Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 6:31 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1881 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1878, 1879, 1880, 1881, 1882, 1883, 1884 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon úno 08, 2010 8:24 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

haddock píše:v koupelich zatim pokracovat nebudu, bohuzel to kuzi v momentalnim stavu nedela dobre. ja bych potreboval spis vanu vazeliny . denne cistit streva pri nutnosti chodit do prace bohuzel nezvladam, klystyr zatim nemam natolik vychytany, aby mne nezabral hodinu. ted jsem si udelal 2 o viken ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: pon úno 08, 2010 8:16 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

mariar píše:Pery sa po „vysadeni“ rannej stavy z grepu a pomaranca dali do „normalneho stavu“. Mrzi ma to, lebo ta stava mi na zaciatok dna robila dobre a chutila mi. Skusim este pit cez slamku, uvidim co to urobi. Mam otazku k pitiu orechoveho mlieka – pripravit si ho vecer a pit v priebehu dna v p ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: pon úno 08, 2010 7:59 pm 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

Xion píše:Chcem sa opytat doplnujuce informacie k tomuto kupelu. Ako casto sa moze robit, aby nedoslo k nejakemu predavkovaniu. A dalej, ten objem zmesi sa teda mysli cista sol, teda nie roztok? Cize 30ml cistej epsomskej soli (krystalikov), rovnako himalajskej a sody? Toto vlastně není očista, ale ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon úno 08, 2010 7:51 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Xion píše:Neviem, ci sa jedna o tuto istu ocistu

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pon úno 08, 2010 5:57 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Dobře. Díky. Jak dávkovat tu bramboru? Zkoušel jsem před několika dny Sankhapraksalanu. Při prvním pokusu voda neprošla. Vypil jsem litr a půl, pět minut čekal, cvičil, klystýr, voda neprocházela. Zkusil jsem pít dál. Po několika dalších locích se zvedl žaludek a voda šla červeně zbarv ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon úno 08, 2010 5:38 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Xion píše:Co sa tyka vitaminu C, nepoznate tento z DM drogerie? (obrazok je nakonci) Vychadza to 20 euro na kilo. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 8372#58370 Myslite, ze je vhodny na uzivanie, ako ten z vinarskych potrieb? Tak na to nedokážu odpovědět, protože tento jsem nikdy neviděl a t ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: pon úno 08, 2010 11:23 am 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

gonzales01 píše:Nedávno jsem taky zapojil RO, koupil jsem si osmozu RO 310-100 odtud: http://www.mangala.cz/ro-310100-filtrac ... -p-95.html. Se zapojením nebyl vážnější problém, pro připojení jsem použil odbočku na rohový ventil (přívodní vsuvka 3/8" x 1/4"), pro odpojení přívodu vody do RO při zav ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Kýla - kýly

Předmět příspěvku: Kýla - kýly
Napsal: pon úno 08, 2010 11:16 am 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 57151

Tomášková píše:Děkuji za odpověď i když alarmující. Píšete o změně jídelníčku, lactobacilech a vláknině. Můžete to prosím upřesnit? Dost nerada bych zkončila svůj život předčasně. Patrně bych měla nejdříve odstranit acidózu, až potom se zabývat čištěním všech orgánů (abych si spíše neublížila-nežli ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Acidoza

Předmět příspěvku: Acidoza
Napsal: pon úno 08, 2010 11:09 am 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 47911

Jana K píše:Tak že ta žluč reaguje jen s živočišnými tuky? S rostlinými by to nefungovalo? Mrknu v obchodě na složení Pomazánkového másla. Mám pocit že je tam i syrovátka a trochu méně tuku, proto je pro mě snesitelné a nereaguji na něj průjmem, jako na běžné máslo nebo margaríny. Pokud bych úplně v ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon úno 08, 2010 10:27 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Inka píše:Děkuji moc za zprávu a skvělé rady. S tou šťávou a uzavíratelnou sklenicí to určitě zkusím. Mám těch breberek asi v sobě nepočítatelně, když takové reakce. A je zajimavé, že nevolnost mě trápí i více hodin po poslední dávce. Třeba včera jsem měla poslední dávku cca v 16:30 a ještě i pozdě ...

Napsal: pon úno 08, 2010 10:09 am 

Jana K píše:Děkuji za radu, zkusím sehnat to spec. máslo Ghí, snad bude v prodejnách zdravé výživy. Jinak mám opravdu léty prověřeno, že akutně a velmi rychle reaguji na jakýkoliv kousek živočišného tuku ve stravě. Tím pro mě odpadá pokušení uzenin, skoro veškerého masa, smažených jídel a jiných nez ...

Napsal: pon úno 08, 2010 9:28 am 

fdh píše:Tak to zatím nepomohlo, ani velkoobjemová strava, ani večer kefír. Ráno to šlo klystýrem... Tak dejte větší množství jablek a sirnou patlanici, po nějaké době kefír a k obědu hodně vlákninovou stravu, třeba něco s kysaným zelím. Odpoledně zase kefír a večeři sníst poměrně brzo, tak do 17 ho ...

Napsal: pon úno 08, 2010 9:19 am 

Jana K píše:Dobrýden, V sobotu jsem absolvovala druhé pročištění. Vše proběhlo ok, jen mám problém s rýží s máslem. Díky zánětu jícnu nemohu jíst živočišné tuky. Což je jenom fajn, ale tady to působí problém. Po rýži s máslem se mi udělalo hodně špatně (bolesti břicha) a následný průjem byl jako "dr ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Kýla - kýly

Předmět příspěvku: Kýla - kýly
Napsal: pon úno 08, 2010 8:54 am 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 57151

Tomášková píše:Dobrý den Jardo. Se zájmem jsem si přečetla Vaše stránky. Dlouhou dobu mám problémy se zácpou, nespavostí a únavou. Ráda bych zkusila očistu tlustého střeva pomocí solného roztoku. Mám však hyátovou kýlu a obávám se, že tak velké množství vody v žaludku neudržím. Také mám obyvy, že te ...

Napsal: pon úno 08, 2010 8:39 am 

Xion píše:Nejak tu ocistu jater nemozem najst, kde sa nachadza? To zatím na hlavních stránkách není, celou proceduru jsem zveřejnil v časopise Recepty prima nápadů, který se dá koupit i na Slovensku a sem ji vložím co nejdříve, ale stále nestíhám, tak ještě musíte vydržet.
Stránka 1881 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1878, 1879, 1880, 1881, 1882, 1883, 1884 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem