2010 9:53 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Mat píše:Csnak používam vždy a celkom dost. Čo sa mna osobne týka tak tie chute mám skutočne zvláštne, napr. mi chutí slaná voda(Himalájska sol), čo by som predtým nepovedal. Ďakujem Tělo pravděpodobně potřebuje srovnat deficit nějakého minerálu, proto vám chutná ta slaná voda. Po dorovnání stavu se ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: čtv úno 18, 2010 9:49 am 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

Sarka píše:Také nejsem zastánce očkování, dceři jsem očkování odkládala (TBC a hexavakcínu), co to šlo, a MMR nechci dát vůbec. Jen je smůla, že ji můžou diskriminovat ze státních školek, škol v přírodě, lyžařských kurzů a podobně Nepadlo tady několik odkazů, které mi připadají velmi dobré - kdo uva ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista po čísařském řezu

Předmět příspěvku: Očista po čísařském řezu
Napsal: stř úno 17, 2010 10:21 pm 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 30014

Andrea 81 píše:V pořádku, to jste nemohl vědět. On ten nárůst váhy tak trochu souvisí s tím co se stalo. Ve 34tt byla zjištěna hypotrofie plodu o 4 týdny. Kvůli zhuštění krve a infarktům placenty se malému nedostávaly živiny a všechno co jsem snědla šlo vlastně na mě. Ke konci mi ještě kapačkami pod ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: stř úno 17, 2010 8:14 pm 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

lukas píše:Zdravim. Chcel by som sa spytat na Vas nazor na podobnu ocistu nosnych dutin, len s tym rozdielom, ze sa voda(slana) naberie do ust a po predkloneni vyteka nosom. Pripadne existuje aj variacia, ked sa voda nasava nosom a vypluva ustami (co chce trosku cviku) To jsou pouze jiné varianty né ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: stř úno 17, 2010 8:09 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

laco píše:dobry den, chcem sa opytat, dnes idem skusit klystir s urinou. Rano som sa vymocil do pet flase, asi tak pol litra, vecer znova doplnim, aby bolo tak liter, bude to OK ? myslim to ze kombinovany moc z rana a vecera, aspon takto som to cital....flaska je zavreta v izbe, viem ze by asi mala ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Tukovy metabolizmus

Předmět příspěvku: Tukovy metabolizmus
Napsal: stř úno 17, 2010 8:04 pm 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 46655

Xion píše:Dakujem, po ovoci sa mi praveze vobec zle nekadi aj bez tukov, rovnaku skusenost maju fruitariani, este chcem prihodit obcasny mrazeny spenat, a zeleniny naozaj malo, skor sa zamerat na zeleninove stavy. Navyse, toto nebude uplne bez tukov, ved SP kazdy den je dost slusna dodavka tukov. Es ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Tukovy metabolizmus

Předmět příspěvku: Tukovy metabolizmus
Napsal: stř úno 17, 2010 7:55 pm 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 46655

ixi píše:Moje slinivka dost bolestivě reaguje na ořechové mléko a syrovou zeleninu. To mléko zatím úplně vynechávám a u té zeleniny nevím. Než se projeví pravidelné čistění jater je lepší určitou část zeleniny nahradit v páře vařenou zeleninou nebo zůstat u syrové zeleniny + Pankreolanu? Zajímavé je ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Diagnostické přístroje

Předmět příspěvku: Diagnostické přístroje
Napsal: stř úno 17, 2010 7:44 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 10786

Mikeš píše:Děkuju za odpověd. Právě kvůli těm antihelmintikám se ptám na Oberon, na foru Upramene jsem četl, že je to vhodné až při užívání Cesolu nebo Praziquantelu (údajně boubele tasemnice v oku mohou být nebezpečné..) Nicméně pro mě jsou tyhle léky nesehnatelné( což je škoda), zatím mám jen Verm ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř úno 17, 2010 7:35 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Sarka píše:Někde jsem četla o tom, že je docela dobré si vyšťavit česnek spolu s okurkou. Mohl byste mi prosím poradit, kolik stroužků je minimum, aby to trochu s candidou a spol. pohnulo, a kolik je zase nějaké rozumné počáteční maximum, aby mi nebylo špatně? O česneku jsem také slyšela, že je vhod ...
Stránka 1873 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1870, 1871, 1872, 1873, 1874, 1875, 1876 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem