Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 7:50 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1875 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1872, 1873, 1874, 1875, 1876, 1877, 1878 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Draselný zlepšovák

Předmět příspěvku: Draselný zlepšovák
Napsal: úte úno 16, 2010 9:50 pm 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 99862

milda píše:Četl jsem články o deficitu draslíku. Pak jsem zjistil, že pro nějaké diety se míchá chlorid sodný s chloridem draselným v poměru 1:1..... no vida Moje "lepší polovička" zásadně všechna jídla přesoluje a není možné jí přimět k umírněnosti. Takže jsem koupil chlorid draselný, smíchal s kuc ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Diagnostické přístroje

Předmět příspěvku: Diagnostické přístroje
Napsal: úte úno 16, 2010 9:35 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 10786

Mikeš píše:Jardo, zajímá mě, zda máte nějaké zkušenosti s těmito přístroji, mám na mysli Oberon apod. Máme doma kočky, takže uvažuji o nějakém spolehlivém vyšetření na parazity. Mohl byste mi případně nějakého slušného oberonistu doporučit? Ty přístroje sice znám, jak Oberon, tak Salvii, ale osobní ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: úte úno 16, 2010 7:53 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Mat píše:Vadí, ked som vynechal vo variante s orechmi vlsšské a para? Skúsil som to bez mliečneho výrobku, no neviem či to bol dobrý nápad. Dal som tam mandle a lieskové. Para a vlašské nemusím. Je to dobrý postup alebo je lepšie držat sa toho povodného? Ďakujem To asi není úplně nejlepší postup, je ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vlasy a pleť

Předmět příspěvku: Vlasy a pleť
Napsal: úte úno 16, 2010 7:46 pm 

Odpovědi: 205
Zobrazení: 339282

Mat píše:Tak to používam aj ja. Teda konkrétne iba to. Používam aj urinu, no nie na umývanie. Tak snád to stačí. Ďakujem Obklad urinou je výborný, to je mnohem lepší než jakékoliv kosmetické přípravky a především u žen je to nejlepší a nejlevnější kosmetika, kterou si nikdy nemohou nikde zapomenout.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: úte úno 16, 2010 5:10 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Díky. Šlo o ten. S tím rozdílem že v názvu těch tablet nebylo MVM, jinak stejný výrobce nebo obsah ionizovatelného hořčíku. http://medicina-online.cz/magnesii-lact ... p1577.html V lékárně bez dalších příplatků jako poštovné apod. Na tak malé balení to je slušná cena, ale velká balení ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte úno 16, 2010 4:57 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Jindra píše:Obešel jsem čtyři trafiky a dva supermarkety, ale jakmile dostanou nové číslo, stará neprodaná čísla Receptáře vracejí. Prostě už nemají. Mají únorové, ale tam to není, takže očista jater asi vyšla v čísle lednovém, pro mne asi nedosažitelném. Jaroslave prosím Vás zapíšete ten článek psa ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vlasy a pleť

Předmět příspěvku: Vlasy a pleť
Napsal: úte úno 16, 2010 4:51 pm 

Odpovědi: 205
Zobrazení: 339282

Mat píše:Čím je vhodné umývat tvár ráno? Myslám okrem vody z vodovodu. Existuje niečo neagresívne a pritom účinné? Ďakujem Tak s tím vám asi neporadím, já používám už mnoho let k naprosté spokojenosti studenou vodu. To velice dobře prokrví celý obličej a pleť je potom solidně vypnutá, žádné velké st ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: úte úno 16, 2010 4:47 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

Mat píše:Ako je najvhodnejšie dávkovat Zentel? Tiež po jedle alebo? Ďakujem Ano po jídle, ale na obalu je dávkování i aplikace popsána, tak klidně podle toho.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte úno 16, 2010 1:01 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Sarka píše:Čerstvým kefírem jste myslel co? Běžný produkt z obchodu? Ke kozímu mléku a pod. se jen tak snadno nedostanu... Čerstvý kefír, je domácí živý kefír, ideálně z nepasterizovaného kozího mléka, případně nepasterizovaného kravského mléka a v nouzi i z plnotučného selského mléka z obchodu. Vyr ...

Napsal: úte úno 16, 2010 12:55 pm 

Sarka píše:Jardo, děkuji, náhodou jsem dnes ráno průjem dostala, ale léčím si ho smíchem a grepy, je to v pohodě, nic nebolí, není mi špatně, žádné křeče, nechutenství, nic takového, jen prostě musím co 15min na WC a tam to teče a teče úplně mírumilovně. Vůbec nemám žízeň, ale zkusím se malinko přek ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: úte úno 16, 2010 11:14 am 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

Nevada píše:Dobrý den, Jardo, konečně jsem se odhodlala podle vašeho návodu provádět Džala néti. Opravdu na tom nic není - návod je perfektní - nevím- čeho jsem se bála. Po třech dnech aplikace mám rýmu, kterou jsem neměla a trochu kašel. Je to normální - uvolňují se nahromaděné nečistoty? Ode dnešk ...

Napsal: úte úno 16, 2010 11:07 am 

Sarka píše:Člověku se skoro vnucuje myšlenka brát živočišné uhlí při MMS kůře nějak preventivně, denně...? Co si o tom myslíte? Navázalo by to na sebe mnoho toxinů a odpadu a v kombinaci s klystýry a syrovou stravou by se to všechno poměrně rychle a "bezpečně fixováno" odvádělo z těla... Jsem zatím ...

Napsal: úte úno 16, 2010 11:00 am 

Sarka píše:Dobrý den a díky za inspirující čtení! Neměl byste jiný tip než vepřový vývar? Nejsem sice programově vegetariánka, ale doma maso nikdy nekupuji a nevařím. Jím ho jen "venku", tak 5x za rok Nejlépe něco syrového nebo i vařeninu, ale vege? Děkuji moc. Použijte jakoukoliv kyselinotvorně rea ...

Napsal: úte úno 16, 2010 9:28 am 

Mat píše:Má vobec pri existencii tejto kúry význam žuvania ostropeřtca, pitia repnej štavy a jedenia jačmenných krúpov? Donedávna som myslel, že to stačí. Ked budem robit túto očistu pomocou grepu,olivového oleja atd. mám súčasne užívat aj ostropestrec? Ďakujem Postupy, které popisujete obnovují jat ...

Napsal: úte úno 16, 2010 9:27 am 

frilo píše:To máte pravdu, tento postup som skúšal pred mesiacom a väčšinu noci som už nespal:D. Práve preto chcem skúsiť ten postup s epsomskou soľou, iba keby nebol taký problém s jej zhánaním. Tak to ještě chvilku vydržte a já ji budu lidem epsomskou sůl posílat pokud ji nebudou schopni sehnat. O ...
Stránka 1875 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1872, 1873, 1874, 1875, 1876, 1877, 1878 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem