Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 7:14 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1878 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1875, 1876, 1877, 1878, 1879, 1880, 1881 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: čtv úno 11, 2010 7:52 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

Jaroslavx píše:Děkuji Vám za odpověď, zkusím tedy nasadit antikvasinkovou dietu. Rád bych se ještě zeptal, zda byste mi doporučil pití čaje Lapacho a dále také, jaká je orientačně "relativně velká dávka domácího, ideálně kozího, kefíru z nepasterizovaného mléka". Vím, že to může být u každého jiné, ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: čtv úno 11, 2010 6:04 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

ettelea píše:aha..no papírky na měření pH jsem si zrovna v pondělí pořídila tak to začnu kontrolovat. Jinak co se toho půstu týče, rozhodla jsem se postupovat podle stránek pust.cz - tedy v unoru 1.tyden 3 dny, březen 1. týden 7 dní (tedy mám to v plánu). Jednodenní hladovky každý týden se snažím dr ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: čtv úno 11, 2010 1:25 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Dobře. MMS bych si ještě musel objednat. Byla by ještě nějaká jiná možnost? O kvalitu zubů se stará zásadité prostředí v dutině ústní, čili pojídání zásaditých potravin zcela automaticky likviduje zubní kámen a dělá čisté i krásně bílé zuby.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bílkoviny a sacharidy – dělená strava

Napsal: čtv úno 11, 2010 1:22 pm 

Odpovědi: 221
Zobrazení: 358101

lev píše:Dobrý den. Posledních pár dní jím jen ovoce (banány, kiwi, sušené banány, sušená jablka). Dnes ráno (první ranní moč) jsem si udělala test na proužku Hepta Phan a vyšly mi pozitivně ketony 5/52 a bílkovina 1/100. (Ještě chci dodat, pokud to má nějaký význam, že jsem těsně před menstruací). ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: čtv úno 11, 2010 9:56 am 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

haddock píše:v jinem tematu jste me, pane Jardo, doporucil jist melasu jako zdroj zeleza. sehnal jsem si tedy cistou (snad) Blackstrap Bio. kolik bych ji mel denne tak snist? celkem mi chutna. Zase to není dobré přehánět, ale 1-2 polévkové lžíce denně není problém. Jako maximum bych viděl 5 lžic, al ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: čtv úno 11, 2010 9:52 am 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

ettelea píše:ještě bych navázala na předchozí dotaz...jsem již téměř týden po 3denním půstu, provádím teď ob den klystýr a chystám se v nejbližší době na očistu jater. Ale stále mne znepokojuje fakt, že mám neustále zatmění, motání hlavy a dnes jsem měla takový stav, že mi z omdlení vytryskly slzy. ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Hubnuti

Předmět příspěvku: Hubnuti
Napsal: čtv úno 11, 2010 9:41 am 

Odpovědi: 108
Zobrazení: 278391

permonicek píše:To bych moc ráda, ale rodiče už jsou tak napružení, že by mě stejně nic nedovolili jíst po svým, ani kdyby mi to sestavil sám pán Bůh, takže teď budu muset trpět na vařeným za svoje hubnutí. Myslí si, že jsem blázen a chtějí mě poslat do nemocnice. Můžu se zeptat, co se může stát, kd ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Kýla - kýly

Předmět příspěvku: Kýla - kýly
Napsal: čtv úno 11, 2010 9:28 am 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 57151

Tomášková píše:Máte na mysli vodní meloun, nebo může být i ten žlutý-cukrový? Ten se dá v současné době sehnat lépe. Co se týká zeleniny, už se těším na léto. Mám zahrádku a vše si v klidu vypěstuji. Díky, pěkný den Ano normální červený meloun a zpracovat ho můžete i se slupkou, čili se prakticky ni ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: čtv úno 11, 2010 9:25 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

mou5 píše:dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda jepro zavodnění před pitím slané vody potřeba vypít vodu studenou. Mohla by být trochu teplejší nebo aspoň vlažná? Připadá mi to na lačný žaludek schůdnější, zvláště pak teď, kdy venku nejsou zrovna tropická vedra. Děkuji To je zcela jedno, pouze se mu ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: čtv úno 11, 2010 9:23 am 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

Jaroslavx píše:Dobrý den, před časem jsem si pročetl většinu článků z Vašich stránek a velký kus diskuze. Jsem ještě relativně mladý muž (23 let), žádnými važnými zdravotními problémy netrpím, ale v posledních dvou letech mě začala trápit zácpa, která se pomalu zhoršuje. Zkusím uvést trochu faktů: - ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Kýla - kýly

Předmět příspěvku: Kýla - kýly
Napsal: čtv úno 11, 2010 9:00 am 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 57151

Tomášková píše:Dobré ráno pane Jaroslave. Měla bych ještě dotaz ohledně pitného režimu. Začala jsem po ránu pít studenou vodu. Jde to ztuha, ale jde určitě o zvyk. Prostě pomalu přidávat a ono se to srovná. Musím říci, že tato metoda splehlivě funguje již po vypití 3dl vody (mám na mysli defekaci). ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv úno 11, 2010 8:51 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

haddock píše:tak jelikoz se na pripravu MMS II pouziva Laguna modry sip, coz je cistic do bazenu, tak zrejme i MMS muze mit podobne vlastnosti. ja muzu potvrdit, ze lehky oder "bazenu" jsem ve vane citil. Chemicky je to jiná látka i když zdánlivě to chlórem smrdí stejně. V bazénu je přímo chlór a to ...

Napsal: čtv úno 11, 2010 8:48 am 

Maria píše:Na foru u pramene mi Gewo vycetl,ze jim pomerance pred MMS,ze se to udajne nema.Neco takoveho jsem sice zahledla,ale zdalo se me to nesmyslne a myslim si,ze se to tykalo predevsim "dzusu",pac amici neradi premysleji,tak jim H.zatrhl rovnou pomerance,pac pom."dzus" je nejpouzivanejsi synte ...

Napsal: čtv úno 11, 2010 8:41 am 

NOWOCAYN píše:Vo fóre "U Pramene" sa píše ......."....Vana s vodou a MMS je složením velmi podobná vodě v plaveckém bazénu...." - tejto vete absolútne nerozumiem, nakoľko voda v plaveckom bazéne musí byť plná chlóru a je oveľa nevhodnejšia, ako voda s oveľa menším množstvom chlóru, ktorú si napustím ...

Napsal: čtv úno 11, 2010 8:37 am 

Maria píše:Jeste bych mela prosbu.Jardo prosim Vas cim se nejlepe detoxikuji ledviny v tomto obdobi?Nemam melouny,nemam brusinkovou stavu... Jatra to prezila ok,ale ty ledviny davaj o sobe vedet. Třeba okurky a červená řepa.
Stránka 1878 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1875, 1876, 1877, 1878, 1879, 1880, 1881 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem