Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 6:33 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1883 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1880, 1881, 1882, 1883, 1884, 1885, 1886 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Životní osudy   Téma: V půlce života

Předmět příspěvku: V půlce života
Napsal: ned úno 07, 2010 10:47 am 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 130093

Jindra píše:Ne že bych byl líný takto postupovat, ostatně dosud to dělám dle tohoto Vašeho návodu, Jardo, ale napadlo mne, není ekvivalentní (a navíc přirozenější) dát si prostě pár zrníček Himálajské soli a zapít je vhodným množstvím vody? Mělo by to stejný efekt, doufám...? To není nejmenší problé ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: ned úno 07, 2010 12:58 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

haddock píše:no jako bych to zarekl, dneska zaznamenavam opet rozmnozeni furunklu i na nova mista. myslite, ze mam pokracovat v MMS koupelich? co tak zjistuji, tak jsem si v uplynulych dnech (rekneme od prvni MMS koupele), zrejme intenzivnim nocnim skrabanim, zpusobil na tele hodne drobnych poraneni ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: sob úno 06, 2010 11:39 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

ettelea píše:dobrý den, také jsem včera dokončila 3denní půst, první jídlo si dala napařenou zeleninu, a zajímalo by mě, jestli je nějak na škodu, když jsem během půstu několikrát denně cvičila (jsem na to zvyklá), protože dnes se cítim naprosto vyčerpaná, bolí mě svaly (normálně mě nebolívají) a má ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: sob úno 06, 2010 11:18 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

NOWOCAYN píše:Pán Jarda, je ten "Váš" ľanový olej dostupný aj na Slovensku ? Ak áno, koľko stojí u vás v Čechách ? K tomu zarátať aj bio bryndzu alebo tvaroh... všetko z obchodu... asi si to nebudem môcť dovoliť. Kebyže je to 2 týždňová kúra, tak nepoviem nič. Ale tak to asi nebude... Alebo čo tak - ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: sob úno 06, 2010 11:03 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Host píše:Je někde obecně uváděna i doporučená minimální délka sirno-patlaninové kůry pro běžného smrtelníka, řekněme se "standardním deficitem" hladiny omega-3 kyselin? V případě ekzémů bude asi tato doba, resp. doporučené dávky SP vyšší? Je mi jasné, že to bude asi hodně individuální, ale zajímalo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: sob úno 06, 2010 8:05 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

NOWOCAYN píše:to Jarda : Ešte otázka : Aj také kokosové plátky začnú "produkovať" viac vitamínov, keď ich namočím do vody ? kebyže kokosové plátky ( kokosové chipsy ) pomeliem a namočím do vody - bude to ešte lepšie ? Ide tu totiž o to : keď budem žuť kokosové "chipsy" ( termicky neupravené ), síce ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: sob úno 06, 2010 7:56 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

NOWOCAYN píše:to Jarda : Pán Jarda, chcem sa opýtať.... ako dlho vám trvá kým vypijete pohár napríklad sézamovo-makového mlieka ? Netreba na natrávenie toho mlieka enzým ptyalín zo slín, a kusať zubami, aby žalúdok dostal informáciu o tom, že má začať pracovať ? Ďalej.... akým mechanickým spôsobom s ...

Napsal: sob úno 06, 2010 12:56 pm 

haddock píše:tak napisu svou prvni zkusenost s MMS. muj problem je suchy svedivy ekzem na celem tele a v poslednich tydnech se mne zacaly mnozit furunkly na brichu, hyzdich, vnitrni strane leveho stehna a ojedinele se vyskytly i na jinych mistech. me furunkly jsou male povrchove vridky, nektere hnis ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: pát úno 05, 2010 11:33 pm 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

Mat píše:Dá sa nejeko vrátit farba skloviny? V minulosti som viac krát absolvoval ambulantné bielenie zubov+domáce bielenie a poriadne som to "prepískol". Snažil som sa dosiahnut ten najvyšší stupen belosti(to sa napokon podarilo), no zároven z mojho pohladu tá sklovina spriesvitnela. Som teda na vá ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Tekutiny vnitřně a zvenčí.

Předmět příspěvku: Tekutiny vnitřně a zvenčí.
Napsal: pát úno 05, 2010 8:02 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 110588

Sybilla píše:Tak toto budem prosiť bližšie vysvetliť. Už od štyroch rokoch si dosť dobre pamätám a preto viem, že problém mám prakticky odjakživa. Nedá sa povedať, že by malé decko do dvoch rokov kojené a potom stravované vcelku zdravo, lebo nechcelo jesť mäso a najradšej by iba jablká a mrkvu chrúm ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: pát úno 05, 2010 7:46 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Jana píše:Tak druhý den návratovky jsem se cítila skvěle a třetí den (včera) jsem za celý den neměla hlad, únava, špatná nálada, jen večer se to trochu zlepšilo a snědla jsem pár kousků napařeného rajčete. Dnes taky žádný hlad, už mám jen 43 kg a začínám se děsit, kdy se to zastaví. Ráno jsem si dal ...

Napsal: pát úno 05, 2010 5:39 pm 

Xion píše:Ako rychlo sa MMS vstrebe na prazdny zaludok? Tak ma napadlo, ze ranne pitie vody budem robit tymto sposobom, aby nedoslo ku kontaktu himalajskej soli a MMS. Najprv si dam MMS, spolu s 3/4 litrom vody. Pockam, kym sa vstrebe. Potom vypijem salku vody s himalajskou solou. To bych udělal obr ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: pát úno 05, 2010 5:08 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Jana píše:Dobrý den, jak jste psal, tak chemické prostředky, kterými jsou ovoce a zelenina ošetřeny, se váží na vlákninu, která ve šťávě není. Jak je to s tukem? Když si odšťavím avokádo, zůstane tam? Děkuji zdravím Jana Tak to jsem zatím nikdy nezkoušel a možná to ani nepůjde. Tam je totiž vláknina ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Aloe vera

Předmět příspěvku: Aloe vera
Napsal: pát úno 05, 2010 4:58 pm 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 26785

Sluníčko píše:Dobrý den Jardo, jaký je Váš názor na užívání Aloe vera gelu s koncentrací 99,5% ve vazbě na vit., minerály, ale především pro své protizánětlivé účinky. Má smysl jej užívat při revmatoidní artritidě? Děkuji. http://www.aloeverashop.cz/detail-17974 ... vera-gel-/ Podle mě to může mít v ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pát úno 05, 2010 4:41 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Díky. Včera jsem si udělal tu koupel zhruba 150g jedlé sody, 100g himálájské soli (epsomskou sůl bych si ještě objednal). Po několika minutách v lázni začalo intenzivně brňet tělo, ztížilo se dýchání a byla trochu potíž v ní těch 30 minut vydržet. Přitom se ale člověk cítil přijemně. P ...
Stránka 1883 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1880, 1881, 1882, 1883, 1884, 1885, 1886 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem