Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 4:36 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1892 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1889, 1890, 1891, 1892, 1893, 1894, 1895 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát led 29, 2010 7:32 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Xion píše:Ten pangamin mi pripada tak trochu divne dat po ovoci, ale ked to tak robite, asi to nebude nejak narusovat chod travenia? Inak, co v pripade, ze si dam rano zeleninovu stavu a uz nic ine nejem, je to tiez v pohode zobrat ten pangamin po stave? Mě to nic nedělá, ale pokud chcete mít jistot ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: pát led 29, 2010 1:04 pm 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

Mat píše:Tak som to zmeral. 21.00 - PH - 8 5.21 - PH - 6. Ráno tam už krv nebola. No tá bielkovina tam bola stále i ked minimum. Inak vizuálne bola tá moč ok, chutovo - tiež celkom ok, avšak rozdiel medzi tou po ovocnom jedle dost markantný, bez zápachu. Zapisujem to a zujíma ma či to mám s niečím z ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Energie v tekutinách - Voda - úžasná záležitost

Napsal: pát led 29, 2010 11:14 am 

Odpovědi: 55
Zobrazení: 154761

fdh píše:no, zkusil jsem to teď dát do mrkvové šťávy a je to v poho není to tak cítit a bude se to postupně uvolňovat a je to... takže ráno do šťávy a pokoj na celý den:) ale dnes jsem zase zjistil, že i přesto, že jim víceméně syrovou stravu, tak mám v 19:40 pH moči 7,5 a pH slin 8,1.... Je to v po ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Očista kloubů

Předmět příspěvku: Očista kloubů
Napsal: pát led 29, 2010 9:46 am 

Odpovědi: 15
Zobrazení: 50687

fdh píše:Takže to znamená zaneřáděné a ucpané, že? Takže to znamená, že kdybych ještě před očistou dodal Pankreolan, pomohl bych tomu, že? Jj, urina je fakt výborná a neznám nic lepšího, ale jde o kvalitu (druh) a množství a taky určo kvantitu provádění klystýrů. Ale přitom mi přijde, že nic nevychá ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: pát led 29, 2010 9:31 am 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

laco píše:Dobry den prajem pan Zajicek, rozhodol som sa Vam napisat nakolko som vacsinu Vasho webu precital a myslim ze je dolezite sa pytat, tak by som predtym ako zacnem robit ocistu chcel vediet Vas nazor na to co pisem dalej dole. Dufam ze si najdete cas na odpoved. Asi by som sa mal predstavit, ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: čtv led 28, 2010 9:12 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

lev píše:Děkuji za Vaše odpovědi. Nemůžu si dát pokoj a mám ještě jeden dotaz. Asi před čtrnácti dny jsem najela na zdravou stravu a pohyb, mám nadváhu a chci se jí zbavit. Jenže od té doby jsem zahleněná v krku a to i přes to, že nejsem nachlazená. Někdy je hlen tužší a cítím ho jako takovou překáž ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Energie v tekutinách - Voda - úžasná záležitost

Napsal: čtv led 28, 2010 9:02 pm 

Odpovědi: 55
Zobrazení: 154761

fdh píše:mám dojem, že kombinace vody s kyselinou askorbovou, kdy do 1,5l nasypu 5g kyseliny není úplně ideální. Může mě to nějak dráždit či co...? Já ji piji zásadně ve šťávě, a ve vodě to vyzkoušené nemám, také nepíšete, jak dráždit. Vyzkoušejte to ve šťávě, nebo se dá asi přidat třeba melasa, neb ...

Napsal: čtv led 28, 2010 8:58 pm 

Mat píše:No tie zemiaky boli opekané t.j. na rafinovanom oleji, takže tá ich zásaditost je diskutabilná. S výnimkou dnešného dna, zemiaky používam hlavne v podobe štavy. Ten čas merania som zvolil viac-menej náhodne. Zmeriam to v tie uvedené časy. No teda po takomoto žrádle(zámerne zvolená stupídna ...

Napsal: čtv led 28, 2010 8:47 pm 

fdh píše:jasný... ty játra pročistím, ale furt mi nejde do hlavy proč se to střevo nechce po tom kefíru z tibetské houby rovnat. Klystýry dělám jednou týdně urinou. Vyprazdňování každý den ráno, ale stolice maže a pšouky furt. Mám teda pocit, že nesrmdí, ale jsou. Kefír užívám již přes dva týdny. Je ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: čtv led 28, 2010 8:30 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

lev píše:Ještě otázka. Pokud si budu provádět klystýr, tak jak se píše v článku Kystýr a mikrolyzma, co mohu očekávat? Jak poznám, že je střevo skutečně čisté? Četla jsem příběhy lidí, kteří se ze střeva touto cestou dostali letité nánosy čehosi. Můžu se těšit, že je ze sebe dostanu taky, že je uvid ...

Napsal: čtv led 28, 2010 8:15 pm 

Mat píše:Dnes sa mi konečne podarilo zohnat to čo som chcel/HEXAPHAN/ a urobil som jeden test. Na obed som sa ukážkovo prasil - (parížske rezne(vyprážané), ryža,opekané zemiaky, horčica). O 15.40 som meral PH a úplne ma to šokovalo. Hodnota 8. Tie ostatné parametr boli ok až na bielkovinu(nejaké sto ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lilkovité

Předmět příspěvku: Lilkovité
Napsal: čtv led 28, 2010 5:20 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 10377

HonzaV píše:Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, jaký je Váš názor na potraviny z čeledi lilkovitých, hlavně brambor, rajčata a papriky. Různé zdroje na webu uvádějí, že všechny lilkovité rostliny obsahují jedovaté alkaloidy a někteří propagátoři přírodní stravy jejich konzumaci nedoporučují vůbec nebo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv led 28, 2010 5:10 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

ixi píše:Dlouho mi to "zdraví z lékárny" bylo proti mysli, ale zřejmě to, minimálně v začátcích, nutné je. Těžko se orientuji v tom co kdy a s čím vzít, aby to tvořilo ty správné vazby. Jestli to dobře chápu, tak hořčík + zinek ráno a večer před jídlem, E + C ráno a večer po jídle, Pangamin ráno a v ...

Napsal: čtv led 28, 2010 4:40 pm 

fdh píše:takže spíš až po pročištění jater? úleva pak přijde taky vysoká nebo to nebude tak znát?? Je to tak určitě lepší a co se týká úlevy od potíží, tak ta se dostaví po jakékoliv očistě. Je to naprosto normální pravidelný servis pro vaše tělo, něco jako garanční prohlídky vašeho auta a ty asi mo ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: čtv led 28, 2010 4:34 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

ixi píše:K článku v Receptech mám dva dotazy: 1) Denně jím dávku sirné patlaniny, mám ji po dobu jaterní očisty vynechat? Pokud ano tak ČT-SO ( při páteční očistě) nebo stačí až od pátku? Dnes jsem ji snídala dříve než jsem to četla, ale v malém množství, tak jestli to musím o týden odložit? 2) Každ ...
Stránka 1892 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1889, 1890, 1891, 1892, 1893, 1894, 1895 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem