Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 6:54 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 189 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Slabá erekce - Slabšia erekcia

Předmět příspěvku: Slabá erekce - Slabšia erekcia
Napsal: pon bře 02, 2020 8:09 am 

Odpovědi: 381
Zobrazení: 746034

bodhisutfa píše:Asvaganda to ovlivni jak??? Tak pokud je chlap v nervech potom bimbas spíše pevně visí než že by šel použít k obveselení ženy tedy když dotyčného ašvaganda zklidní a nervy si sednou do normálu velké procento chlapů začne zase normálně fungovat.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned bře 01, 2020 9:47 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:tak ja uz fakt netusim, mam ja vobec candidu ? - vyse mesiac a pol som na nizkosacharidovej diete, od zaciatku som uzival probiotika+ psyllium a na travenie betaine HCL, pred cca 2 tyzdnami som zaradil oreg. olej a citricidal a opakuje sa historia 3 mesiaca dozadu, neviem co presne sa m ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: ned bře 01, 2020 4:55 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

Tysa píše:Zdravim, mam dotaz ohledne http://www.probione.com/ https://smartprobio.cz Je nejaky rozdil mezi tema spolecnostma? Duvod proc se ptam je vyrazny rozdil v cene. Nemam problem s tim zaplatit i vic, jen me zajima jestli je tam potom nejaky rozdil v kvalite atd kdyz napr. probione.com je znat ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: sob úno 29, 2020 7:52 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Menma21 píše:Zdravím, na nejakom anglickom webe som sa dozvedel že vraj je dobre na doplnenie vitamínov atď jest orgány zvierat. Asi tam hlavne mysleli pečeň. Podla nich sa v pečeni nenachádzaju žiadne toxíny ani ich tam pečen neuskladnuje, vraj sa ukladaju do tukoveho tkaniva. Ako to teda je? Keby ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: sob úno 29, 2020 2:26 pm 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

PanDanpan píše:Dobrý den, rád bych se u vás informoval na podstatné detaily. Při očistou melounem není nebezpečné provádět při jakékoliv onemocnění ledvin? Četl jsem někde okyselující metodu v koupeli díky zásadité Vody (dlouhé hodiny ve vaně pro detoxikací a okyselení) Lze tedy zkombinovat s meloun ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kokosový olej

Předmět příspěvku: Kokosový olej
Napsal: pát úno 28, 2020 7:55 pm 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 316485

kate.gru píše:Nevěděl by někdo, proč mi je po kokosovém oleji vždy špatně od žaludku? Stačí 20 gramů a je mi půl dne na zvracení. Vůbec ho nemůžu strávit. On likviduje spoustu šmejdů tedy může jít o reakci na vymírání některých patogenů, navíc 20 g není zase tak malá dávka vyzkoušejte ho brát po men ...

Napsal: čtv úno 27, 2020 10:45 pm 

Mojzo píše:Úplně omylem jsem na curezone narazil na vlákno o kandidě, kde se řešilo to, že symptomy jaké se uvádějí při kvasinkových infekcích vyvolává taky malnutrice ve smyslu toho, že člověk jí 1. Málo (tzn. kalorická restrikce) a 2. Málo kvalitních surovin (takže třeba i hodně kalorií, ale třeba ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Posilování imunity přes otužování střeva

Napsal: čtv úno 27, 2020 6:34 pm 

Odpovědi: 31
Zobrazení: 104281

kate.gru píše:Měla jsem v roce 2018 v tlustém střevě polypy, které mi našli při kolonoskopii. Místo operace jsem na radu léčitele zkusila napouštění studené vody do tlustého střeva, jednou týdně 2 litry vody o teplotě 18 stupňů. Na další kolonoskopii za půl roku až jsem neměla ani jeden polyp. To je ...

Napsal: čtv úno 27, 2020 6:29 pm 

kate.gru píše:Mám jednu zásadní otázku ke kandidě. Dá se tahle kvasinka dostat pod kontrolu jednou pro vždy? Párkrát jsem držela ketogenní dietu, kandida zmizela, ale jakmile jsem začala jíst zase sacharidy, opět se vrátila. Dá se problém s kandidou vyřešit trvale? Ano, kandidu drží v rovnováze lakt ...

Napsal: čtv úno 27, 2020 6:27 pm 

ingvius píše:ok, dakujem za odpoved, -este mi nie je jasna jedna vec, po 1 a pol mesiaci prisnej diety potraviny 0 a1 sakulova tabulka, chcem zaradit postupne potraviny zo sakulovej tabulky-2 "kategoria", zaujima ma jeden vec, zacal som s pohankou ako priloha ku hl. jedlu, nevadi tam ale vysoky obsa ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: čtv úno 27, 2020 5:55 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Yushihara píše:Díky za odpověď, tedy myslíte, že když bych oříšky nebo zeleninu koupal v kyselině chlorovodíkové nebo něčem podobném, že by to to tomu nemuselo zamezit? A co mytí rukou? Čím tak nejlépe si mít ruce? To je asi druhá dost riziková oblast. Tohle je asi dobré dicky vědět i do budoucna na ...

Napsal: čtv úno 27, 2020 1:41 pm 

ZDENINA píše:Prý se člověk může nakazit znovu i když se vyléčil.Jestli je to pravda,tak je to docela průser.Aspoň otroci nebudou brát důchod a zbytečně marodit. Tak chřipku také dostanete v průběhu života opakovaně, ale vždy jde o trochu jiný kmen viru tedy je otázkou jak moc a jak rychle tento šmej ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Ihličkování na tele

Předmět příspěvku: Ihličkování na tele
Napsal: čtv úno 27, 2020 9:41 am 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 22527

kava7007 píše:Ďakujem za radu a pozriem sa na tie

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista kloubů

Předmět příspěvku: Očista kloubů
Napsal: čtv úno 27, 2020 8:32 am 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 469956

fox píše:jsme sice off topic ale - ve svém věku 60+ jsem tak dlouho daroval, až mi po 3 letech řekli že mám v krvi málo železa, předhodili pilule a pozvali za měsíc.. pilule do koše, podle doporučení Jardy veškeré nekvašené mléčné produkty vynechány, více švestek, trochu melasy a ejhle - po měsíci O ...

Napsal: čtv úno 27, 2020 8:27 am 

Yushihara píše:A jaké tak nejlépe zavést preventivní opatření? Měl by si člověk dávat pozor na potraviny z obchodu bo internetu? Mám na mysli například, když kupuji třeba rajčata(či jakýkoliv jiný ovozel v obchodě kdo ví odkud, jak ho ošetřit, abych měl záruku, že na něj nesahal někdo s Koronem nebo ...
Stránka 189 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem