Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 3:50 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1893 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1890, 1891, 1892, 1893, 1894, 1895, 1896 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Cervikobrachiální syndrom

Předmět příspěvku: Cervikobrachiální syndrom
Napsal: čtv led 28, 2010 9:05 am 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 34663

Petra píše:Díky. A použití MMS by bylo taky prospěšné? Vnitřně nebo koupele? Díky Pravděpodobně ano, protože tlumí zánětlivé procesy a odstraňuje patogenní breberky, které také mohou být i jednou z příčin vzniku zánětlivých procesů. Samozřejmě základní je vždy perfektní pH těla a tkání, aby regenera ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Očista kloubů

Předmět příspěvku: Očista kloubů
Napsal: čtv led 28, 2010 8:55 am 

Odpovědi: 15
Zobrazení: 50687

fdh píše:Krok třetí: Očista kloubů V kloubech se nám díky nesprávné životosprávě usazují různé soli (mj. soli kyseliny močové), které je možné vyplavit pomocí odvaru z bobkového listu (vavřín). Připravíme si odvar z 5 g bobkového listu, který 10 minut vaříme ve 3 dcl vody a necháme jej v termosce mi ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv led 28, 2010 7:57 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Xion píše:Predstavuje problem, ked pri kupeli v MMS sa dostane voda do oci a usi? Napr. ked si ponorim hlavu. Ne, to je naprosto bez problémů, to mám osobně vyzkoušené, že to naprosto nic negativního nedělá.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: stř led 27, 2010 9:36 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

Mat píše:Ako sa to dá kombinovat? Myslím ako sa to znáša s jedlami typu pohanka,quinoa,amarant,ryža. Dá sa to vypit napr. 30min. po jedle alebo tesne pred jedlom ako šťava? Alebo radšej ráno na lačno? Ďakujem Ideální je vypít ho samotný mezi jídly, jako přesnídávku, ale jinak se to snáší celkem dobř ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Cervikobrachiální syndrom

Předmět příspěvku: Cervikobrachiální syndrom
Napsal: stř led 27, 2010 6:43 pm 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 34663

Petra píše:Dobrý den Jardo, myslíte, že by se dalo dělat něco s touto diagnózou?: "Cervikobrachiální syndrom Jako následek degenerace meziobratlových plotének se objeví spondylóza, která vede ke snížení plotének a tvorbě osteofytů (kostěné zobáčkovité výrůstky) na stranách těl obratlů. Změny meziobr ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Plavání

Předmět příspěvku: Plavání
Napsal: stř led 27, 2010 6:10 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 20539

Mat píše:Ja osobne mám taký zvyk, že po jedle čakám hodinu a potom sa osprchujem. Pochopil som správne, že nie je nutné čakat hodinu po jedle a možem sa teda osprchovat ihned? Bolo mi povedané, že vraj to má zlý vplyv na trávenie, no neviem. Ďakujem Podle mého názoru to nutné není a jedná se o jeden ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Energie v tekutinách - Voda - úžasná záležitost

Napsal: stř led 27, 2010 5:57 pm 

Odpovědi: 55
Zobrazení: 154761

Mat píše:Nevadí, ked zapíjam solankou tablety horčíku a vápniku? Zapíjam to ráno, hend po prebudení a defekácii. Ďakujem Ne, to nevadí, ale proč stále jíte ten vápník, když jsem vám již psal, že to není nutné a máte ho určitě dostatek v potravě. To vám akorát zajistí nějakou sedimentaci vápníku někd ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: stř led 27, 2010 5:53 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

Mat píše:Zrejme to spravím tak, že ho dám pri prenose do prenosnej chladničky. Ten kefír ma zaujal, momentálne zhánam kefírovú hubu a aj to mlieko. Je možné zhrnút postup pri výrobe kefíru do nejakého stručného celku alebo je lepšie ho nštudovat z iného zdroja a prípadne(pri nejasnostiach) skonzulto ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř led 27, 2010 5:26 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

lev píše:Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jestli je možné provádět klystýr tak, že do vody přidám jablečný ocet. Pokud ano, tak v jakém poměru? Může se provádět klystýr vlastní urinou, pokud je zjištěna krev v moči ("písek" v ledvinové pánvičce). A dále bych chtěla vědět jestli je pravda, že klystýr ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř led 27, 2010 5:19 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Fialka píše:Pane Jardo, chtěla bych se zeptat, proč je všude uváděno, že do střeva se vejde maximálně 2 litry vody, když to není tak úplně pravda. Když jsem začínala s klystýrem, ty 2 litry do mě padly jako nic a byla jsem překvapena, že jsem necítila skoro žádný tlak. Ani očistný efekt po dvou litr ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř led 27, 2010 12:12 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Jindra píše:Ještě jsem se chtěl optat ohledně konzumace SP. Vy si ji, Jardo, dáváte do ranního ovosalátu. Na tom mi "nesedí" právě ta kombinace. Mléčné výrobky se nesnesou s ničím, proto se mají jíst výhradně samotné (a když už je člověk vyžaduje, tak raději navečer, ale ne ráno či dopoledne). Totéž ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Helmut Wandmaker - Tajemství všech nemocí

Napsal: stř led 27, 2010 12:01 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 14994

Jana píše:Je to zajímavá kniha, co? , hlavně jak píše, že jsme totálně zdraví až v případě, kdy se nám z požití jednoho vařeného jídla udělá hrozně zle. Že med je špatný, česnek je jed....nevím nevím Včera byl kvůli této knize málem rozchod s mým přítelem, myslí si, že jsem v nějaké sektě ach jo RAJ ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Helmut Wandmaker - Tajemství všech nemocí

Napsal: stř led 27, 2010 11:48 am 

Zobrazení: 14994

Jindra píše:Tuto knihu právě teď čtu a ano, jak píše Jarda, člověk si to musí v hlavě dost filtrovat, protože já osobně už přečetl desítky knih a někdy si odporují, takže pak přemýšlím, co by instinktivně udělal náš předek nebo jak to maj zvířata ve volné přírodě. K obědu: nemám znalosti a zkušenost ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř led 27, 2010 7:31 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Inka píše:Začala jsem s kúrou MMS a stala se mi hned na začátku malá nehoda: při přelévání do menších hnědých lahviček se mi trochu vylilo. Následně jsem zjistila, že koberec je na těch místech úplně vybílený a taky jsem si zničila kalhoty, které jsou teď legračně skvrnité. Už teď nevím, zda to byl ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Atesty

Předmět příspěvku: Atesty
Napsal: úte led 26, 2010 9:32 pm 

Zobrazení: 47315

Spříznivkyně píše:Dobrý den .Zkusím Vám přiblížit dopad dovozu křuntu bez hygienických atestů. Když se bavíme o zdraví tak nesmíme opominout některé dovozový výrobky třeba i Číny a dalších zemí. U nás se porcelán musí atestovat v Hradci Králové Sklářský ústav .Při vývozu musí náš porcelán splnovat n ...
Stránka 1893 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1890, 1891, 1892, 1893, 1894, 1895, 1896 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem