Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 7:15 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1880 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1877, 1878, 1879, 1880, 1881, 1882, 1883 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: úte úno 09, 2010 7:34 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:K té urině. Jednalo by se o ranní? Je nutné ji nějak upravovat připadně měřit PH apod? Ne, nemusí to být přímo ranní, ani nemusíte zkoumat pH, stačí prostě použít tu, co máte momentálně k dispozici a pokud ji bude málo, tak klidně dolít vlažnou vodou, ale samotná je lepší. Provádět se ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte úno 09, 2010 4:49 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Mikeš píše:Ohledně hořčíku - napadlo mě,zda není lepší si sehnat čistý laktát hořečnatý, než jej kupovat v kapslích.Určitě to vyjde levněji, našel jsem za 300Kč 500g, dihydrát,pro farmaceutické účely.Navíc je to čistá forma,bez pomocných látek jako mastek,škrob atd. Jde ale to,zda to vůbec soukromé ...

Napsal: úte úno 09, 2010 4:16 pm 

Pavelka. píše:Díky. Ze začátku stačilo po vypití vody nahnout se nad umyvadlo a zatlačit na žaludek. Pak to šlo hůř, následovala vana bez risky a proto nedostatečná kontrola. A tak při hořké chuti v ústech toho člověk raději nechal . I tak bych to odhadoval i s umyvadlem na 90 procent vody. Dalším l ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Revmatoidní artritida

Předmět příspěvku: Revmatoidní artritida
Napsal: úte úno 09, 2010 4:01 pm 

Odpovědi: 101
Zobrazení: 190033

Sluníčko píše:Dobrý den Jardo, po 10. denní úpravě stravy (z technických důvodů zatím pouze stravy - manžel je v zahraničí a s dvěma malými dětmi si na šankaprakšalánu netroufnu, byť ji teoreticky nastudovanou mám) došlo k významnému zlepšení stavu. Artritida sice doslova projíždí klouby i měkké tká ...

Napsal: úte úno 09, 2010 10:49 am 

Pavelka. píše:Dobře. Ten žaludek špatný jak? Zanesený nebo by to vypadalo na nějakou chorobu? Jak by se dal vyčistit? Vamanadhautí? Jak špatný, to já na tu vzdálenost neumím, jasnovidec opravdu nejsem, takto to vypadá na větší podráždění sliznice, třeba nějakým zánětem, nebo vředy, či jiný problém. ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte úno 09, 2010 9:14 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

fdh píše:Tak se to dneska konečně povedlo. Stolice nakonec vyšla, ale svěrač to ne a ne pustit. Musel jsem ho chvíli přemlouvat. Část vyšla pevnější, druhá už řidčí, což se dalo předpokládat, ale mažo to. Začínám s klystýry denodenně. Sirnou patlanici zařadím až asi zítra, nemám kefír, ani tvaroh. V ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: LUŠTENINY ( STRUKOVINY )

Předmět příspěvku: LUŠTENINY ( STRUKOVINY )
Napsal: úte úno 09, 2010 8:23 am 

Odpovědi: 44
Zobrazení: 78765

NOWOCAYN píše:to Jarda : Pán Jarda, mungo sa dá jesť aj varená ( nenaklíčená ), bez toho aby ju bolo treba namáčať ? Totiž mne ide o zasýtenie - čo najzdravšie. Z naklíčenej sa nenajem, po prvé mi nebude chutiť ( mám jednu skúsenosť, ale z doby dávno minulej ), a po druhé, dá sa jej jesť len malé mn ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon úno 08, 2010 10:45 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Maria píše:Jardo,s herx uz jiste zkusenosti mam,ale toto se mimoradne vymykalo ve vsem co znam.Bylo to o dost horsi nez kdyz se me urvaly behem pustu polypy v zaludku a mela jsem pak az po navratovce nekolik kolik,nez to vylezlo.Proto moje zdeseni vc.varianty pozmeneneho davkovani.Skoda ze tu nemam ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pon úno 08, 2010 10:28 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

fdh píše:dal by se místo tvarohu na sirnou patlanici použít kefír z tibetské houby? V jakém množství? To jsem zde již mnohokrát psal, že to takto doporučuji používat a kefíru se používá stejné množství, což je lepší a nemusí se to ředit vodou.

Napsal: pon úno 08, 2010 10:24 pm 

Maria píše:Jeste me ted napadlo vzit si kozi jogurt,mam v sobe par lzicek a zatim se me zle nedela.Muze me to pomoci?K priznakum mam jeste stale mirnou zimnici a studene nohy. Jeste bych chtela dodat,v patek jsem si vzala 10akt.kapek,ktere byly naprosto v poradku,reakce byla podobna,ale v porovnani ...

Napsal: pon úno 08, 2010 9:24 pm 

Maria píše:Jeste ted je mi blbe,zaludek na vode,obcasna mala krec ve streve.Ted po precteni odpovedi jsem si vzala posledni vit c co tu mam cca 2000mg. Pokud jsem udelala zamenu,co muzu ocekavat za dusledky?Je mozne,ze bych zamenu chutove nepoznala?Nemelo to totiz v sobe zadnou pachut,co by me zaraz ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pon úno 08, 2010 9:12 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Host píše:Pokud bych je najemno rozemlel podobně jako lněné semínko do sirné patlaniny, tak můžu třeba 1-2 polévkové lžíce přidávat do zeleninových salátů? Anebo je lepší to prohnat odšťavňovačem a používat do salátů radši pastu? Které suroviny jsou vhodné víc pro pasty a které pro mixování? Dýňové ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: LUŠTENINY ( STRUKOVINY )

Předmět příspěvku: LUŠTENINY ( STRUKOVINY )
Napsal: pon úno 08, 2010 8:58 pm 

Odpovědi: 44
Zobrazení: 78765

NOWOCAYN píše:Mám otázku : Strukoviny sa majú namáčať, aby zmäkli. Najčastejšie sa odporúčajú takéto varianty : 1. a) nechať 12 hodín vo vode, potom vodu vymeniť a dať variť b) nechať 24 hodín vo vode, vodu vymeniť po 12-tej hodine, a potom dať variť do novej vody, nie do tej vymenenej c) nechať 12 ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon úno 08, 2010 8:44 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

haddock píše:muzu pro urinove klystyry pouzit jakoukoliv vlastni moc, nebo by mela mit pH 7 (tj. zelena na prouzcich albu phan)? o vikendu jsem vahal zda pouzit moc s nizsim pH a radsi jsem pockal na tu zasaditejsi. Pro aplikaci na klystýr nemá pH moče žádný zásadní vliv. O správné pH jde spíše pro ...

Napsal: pon úno 08, 2010 8:38 pm 

Maria píše:Dotaz na Jardu: pastnu sem popis dnesniho dne.Byla bych rada,pokud Jardu ci kohokoliv jineho napadne cim se muj stav vyvolal,krom pricin,ktere jsem popsala.Tez bych byla moc vdecna za radu,jak pomoci organismu dostat se z teto slamastyky,jeste jsem opomnela dodat,ze ledvina me pobolivala ...
Stránka 1880 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1877, 1878, 1879, 1880, 1881, 1882, 1883 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem